Сервитори - еергийно зареждане

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Mason » 12 Окт 2008, 06:15

Значи създаваме сервитор, даваме му енергия и го пускаме да действа.
След време (вследстие на работата му) енергията му намалява.
Може ли да го направим, така че да не е нужно ние да го дозареждаме с енергия, а той да си я черпи директно отнякъде?!
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 12 Окт 2008, 12:43

Mason написа:Значи създаваме сервитор, даваме му енергия и го пускаме да действа.
След време (вследстие на работата му) енергията му намалява.
Може ли да го направим, така че да не е нужно ние да го дозареждаме с енергия, а той да си я черпи директно отнякъде?!

Какво значи "даваме му енергия"? Значи още на този етап трябва да дефинираш източника на енергия. Така мисля. Аз имам горчив опит с това. Не искам да споделям подробности, но стана така, че не определих точно енергоизточника и след време, когато си мислех, че след постигането на целта, сервиторите са се самоунищожили, те буквално се лепнаха за мен и си продължиха живота чрез моята енергия. Признавам си, че тогава от невежество извърших глупост. Сега се опитвам да ги прикача към някакъв друг енергоизточник и като цяло да ги препрограмирам. Подхвърлиха ми идеята да ги свържа към предмет от благороден метал. Ох, не зная сега ровя за това. Зная, че сега ще завалят едни упреци и обвинения към мен: "Леле, колко си глупава, така е като не питаш и се захващаш с нещо, което не познаваш.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 12 Окт 2008, 12:48

За това като ги създавате, ги програмирайте така, че да се самоунищожават след като свършат целта си. Или просто им определете определен период на действие/живот. :wink:
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mason » 12 Окт 2008, 15:09

добре,
- а какви са възможните източници. Имайте предвид, че сервитора ще работи 10 години
- Как да се предпазя, ако случайно се изчерпа източника, да не се лепне за мен
- Мога ли да го прикачам към егрегори....към егрегора на християнството например
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 12 Окт 2008, 19:22

Подхвърлям само идея:
Неможе ли да ги програмираш така,че да черпят енергия от например Майката Земя (Слънце или Луна).И едва ли ще се изчерпа източника при тези условия.
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mason » 12 Окт 2008, 19:48

Абе другия въпрос е, че ако черпят неконтролирано енергия, то ще станат прекалено силни с времето и не се знае знае ли се :(
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 12 Окт 2008, 20:37

Mason написа:Абе другия въпрос е, че ако черпят неконтролирано енергия, то ще станат прекалено силни с времето и не се знае знае ли се :(

Възможно ли е несъзнателно е да се създадеш агресивни мисъл-форми, който в последствие да се окажат сервитори, източващи енергия от теб, само защото не си знаел, че създаваш сервитори и съответно не си ги програмирал като такива? Въпроса ми е сериозен, дори да звучи глупаво. С мен май се случи нещо такова и сега още си плащам
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 12 Окт 2008, 21:40

Възможно ли е несъзнателно е да се създадеш агресивни мисъл-форми, който в последствие да се окажат сервитори, източващи енергия от теб, само защото не си знаел, че създаваш сервитори и съответно не си ги програмирал като такива? Въпроса ми е сериозен, дори да звучи глупаво. С мен май се случи нещо такова и сега още си плащам

Нормално е. Всяка мисъл, идея, представа, очакване, в която си емоционално увлечена и се идентифицираш с нея представлява точно това за което говориш. Когато се усетиш, че зацикляш в някоя мисъл, която не може да излезе от ума ти е пак същото. Това се случва на всеки един човек, въпреки че го наричат с различни имена и посочват различни причини. Изводът е да не отдаваш енергията си на места различни от теб самата.

Може да пробваш т.н. рекапитулация. Абсорбирай енергията от тези спомени, събития и т.н., в които си емоционално въвлечена.

Успех.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот bellastella » 13 Окт 2008, 07:13

Марио написа:

Нормално е. Всяка мисъл, идея, представа, очакване, в която си емоционално увлечена и се идентифицираш с нея представлява точно това за което говориш. Когато се усетиш, че зацикляш в някоя мисъл, която не може да излезе от ума ти е пак същото. Това се случва на всеки един човек, въпреки че го наричат с различни имена и посочват различни причини. Изводът е да не отдаваш енергията си на места различни от теб самата.

Може да пробваш т.н. рекапитулация. Абсорбирай енергията от тези спомени, събития и т.н., в които си емоционално въвлечена.

Успех.

Много ти благодаря за отговора! Къде мога да прочета подробно за всичко това. Трябва сама да стигна до същността на проблема.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор