Мненията ви за сигил-билдърите

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот winters » 12 Авг 2008, 13:04

Питам за мненията ви относно програмките за направа на сигили, каквато има и в настоящия сайт. Смятате ли, че компютърът, връзките му със сървъри и пр. реално е в състояние да създава работещи сигили? Какво да правим със сигила, който се оформя в този сайт, принтираме ли го, да се "изстрелва"ли, или просто да се остави да се зарежда сам?
Аватар
winters
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 12 Авг 2008, 17:40

Сигил-билдерът може само да ти спести малко време - ако те мързи да задраскваш букви и да изобразяваш останалите. Но пък това си е част от играта, при това - творческата част. Няма реално работещ сигил - има реално работещ ум, сигилът просто му помага.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Abathor » 12 Авг 2008, 19:29

един съвет.
вземи хартия и химикал/молив
направи си сигила
опитай както ти казах опитай и компютърния вариант.вложи поне малко чувство и мисъл когато го изписваш.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот winters » 12 Авг 2008, 20:03

Да, така е, с чувство подхождам както с хартията, така и с компютъра, желанието ми касае емиционални неща, силно позитивни. Абсолютен факт е, че някои пожелани от мен неща се случиха, някои със забавяне от няколко месеца. Изпитвам огромен респект и благодарност към сигил метода, някак си ми помага да повярвам още по-силно в Доброто. Силно вярвам в силата на сигилите не от някаква надъханост или зарибявка, а просто защото Работят наистина. Исках да чуя и вас.
Аватар
winters
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот venus » 13 Авг 2008, 08:28

winters написа:Силно вярвам в силата на сигилите не от някаква надъханост или зарибявка, а просто защото Работят наистина.

Значи за теб това работи, а след като е проработило веднъж, няма начин да не вярваш :) Използвай си ги с разум и успех!
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот ludvig » 17 Авг 2008, 09:01

da се включа и аз :)) сигил магията е едно от нещата с които се захванах първо и за мен също работи поради достъпния и лесен начин на изпълнение за мен е универсална наи използвания метод поне за мен е визуализация на сигила по време на медитация или в момент на емоция :)) сега планирам изработка на сигили и концонтрация върху сигила които ще нарисувам пред мен сигилите изработвам и зарязвам за седмици наред и когато стане време за визуализация не си ги спомням кои за какво е по нататък ще опитам и сигил като мантра :)) ако има мнение за други изпитани методи моля споделете :))) ах забравих увереноста за сигилите при мен също е твърда и фанатична макар понякога да се отчая но за много много кратко мисля че това е което Пиит Карол нарича преустановяване липсата на вяра може би това е наи важното пък и като се добави ефекта от изпълнен сигил вярата става непоклатима успех на всички :)))
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор