Интересно ми е как изглежда ядрената зима

Модератор: Nemezius
alana_lire написа:ние си го причинихме и сега ще си сърбаме попарата! толкова егоистичен е човекът - хич не мисли за другите около и след него!!!
ХАха... Има надежда да се реализира мечтата на братята масони за "novus ordo seclorum" като се избият всички и почне всичко на ново :D хахо-хихи
Интересно ми е как изглежда ядрената зима Mr. Green *^_^*
Ми то ние като се самоубием точно тогава ще дойде края на света (щото нали всички хора,ще си теглят пистолета) и ти като останеш сам,ще ти е толкова скучно ,че ще ти иде да се закопаш жив. Смятам ,че е грах?! Не,не смятам,смятам,че ако го направя ще се превърна в призраче и ще тормозя всички живи,най-вече теб,ако останеш жив. А дали ще се опиташ да ме подчиниш,само опитай и ще те изямAbathor написа:Края на света - абе защо не си спестите мъките и не се самоубиете.
Ако смятате че е грях и се притеснявате(сега от антихристи ще станете вярващи) ще ви направя тази малка услуга.В замяна ще ви взема костите и ще се опитам да подчиня душите ви да ми служите.
Идва края на една епоха идва друга.И така ще пребъде, свързано е с астрологията.
Не възпримайте нещата буквално.... като се замисля правете го че вицовете в нета ми омръзнаха.
Щото някои хора им е все тая дали ще живеят или не.. Защо си мислиш,че на всички хора им пука. Те нали до тогава няма да са живи. Дай всички да мислим така и да унищожаваме природата,нали няма да сме живи като света започне да умира .. (което на практика не е така),но както казва един приятел "хората са глупави " и понеже и аз физически съм човек ,колкото и да се старая да не съм човек,влизам в това число. Просто се моля да не доживея края на света.alana_lire написа:темата е толкова хубава и засяга толкова важен топик от живота на всеки един от нас...!!!!! защо го обръщате на цинизъм ???!!!
Не бих се успокоявала с това,знаеш ли го?! Живот дето му казват по-мъдрите хора! Това не би трябвало да ви е успокоение,успокоите се с това,че така или иначе нищо вечно на тоя свят няма,рано или късно по един или др начин,всеки един от нас ще си отиде,освен,ако предсказанието на Ванга,че ще се сътвори отвара за дълъг живот,не се сбъдне.alana_lire написа:така или иначе нас няма да ни огрее ..