Модератор: Nemezius
Len написа:Незнам къде да питам и за това пиша в този раздел.Ситуацията е следната - всеки човек си има някаква вътрешна енергия.При мен имам чувството,че се заражда в областта под диафрагмата и в момент когато ми потрябва достъп до нея я усещам в и около цялото си тяло. В такова състояние въздуха в ръцете се усеща като плътен и понякога съм в състояние да предвидя напред какво ще стане.Проблема е,че в последните месеци нещо нямам достъп до тази енергия и се чувствам все едно безащитен.Преди няколко дни се опитах със всички сили да се добера до нея - имах чувството че ще ми се пръсне тялото и мозъка - усещането е,че тя си пробиваше път през нещо черно и лепкаво което я беше обвило.В момента отново имам достъп до нея но се чувстван като пребит и с ужасно главоболие вече няколко дни след като успях да си я върна.Въпроса е:Всеки път ли е толкова трудно да се добереш до вътрешните си сили или само когато има външно вмешателство? Последния път като имах такъв проблем ми бяха направили магия, та за това ако някой може да ми отговори - ще съм му благодарен.
B-L-O-T написа:Страшни отоговори се дадоха . Напълниха ми се душата и гащите .
Такива симптоми отговарят на недобре функционираща чакра . Ако те боли главата явно там има блокаж . АКо си освободила прекалено много енергия и чакрата не може да я отведе започват такива симптоми . Отпушвай главата си , отпусни я колкото можеш , медитирай и т.н.