Скорост

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот mandragorko » 29 Яну 2008, 21:51

сексуална евокация? малко е раничко за Кроули!
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 29 Яну 2008, 21:54

Алистърчо? ОоО... това за моя проблем ли се отнасяше? Хммм...
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Diablo » 30 Яну 2008, 08:06

Вече ти препоръчаха йога, аз пък бих ти препоръчал и тай-чи. Само бъди сигурен, че си се въоръжил с цялото търпение, на което си способен, преди да тръгнеш на тренировки :). Практическият резултат идва бавно.

Мога да ти дам две предимства на тази практика пред обмисляните дотук от теб:
1. Ще получиш далеч повече от това да си подобриш "бързината". Всъщност, след няколко години надали ще си спомняш въобще за тези свой стремежи :).
2. Едва ли ще умреш от тази практика. Дори напротив - има опасност да удължи живота ти.
Аватар
Diablo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 30 Яну 2008, 09:28

Обожавам, когато хората смятат, че са ме разгадали:V.
Знам още 10-тина бавни начина да стане това. Имам ги впредвид. Но съм написал скорост, и съм обяснил още в първия пост, че искам нещо бързо и ефективно.

1. Сигурно. Ху кеърс, трябва ми сега. А след няколко години най-вероятно ще имам абсолютно същите стремежи:V. Върви с професията...
2. А, не. Не искам да живея повече от 70, скучно ще е.
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Diablo » 30 Яну 2008, 11:40

Ensifer Ekuresiasti написа:Знам още 10-тина бавни начина да стане това. Имам ги впредвид. Но съм написал скорост, и съм обяснил още в първия пост, че искам нещо бързо и ефективно.

И как по-точно си представяше това "нещо бързо и ефективно". Да не очакваше да получиш съвети от типа на: изпий ягодов сироп по пълнолуние, в който са се варили жабешки бутчета по Игнажден и изречи следните тайни магически слова...
Много ясно, че ще ти препоръчат философии и методики за развитие.

П.С. Относно скуката на 70 години, първо ще изчакам да стана на 70 и тогава ще коментирам :). Да не вземе точно тогава да ми стане тооолкова интересно...
Аватар
Diablo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Ensifer Ekuresiasti » 31 Яну 2008, 08:10

Въпрос на гледна точка... И да, нещо такова очаквам:V. Или най-малкото нещо, отнемащо мааалко по-малко време от 10-20 години тренировки... Защото съм се занимавал с бойни изкуства и знам колко е нужно за това, което искам:V.
Аватар
Ensifer Ekuresiasti
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот NEVIDIMIQ » 09 Авг 2008, 10:02

по някакъв начин си направи тежести за тялото .. краката и ръцете .. с умерена тежест която предпочиташ .. и просто тичай и се движи всеки ден минимум по 4 часа .. до 1 месец ще имаш бъдеш мн по бърз от колкото и предполагаш ;)
Изображение
Аватар
NEVIDIMIQ
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор