Дали има магия?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Karra » 13 Сеп 2008, 16:09

Здравейте!
За първи път съм тук и може би питам не на място...
Но все пак... Интересува ме има ли начин човек да разбере има ли магия?
Чувала съм нещо за яйце под леглото и ако на сутринта то е черно, то има нещо... Бих искала да пробвам да проверя с нещо по-автентично!
Ще съм благодарна за съвети, но имайте предвид, че далеч не съм професионалист и ми трябва нещо простичко :oops:
Поздрави!
Аватар
Karra

Мнениеот galina_dim » 14 Сеп 2008, 06:41

Чак да стане черно не съм чувала... Всъщност става бяло - като сварено. Но този метод чисти негативи като цяло, не просто магия, така че не мисля, че е надежден ако търсиш отговор на този въпрос. Иначе си е напълно автентично.
По твоя въпрос има отделни теми - опитай с търсачката.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот ludvig » 14 Сеп 2008, 08:47

тва е метод за неутрализация на магии и е наи често срещан и препоръчван взима се прясно кокоше яице колкото по прясно толкова по добре слагате го задължително в стъклен буркан сипвате два пръста вода яицето не трябва да е покрито слагае буркана с яицето под леглото и си лягате ставате сутринта и чуквате яицето като съдържанието му трябва да попадне във водата ако то е променило цвета си променило е и вида си това означава че при вас има някакъва вид отрицателно енергиино наслагване ако яицето е станало изцяло жълто или бяло това значи че се касае за магии ако е съвсем побеляло това значи че сте обект на мн силно урочасване лоши очи или някакъв вид психично натоварване ако няма промени значи при вас няма никакъв вид и тип енергиино въздеиствие оот изкуствен вид
еми в общи линии това е :)) методът е описан в книгата практическа магия има я в спиралата
прочел написал и цитирал горе долу дословно и неизпробвал все още този народен ритуал ludvig успех дами господа
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Karra » 14 Сеп 2008, 16:38

Много благодаря!!!
Значи да разбирам, че никаква поразия няма да си направя дори и да объркам нещо!
Аватар
Karra

Мнениеот Karra » 15 Сеп 2008, 11:17

А какво се прави после с водата и с яйцето? Хвърля ли се? Има ли значение къде?
Аватар
Karra

Мнениеот Shadow Mage » 15 Сеп 2008, 13:36

Karra: Има един мн по-лесен и точен метод за проверка от тоя с яйцето. А и това не е средство за разваляне на нещо по-сериозно от дребно урочасване.
Вземи 1 тънка църковна свещ. Запали я и премини по спирала започвайки отляво надчсно близо до тялото на човека. Прави го бавно и спокойно, като обръщаш внимание както на усещанията си, така и на пламъка на свещта и дима, който се отделя. Ако на нчкое мчсто пламъка започне мн рязко да се отклонява без причина, да пуши силно и/или да пращи силно значи там е засегнато. Не е задълвително да е от магия, но определено показва че там нещо сериозно не е наред с енергетиката на човека.
Ако го правиш за няколко човека при всеки използвай нова свещ.

П.С. Минава се със свещта както отпред, така и отзад.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Karra » 15 Сеп 2008, 15:17

Благодаря за интересната идея!!!
Притеснява ме това:
1 тънка църковна свещ

Като знам при нас в църквата какви свещи продават... сигурно здраво ще пръщи. Предполагам, че този метод е ефикасен, ако свеща е наистина от восък и е направена по канона, а при нас в църквите са едни печалбари дето ги правят свещите (срам ме да пиша от какво)
Аватар
Karra

Мнениеот Shadow Mage » 15 Сеп 2008, 15:45

Karra: Идеята е, че огъня открива и отчасти изгаря тея нехармонични структури. А свещта е тънка, защото след проверката се изхвърля.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Karra » 16 Сеп 2008, 08:48

Пробвах това с яйцето. Резултата силно ме изненада и ще Ви помоля за мнение.
Та - сложих на мен и на съпруга ми абсолютно идентични бурканчета, еднакво количество вода, с яйца дето се вика от една кокошка - всичко точно!
На сутринта обаче картинката беше следната:
На мъжа ми: направо побеляло яйцето си стои на една топка
Моето: бистро, но около него тънки бели конци (пресечен белтък)...конците не са тези естествените връзки, които ги има във всяко яйце, а образувани от основната течност на белтъка...

