разваляне на магия направена със снимка

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот MagdalenaD » 03 Окт 2008, 01:37

Опитвам се да намеря информация за това дали има специален ритуал за разваляне на магия направена със снимка
в случая на мен със моя снимка и не е магия за любов
порових се из интернет но попаднах на много съмнителни страници и ритуали и врачки който не ми вдъхват доверие
потърсих тук във форума и намерих ритуали за разваляне и пречистване но не и конкретно при магия направена със снимка може и да съм пропуснала нещо някои страници не се отвориха
въпроса ми е има ли специален ритуал или и тези който са общо за разваляне и пречистване ще помогнат
предния път ми помогна Кипряновата молитва и маслосвета но този път няма подобрение
Аватар
MagdalenaD

Мнениеот Nemezius » 03 Окт 2008, 06:22

Маги, ето това вече е конкретен въпрос, на който да се отговори :)

При положение, че е направена на теб, можеш да пробваш следното:
1. 2-3 поредни дни: Ритуална баня за пречистване- използвай отмиващите характеристики на водата- можеш да визуализираш(буквално казано, да си представяш) как водата отмива всичко негативно от теб. След това- медитация по поне 10-15 минути, в която да концентрираш влиянието(направената магия) в косите си(защо там- малко по-късно ;) ). Най-добре ще е ако можеш да я концентрираш в крайчетата на даден кичур коса.
2. След като влиянието вече е концентрирано, крайчетата, в които е концентрирана енергията от влиянието, се отрязват, като с тях се отделя от тялото и самото влияние.
3. Изгарят се, като се използва пречистването на огъня. За по-добър ефект косата може да е изгори с ралични пречистващи растения, които е лесно да се намерят дори и в почти всяка кухня- едно-две листа дафинов лист, малко чубрица, малко сол(пречистване със силата на земята ;) ), копър, мащерка, коприва, розмарин(за увеличаване ефекта на останалите, но не е задължителен)- общо взето, каквито защитни намериш в кухнята(кой е казал, че не можем да бъдем практични :D ). Използвай каквито думи ти дойнат от сърце за пречистване(както и при всяко друго пречистване с елементи де)
4. Пепелта от изгорените коси и растения се събира внимателно и се изхвърля надалеч от дома и теб самата. Тук аз лично използвам пречистването на въздуха- качвам се в планина или някъде другаде, където мога да разпръсна праха и той да бъде отнесен от ветровете.

Превенция да не те "хващат" подобни влияние по снимки:
Защити всичките си снимки. Когато те снимат, се отделяй за да не остава енергиен отпечатък по направената снимка.

Успех.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот galina_dim » 03 Окт 2008, 08:21

Обясни и как става това, тя не знае и я ловят доста често.
Довечера имам да обсъдя нещо с теб по този повод точно, звънни като идваш, имаме планове.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот rain » 03 Окт 2008, 09:15

Магдалена, откъде си сигурна, че имаш направена магия с твоя снимка, за какво точно е направена
и евентуално от кой? Някой трябва да ти го е съобщил, а това едва ли ще е било извършителя?

Питаш за разваляне на ритуал със снимка, но е желателно да се знае какво е правено с нея.
Съществуват методи за разваляне в зависимост от направеното проклятие. Колкото до бъдеща
защита, може да последваш съветите които ти се дадоха, бих добавил и използване на защитен
амулет.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот MagdalenaD » 03 Окт 2008, 15:05

Съобщи ми го моя позната която е по запозната с материята тя ми помогна парвия път но тогава беше по слабо а сега направо е като вихрушка руши всичко това което знам е
Източника е бившата приятелка на вече бившото ми гадже
тя успя да ни раздели върна си го но унищожава моя живот
Тя е в Киев с нейна близка правят всичко има моя снимка според познатата ми е вуду магия
а има моя снимка защото я е взела от портфейла му проверих и снимката ми не е там
а аз даже и името и не знам
според моята позната която установи какъв е проблема с него сме сродни души определени един за друг и ако искала бившата му да си го върне не било достатъчно да направи нещо само на него трябвало да унищожи мен защото иначе той пак щял да се връща към мен
това не знам до колко е вярно само споделям
и понеже ми се случва за втори път след като се заинтересувах защо така ми се случва отговора беше че съм родена с такава енергия и привличам магий това честно не го разбрах
преди се интересувах като лубител сега сериозно трябва да се науча да се пречиствам и защитавам
на мен и през ум не ми е минавало да правя магии на някой това си има последствия а на мен мине не мине време ми направят нещо
имам и друг въпрос като направя пречистване и защита това което е направено връща ли се на извършителя
а ака опита пак и продължи с атаките къде ще му излезе края
мерси за помоща и съветите
Аватар
MagdalenaD

Мнениеот rain » 03 Окт 2008, 15:22

Поблемът ти е за човек с опит, сама ще ти е трудно да се справиш.
Това дали ще има ответен удар за извършителя зависи от направената
магия и вида на развалящия ритуал. Ако извършителят е професионалист,
то ще се е подсигурил да не го засегне обратен ефект, но мисля че в твоя
случай не е така. Желателно е да започнеш да използваш всякакви защити
щом си податлива на негативни енергии. Колкото до следващи атаки, зависи
от врага ти дали на всяка цена иска да ти стори зло. Ако е така си плаче за
сериозно наказание. И един съвет, когато става въпрос за предпазване и защита
от зложелатели, няма такова нещо като морал и двоумене...действай с железен
юмрук.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот bellastella » 03 Окт 2008, 21:07

