galina_dim написа:Ами пусни ги тия неща, ако не са ти много лични...
Тя знае подателя на проклятието, дори и да не и знае името, пак може да се насочи канала достатъчно добре.
Да, няма проблем!

Ето го и ритуала:
Извършва се при намляща луна. Продължава две седмици. Ритуалът е много строг, защото трябва да се пазят "черни пости": само вода и черен хляб, нищо друго не се приема през тези 14 дни. Два пъти дневно /сутрин и вечер/ на масата се слага някаква обикновена храна: супа, картофи, кремвирши или нещо друго, което след това ще се изхвърли. Докато гледате към чинията с тази храна, си представяте лицето на човека, който ви е прокълнал. Отмествайки чинията малко по малко, настрани от себе си, се изричат думите: "Проклет да си! Да те стигне твоята клетва!". Така се прави, докато чинията с храната бъде отдалечена на противоположния край на масата. Това аз го повтарях 21 пъти при всяко отместване на храната. След това храната се изхвърля в кофата за смет, но в никакъв случай не трябва да се дава на животно или човек.
Ритуалът завършва след две седмици, а започва на 15-ия лунен ден. Ако човекът, който ви е прокълнал, вече не е сред живите, тогава в последния ден на ритуала храната трябва да се отнесе на гроба му.
Това е. Дано да помогне - зная, че ще помогне
Това го прочетох в книгата на една рускиня, но сега не се сещам за името, защото книгата беше на моя приятелка.
Аз лично го направих в продължение на 21 дена и още докато траеше ритуала, тази, към която го насочвах, буквално озверя: изпадаше в някакви изблици на гняв, истерия, плач, агресия, че дори и на бой налиташе

Вилня, вилня и накрая се изтощи, примири се и изчезна от живота ми много внезапно: отвори й се път извън града и замина.