и още - мъжа ми беше скептик в това отношение, но като стана каза, че се чувства като нов. Дори му мина жестока настинка, която го мъчеше от доста време.

Мен все още ме яде въпроса кой може да ни е направил нещо... Троша си мозъка да предположа, но нямам идея... Няма ли начин да се разбере?

icon_flowerface Много благодаря на всички Ви!!! icon_flowerface
Аватар
Karra

Мнениеот Neltharion » 06 Окт 2008, 23:14

ами практически всеки може да го е направил, за това не се изисква ритуал и познания в магия а просто неприязън,злоба,завист и негативни емоции от някого та така хората изпитващи тези емоции често наум псуват кълнат и тнт и по този начин създават енергиини структури ето ти го хоп магията готова
а хората сторили го дори не подозират (в наи честия случай)и така във финото тяло на "жертвата" (съжалявам за епитета) чуждо енергиино образувание
с деструктивно действие
често се случва при внедряването на магията да се появи у приемника неясно безпокойство ако преди това е бил спокоен
но не отдавай вссяка тревога на магия
начини за защита много ефикасните са малко но ги има
за това е казано не съди за да не бъдеш съден
ако желаеш да се образоваш в тази област имам предвид защитна мога да ти предоставя литература по въпроса (доказана и изпитана на практика от мн хора) успех с яйцата icon_eusa_clap
Аватар
Neltharion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 07 Окт 2008, 07:19

Neltharion написа:ако желаеш да се образоваш в тази област имам предвид защитна мога да ти предоставя литература по въпроса (доказана и изпитана на практика от мн хора) icon_eusa_clap

Аз желая icon_eusa_dance !
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Karra » 07 Окт 2008, 09:20

Ще е ми е интересно да прочета нещо стойностно по въпроса!!!
Иначе яйцата ги опаткахме :P дори не очаквах подобен резултат... радвам се, че пробвах!!!
Поздрави!
Аватар
Karra

Мнениеот galina_dim » 07 Окт 2008, 09:35

Karra написа:Ще е ми е интересно да прочета нещо стойностно по въпроса!!!
Иначе яйцата ги опаткахме :P дори не очаквах подобен резултат... радвам се, че пробвах!!!
Поздрави!

И аз се радвам, че се радваш :)
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот bellastella » 07 Окт 2008, 11:38

Поздрави!

Какво значи "Яйцата ги опаткахме" ?
И какъв беше резултата след "опаткването"?
Аз съм правила такъв ритуал и след това яйцата ги изхвърлях или в естествен водоем, или в канализацията. Това "опаткване" ли е?
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 07 Окт 2008, 11:43

bellastella написа:
Поздрави!

Какво значи "Яйцата ги опаткахме" ?
И какъв беше резултата след "опаткването"?
Аз съм правила такъв ритуал и след това яйцата ги изхвърлях или в естествен водоем, или в канализацията. Това "опаткване" ли е?

Да :mrgreen: Думичката значи, че са пробвали с яйцата, не, че са ги яли, дишай спокойно. :wink:
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Karra » 07 Окт 2008, 12:28

Точно така - пробвах - всичко както си му е реда!!! Много съм доволна и горещо го препоръчвам на всички, които се съмняват в някаква интервенция!
Все още ме гложди въпросът "кой е мръсникът", но нали трябва да има и загадка...
Аватар
Karra

Мнениеот Tania » 01 Ное 2008, 10:52

А това яйце какво значи

http://img517.imageshack.us/my.php?imag ... 003fc4.jpg
Аватар
Tania
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот МагНаско » 02 Ное 2008, 00:30

Karra написа:
Мен все още ме яде въпроса кой може да ни е направил нещо... Троша си мозъка да предположа, но нямам идея... Няма ли начин да се разбере?

icon_flowerface Много благодаря на всички Ви!!! icon_flowerface

Защо е необходимо някой да е направил нещо? Това което показва яйцето при съпруга ви в този случай може да означава и някакво нервно напрежение , стрес, или лек дисбаланс в енергетиката му , не е задължително да е магия или нещо от сорта. Моя съвет е да бъдете напълно спокойна.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 02 Ное 2008, 17:39

Tania написа:А това яйце какво значи

http://img517.imageshack.us/my.php?imag ... 003fc4.jpg

Че магия нямаш. Не се тревожи за бялата част от белтъка, яйцето обира всякакви негативи. Това на снимката не е индикатор за направена магия.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Tania » 06 Ное 2008, 17:06

Благодаря за отговора!
Аватар
Tania
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Въпроси