MagdalenaD написа:Съобщи ми го моя позната която е по запозната с материята тя ми помогна парвия път но тогава беше по слабо а сега направо е като вихрушка руши всичко това което знам е
Източника е бившата приятелка на вече бившото ми гадже
тя успя да ни раздели върна си го но унищожава моя живот
Тя е в Киев с нейна близка правят всичко има моя снимка според познатата ми е вуду магия
а има моя снимка защото я е взела от портфейла му проверих и снимката ми не е там
а аз даже и името и не знам
според моята позната която установи какъв е проблема с него сме сродни души определени един за друг и ако искала бившата му да си го върне не било достатъчно да направи нещо само на него трябвало да унищожи мен защото иначе той пак щял да се връща към мен
това не знам до колко е вярно само споделям
и понеже ми се случва за втори път след като се заинтересувах защо така ми се случва отговора беше че съм родена с такава енергия и привличам магий това честно не го разбрах
преди се интересувах като лубител сега сериозно трябва да се науча да се пречиствам и защитавам
на мен и през ум не ми е минавало да правя магии на някой това си има последствия а на мен мине не мине време ми направят нещо
имам и друг въпрос като направя пречистване и защита това което е направено връща ли се на извършителя
а ака опита пак и продължи с атаките къде ще му излезе края
мерси за помоща и съветите

За първи път виждам толкова дълъг пост, в който правилата на граматиката са сведени до нулата. С цялото ми уваженеие към потърпевшата, но докато четях поста, загубих мисълта между двете изречения, които ми се струва, че открих.
Тук явно липсва всякаква грамотност. И на мен ми се случва да съм носител на заклинания, отправени към мен, от страна на "бившата", но поне имам търпението да обърна внимание на препинателните знаци.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MagdalenaD » 04 Окт 2008, 00:55

Nemezius, благодаря за ритуала, ще го изпълня още тази вечер.
Rain, мерси за съвета.
bellastella, ще се постарая да обръщам внимание на препинателните знаци.
Аватар
MagdalenaD

Мнениеот galina_dim » 06 Окт 2008, 05:52

bellastella написа:Тук явно липсва всякаква грамотност. И на мен ми се случва да съм носител на заклинания, отправени към мен, от страна на "бившата", но поне имам търпението да обърна внимание на препинателните знаци.

Много по-полезна би могла да бъдеш, ако споделиш как се справи с бившата. Освен това в постовете на Маги липсва пунктуация, не граматика или грамотност. :wink:
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот bellastella » 06 Окт 2008, 06:26

galina_dim написа:
bellastella написа:Тук явно липсва всякаква грамотност. И на мен ми се случва да съм носител на заклинания, отправени към мен, от страна на "бившата", но поне имам търпението да обърна внимание на препинателните знаци.

Много по-полезна би могла да бъдеш, ако споделиш как се справи с бившата. Освен това в постовете на Маги липсва пунктуация, не граматика или грамотност. :wink:

Добре де, ама наистина трудно се чете, без необходимата пунктуация, но както и да е. :)
Как се справям с бившата ли? Ами сложничко е. Понякога нямам волята да съм настоятелна в изпълнението на някой защитен или отблъскващ ритуал, но друг път се амбицирам и започвам един 14- или 21-дневен ритуал, наречен "Връщане на проклятие". Но той е приложим, когато се знае подателя на проклятието.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 06 Окт 2008, 08:04

Ами пусни ги тия неща, ако не са ти много лични...
Тя знае подателя на проклятието, дори и да не и знае името, пак може да се насочи канала достатъчно добре.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот bellastella » 06 Окт 2008, 11:28

galina_dim написа:Ами пусни ги тия неща, ако не са ти много лични...
Тя знае подателя на проклятието, дори и да не и знае името, пак може да се насочи канала достатъчно добре.

Да, няма проблем! :) Ето го и ритуала:

Извършва се при намляща луна. Продължава две седмици. Ритуалът е много строг, защото трябва да се пазят "черни пости": само вода и черен хляб, нищо друго не се приема през тези 14 дни. Два пъти дневно /сутрин и вечер/ на масата се слага някаква обикновена храна: супа, картофи, кремвирши или нещо друго, което след това ще се изхвърли. Докато гледате към чинията с тази храна, си представяте лицето на човека, който ви е прокълнал. Отмествайки чинията малко по малко, настрани от себе си, се изричат думите: "Проклет да си! Да те стигне твоята клетва!". Така се прави, докато чинията с храната бъде отдалечена на противоположния край на масата. Това аз го повтарях 21 пъти при всяко отместване на храната. След това храната се изхвърля в кофата за смет, но в никакъв случай не трябва да се дава на животно или човек.
Ритуалът завършва след две седмици, а започва на 15-ия лунен ден. Ако човекът, който ви е прокълнал, вече не е сред живите, тогава в последния ден на ритуала храната трябва да се отнесе на гроба му.
Това е. Дано да помогне - зная, че ще помогне :)

Това го прочетох в книгата на една рускиня, но сега не се сещам за името, защото книгата беше на моя приятелка.
Аз лично го направих в продължение на 21 дена и още докато траеше ритуала, тази, към която го насочвах, буквално озверя: изпадаше в някакви изблици на гняв, истерия, плач, агресия, че дори и на бой налиташе :) Вилня, вилня и накрая се изтощи, примири се и изчезна от живота ми много внезапно: отвори й се път извън града и замина.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот MagdalenaD » 07 Окт 2008, 15:47

Този ритуал със сигурност ще го изпълня. Мерси за помоща. Вярвам че нещата ще се оправят
Аватар
MagdalenaD

Мнениеот bellastella » 07 Окт 2008, 20:52

MagdalenaD написа:Този ритуал със сигурност ще го изпълня. Мерси за помоща. Вярвам че нещата ще се оправят

Бъди постоянна! Всичко ще се оправи! Минах вече по този път :)
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор