Края на света?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 05 Авг 2008, 14:18

ХАха... Има надежда да се реализира мечтата на братята масони за "novus ordo seclorum" като се избият всички и почне всичко на ново :D хахо-хихи
Интересно ми е как изглежда ядрената зима :mrgreen: *^_^*
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Moerin_Elf » 05 Авг 2008, 14:53

alana_lire написа:ние си го причинихме и сега ще си сърбаме попарата! толкова егоистичен е човекът - хич не мисли за другите около и след него!!!

Странно.Докъде ли ще стигне човека с егоизма си?

ХАха... Има надежда да се реализира мечтата на братята масони за "novus ordo seclorum" като се избият всички и почне всичко на ново :D хахо-хихи
Интересно ми е как изглежда ядрената зима Mr. Green *^_^*

Да се избият всички.Ама то като се избие всичко над какво ще властват?
Кой ще им слугува?

Винаги ми е било интересно това.Особено по американските филми-някой си там решил да избие целия свят.И се почват там разни ядрени оръжия ,био-оръжия и нз какви там още.
Ми добре де...избива всички хора на земята .И ако остане само той?Тогава какъв е смисъла?
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 05 Авг 2008, 14:53

дано не доживеем да я видим с очите си !!!! във всеки случай няма да е приятна!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 05 Авг 2008, 15:02

е как кой бе юроде !? Машините естествено ! Вие Терминатор не сте ли гледали. :mrgreen:
Както викаше моят идол БАЧЕ АРНОЛД "Йоо хиуман нейча уил лиид ю то йоо оун дистраъкшan, "ЙАа-а"" Дано съм докарал произношението. :mrgreen:
Тудее ис джаджмант дее, Я-а-а-а ! :mrgreen:
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 05 Авг 2008, 15:28

а къде ще е бати арнолд след 10-15 години ,когато светът ни умира,а с него и ние??? дали брус уилис ще се наеме пак да спаси света от армагедон???( в кръга на шегата)
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот soul_keeper » 05 Авг 2008, 16:15

тая тема се превърна във научно-фантастичен роман :) А,относно ядрената зима,вярвам че не би искал да я видиш Tribal~Pig_74 :wink:
EyEs OnLy
Аватар
soul_keeper
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Abathor » 05 Авг 2008, 19:28

Края на света - абе защо не си спестите мъките и не се самоубиете.
Ако смятате че е грях и се притеснявате(сега от антихристи ще станете вярващи) ще ви направя тази малка услуга.В замяна ще ви взема костите и ще се опитам да подчиня душите ви да ми служите.
Идва края на една епоха идва друга.И така ще пребъде, свързано е с астрологията.
Не възпримайте нещата буквално.... като се замисля правете го че вицовете в нета ми омръзнаха.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 05 Авг 2008, 21:44

alana_lire нали знаеш защо Брус Уилис не играе главната роля в титаник ?
...защото щеше да го спаси. :mrgreen:
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот puntina » 06 Авг 2008, 06:33

Abathor написа:Края на света - абе защо не си спестите мъките и не се самоубиете.
Ако смятате че е грях и се притеснявате(сега от антихристи ще станете вярващи) ще ви направя тази малка услуга.В замяна ще ви взема костите и ще се опитам да подчиня душите ви да ми служите.
Идва края на една епоха идва друга.И така ще пребъде, свързано е с астрологията.
Не възпримайте нещата буквално.... като се замисля правете го че вицовете в нета ми омръзнаха.
Ми то ние като се самоубием точно тогава ще дойде края на света (щото нали всички хора,ще си теглят пистолета) и ти като останеш сам,ще ти е толкова скучно ,че ще ти иде да се закопаш жив. Смятам ,че е грах?! Не,не смятам,смятам,че ако го направя ще се превърна в призраче и ще тормозя всички живи,най-вече теб,ако останеш жив. А дали ще се опиташ да ме подчиниш,само опитай и ще те изям :mrgreen: Иначе дам,кръговрата е факт,как са умряли динозаврите и са дошли хората?! Ми така.. Радвам се ,че се забвавляваш изкрено .. icon_eusa_clap
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Abathor » 06 Авг 2008, 07:54

Хубаво щом мислиш че точно ти ще се справиш с тормоза.
Ще призовавам духа ти в триъгълник и ще се гавря с теб.Искам да видя как ще избягаш .

Забавлявам се има достатъчно вицове за да се смея.А от скука няма страшно и без това ще горя в ада за ръкоблудство.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lord Njarlathotep » 06 Авг 2008, 09:00

Пробвай с моя, триъгалници и тем подобни при мен не бачкат :D :D
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 06 Авг 2008, 11:49

темата е толкова хубава и засяга толкова важен топик от живота на всеки един от нас...!!!!! защо го обръщате на цинизъм ???!!!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот puntina » 06 Авг 2008, 12:02

alana_lire написа:темата е толкова хубава и засяга толкова важен топик от живота на всеки един от нас...!!!!! защо го обръщате на цинизъм ???!!!
Щото някои хора им е все тая дали ще живеят или не.. Защо си мислиш,че на всички хора им пука. Те нали до тогава няма да са живи. Дай всички да мислим така и да унищожаваме природата,нали няма да сме живи като света започне да умира .. (което на практика не е така),но както казва един приятел "хората са глупави " и понеже и аз физически съм човек ,колкото и да се старая да не съм човек,влизам в това число. Просто се моля да не доживея края на света.
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lord Njarlathotep » 06 Авг 2008, 12:48

Всеи край е ново начало....
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот Dagon » 06 Авг 2008, 12:53

аз съм доста скептичен към тези теории за развитие на света. Всички тези по-мрачни прогнози са плод на нечия висша форма на параноя (понеже термина "параноя" не е точен в този случай, ще се радвам някой да ме коригира за дума която значи "страх от природни феномени"). Припомням на всички теорията за края на света покрай майския календар, който всъщност се оказа не съвсем завършен...

Ерго, притеснявам се единствено за озоновата дупка и глобалното затопляне. А дали в предсказанията на Ванга е имало искра истина, съм склонен да вярвам че това са просто съвпадения...
Last exit for the lost...
Аватар
Dagon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 06 Авг 2008, 14:11

дано си оатанат само съвпадения!!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Alucard » 06 Авг 2008, 15:06

Ванга, е предрекла трета световна в началото на 2010г, това не е края на света! Коклкото оцелеят в нея оцелеят, след това полюсите на земата ще се сменят, това може да стане и за 24 часа може и за 24 години. Където ще се настанят новите полюси там ще е новата антарктика.
Аватар
Alucard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 06 Авг 2008, 16:42

така или иначе нас няма да ни огрее ..
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот puntina » 06 Авг 2008, 16:59

alana_lire написа:така или иначе нас няма да ни огрее ..
Не бих се успокоявала с това,знаеш ли го?! Живот дето му казват по-мъдрите хора! Това не би трябвало да ви е успокоение,успокоите се с това,че така или иначе нищо вечно на тоя свят няма,рано или късно по един или др начин,всеки един от нас ще си отиде,освен,ако предсказанието на Ванга,че ще се сътвори отвара за дълъг живот,не се сбъдне. :)
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 06 Авг 2008, 17:18

съжалявам ,но съм много чувствителна на тема опазване на околната среда и много ме е яд че един вид ние-хората ,сами рушим това,което наричаме свой дом!- Земята!! tearyeyed
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор