Разговори с покойник

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот puntina » 07 Авг 2008, 16:23

NecroAdept написа:недей така, пак започвам да споря, ама той духа щом се е свързал с нея значи има нещо мн важно да кеже и не трябва да се пренебрегва, но и не трябва тя самата да се опитва да му разбере намеците
Според мен ,ако трябва някой да се свърже с него е човек с опит.. защото е твърде опасно,ако е много важно може и той самият да се свърже с нея ,чрез сънища .
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Abathor » 07 Авг 2008, 17:35

Отвори оная книжка Гоетия там е описано как се призовават духове.
Същата работа и с Некрономикон.
Изрично е казано че с ритуала можеш да призовеш всякакви духове,но е желателно да започнеш с описаните в книгите за да не стане гаф.Начини много но си има и опасности.
Немога да гарантирам безопасноста ти.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот green_water » 07 Авг 2008, 17:49

puntina написа:
NecroAdept написа:недей така, пак започвам да споря, ама той духа щом се е свързал с нея значи има нещо мн важно да кеже и не трябва да се пренебрегва, но и не трябва тя самата да се опитва да му разбере намеците
Според мен ,ако трябва някой да се свърже с него е човек с опит.. защото е твърде опасно,ако е много важно може и той самият да се свърже с нея ,чрез сънища .

Сънувам го, но не мога да схвана замисъла.Никога обаче не мога да видя цялото му лице
ние сме на всеки километър
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_water » 07 Авг 2008, 17:51

Abathor написа:Отвори оная книжка Гоетия там е описано как се призовават духове.
Същата работа и с Некрономикон.
Изрично е казано че с ритуала можеш да призовеш всякакви духове,но е желателно да започнеш с описаните в книгите за да не стане гаф.Начини много но си има и опасности.
Немога да гарантирам безопасноста ти.

Ще търся човек.Когато пуснах темата честно казано не бях много запозната, но след като прочетох това-онова се отказах да се опитвам сама.Някой може ли да ми препоръча човек около В.Търново, защото нямам възможност да пътувам.
ние сме на всеки километър
Аватар
green_water
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 08 Авг 2008, 12:59

Мъдрият ще потърси помощта на НекроАдепта, глупавите ще продължим да си пишем глупости в темата(която вече е безмислена, тъй че да и намерим смисъл(виж по-долу))

>>А ако душата му е била ипратена не в света на мървите а на по-далечно и зловещо място? Ко правим?
1. а ако не е била изпратена?
2. проверяваме и установяваме:
света на мъртвите е мусто където попадата всички души - извод: дори по-далечното и по-зловещо място е част от света на мъртвите.
3. ко правим?

алана, би ли ни разяснила на всички защо:
1.НЕ БИВА ! и
2.МНОГО Е ОПАСНО !!!
(планирам да ти използвам отговора да препращам хора към него, така че ще съм благодарен ако е по-обширен, съставен с лични думи и на база личен опит)

Масоне - каква е разликата... мъртъв, жив, роден, нероден... не случайно се казва: ДОШЪЛ на този свята, ОТИШЪЛ СИ от този свят... много мъдрост има във нашите собствени български думи, ама като ги ползваме, влажгаме ли в тях смисъла който изразяват или караме по навик?! (май-май-юни... следват спекулации на база личен опит, не вервайте а проверете) Този който за пръв път е изполвал думите "дошъл - отишъл си" явно е предполагал че раждането и смъртта не са повече от това да дойдеш и после отидеш до съседите на гости, примерно. В този дух, дали пък наистина не е било възможно някой да си полафи с НЕРОДЕНА (все още) МОМА? ЧЕ и да я хареса(такава каквато ще стане след примерно 20-25 години "га се роди, га цъфне"...

Методики за призовавания - дал господ, но не мисля че в слючая става дума за духа на мъртвия... но и не мисля че има значение това!!!!

ето ти една идея. наприви следното запиши си на хартия ВСИЧКИ сънища в които се е появявал дядото, раздели ги на точки, първо станало това, после онова, после забулязала си трето, после еди ксво си и т.н. Оттам започни със сравняяване на прилики, разлики, подобия и т.н. на тези сънища... записаното на хартия има особеността да ти показва неща които не можеш да видиш ако са само в главата ти...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот NecroAdept » 08 Авг 2008, 13:28

ее брао пич кефиш ме :mrgreen: без ултрамарин за къде?
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 08 Авг 2008, 13:46

Кефи те щот ти гали егото, иначе то и аз съм прав, душата не е задължително да отиде в света на мървите може някой да си я хареса преди това и хооп, мрак
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот NecroAdept » 08 Авг 2008, 16:32

добро утре че ме кефи щот ми гали егото, пък и защо ТОЧНО ТАЗИ душа да отиде в мрачния свят, изпълнен с ужас и хаос, не всеки знае чете некрономикон и използва имената на Древните без нужда
Аватар
NecroAdept
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Abathor » 08 Авг 2008, 20:50

Некрономикона е базиран на Шумеро-акадската религия но почти няма нищо общо с тях.
Някой може да възразите ваша си работа.Интересувайте се от бита и религията на шумерците после и на асирийците ще видите ще съм прав.

духовете някой са добри други лоши.шумеро-асирийската култура има за цел да прогони лошите и да покани добрите в дома си и да съжителстват с тях.дори в българската култура се казва че умрелите предци понякога стават закрилници на семейството.
къде отиват душите ха хората след смърта версии много ако искате мога да ви изпратя на оня свят да проверите - но за услугата ще ви продам бъбрека и ще си купя порше.
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lord Njarlathotep » 08 Авг 2008, 20:55

Но Абаторе използва и друг вид магия освен шумерско-акадска
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abathor » 08 Авг 2008, 21:01

Да и въпреки че много хора ще възразят се използват и доста кабалистични неща.
поправи ме ако греша.голяма част от окултизма в днешно време се основава на кабала.
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lord Njarlathotep » 08 Авг 2008, 21:04

Да факт, но поправи ме ти кабала се основава на много други древни окултни техники филтрирани през еврейски ум ако мога да го нареча ум въобще, напрактика те са окрали от всичко и са казали то е наше, типична еврейщина......
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abathor » 08 Авг 2008, 21:30

еврейски или не се ползва масово и дава резултати.
я кажи какво друго използва некрономикона?
не е ли филтрирана еврейска практика до някъде
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lord Njarlathotep » 08 Авг 2008, 22:12

Ако се захваннеш да роиш достатъчно всяка окутна практика е повлияна от кабала, прост е стар и доста разпространен
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор