Търся подходящ талисман..

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот n0angel0s » 22 Сеп 2008, 20:08

Разбира се, защо може да ми е лесно, като може да ми е трудно :)
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 23 Сеп 2008, 22:43

Трайбъл пиг, ако сравня състоянието на човек сега с това, преди ...1000 години например, много трудно бих го нарекъл прогресирал. Щели сме още да сме по пещерите, ако нямало мързеливи хора. Колко по-добре би било, не мислиш ли?
Ако мързелът е предпоставка към прогрес, то неминуемо хората, ще "еволюират" и след време, ще имат закърнели крайници и слаба подвижност. Защо? Защото почти всичко ще се прави с гласоподаване и дори няма да се налага да полагаш усилия, за да натиснеш копчето на дистанционното. Слез сега с асансиора, качи се в колата и отиди до магазина , който е на 100м. от вас.
Приятно прогресиране, Пиги. :wink:
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Tribal~Pig_74 » 24 Сеп 2008, 11:40

Казах в ОСНОВАТА на човешкия прогрес... а не е самия прогрес.
Като ти е приятно да ловиш гълъби с копие от кремък на терасата няма да ти преча. И ако ме познаваш въобще нямаше да ме наричаш пиги... Нито кола нито асансьор имам. Като си толкова активен какво правиш на стола пред PC-то ? Преджапай България да говорим на живо едно време хората така са си пращали съобщения. Сега ще кажеш сигурно, че и GSM нямаш и въртиш шайбата... Както и да е стига сме се яли. Всеки с мнението си... нямам намерение да се разправям и да доказвам каквото и да било... МИР !
Akhkharu
Аватар
Tribal~Pig_74
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 24 Сеп 2008, 12:53

Tribal~Pig_74 написа:Казах в ОСНОВАТА на човешкия прогрес... а не е самия прогрес.
Като ти е приятно да ловиш гълъби с копие от кремък на терасата няма да ти преча. И ако ме познаваш въобще нямаше да ме наричаш пиги... Нито кола нито асансьор имам. Като си толкова активен какво правиш на стола пред PC-то ? Преджапай България да говорим на живо едно време хората така са си пращали съобщения. Сега ще кажеш сигурно, че и GSM нямаш и въртиш шайбата... Както и да е стига сме се яли. Всеки с мнението си... нямам намерение да се разправям и да доказвам каквото и да било... МИР !

Хора, не задълбавайте толкова! Ако знаех, че така ще всея разнобой, нямаше да кажа на какво ми заприлича питането, още от първия пост. Аз се занимавам отскоро с окултизъм и все още като напъло неука чувствам, че няма такива универсални магии - веднъж и за всичко. Затова и така се изказах. Спрете да се ядете, айде!
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор