Вътрешна енергия - достъп до нея

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Len » 13 Окт 2008, 17:26

Незнам къде да питам и за това пиша в този раздел.Ситуацията е следната - всеки човек си има някаква вътрешна енергия.При мен имам чувството,че се заражда в областта под диафрагмата и в момент когато ми потрябва достъп до нея я усещам в и около цялото си тяло. В такова състояние въздуха в ръцете се усеща като плътен и понякога съм в състояние да предвидя напред какво ще стане.Проблема е,че в последните месеци нещо нямам достъп до тази енергия и се чувствам все едно безащитен.Преди няколко дни се опитах със всички сили да се добера до нея - имах чувството че ще ми се пръсне тялото и мозъка - усещането е,че тя си пробиваше път през нещо черно и лепкаво което я беше обвило.В момента отново имам достъп до нея но се чувстван като пребит и с ужасно главоболие вече няколко дни след като успях да си я върна.Въпроса е:Всеки път ли е толкова трудно да се добереш до вътрешните си сили или само когато има външно вмешателство? Последния път като имах такъв проблем ми бяха направили магия, та за това ако някой може да ми отговори - ще съм му благодарен.
Аватар
Len

Мнениеот sirenaangela » 13 Окт 2008, 17:54

Направи си пречистващ ритуал,такъв за възстановяване на силите,и също ритуал за премахване на негативно влияние,щом се съмнявяш че има.После направи и ритуал за защита.
Аватар
sirenaangela
MagicGateBg Приятел

Мнениеот bellastella » 13 Окт 2008, 18:22

Len написа:Незнам къде да питам и за това пиша в този раздел.Ситуацията е следната - всеки човек си има някаква вътрешна енергия.При мен имам чувството,че се заражда в областта под диафрагмата и в момент когато ми потрябва достъп до нея я усещам в и около цялото си тяло. В такова състояние въздуха в ръцете се усеща като плътен и понякога съм в състояние да предвидя напред какво ще стане.Проблема е,че в последните месеци нещо нямам достъп до тази енергия и се чувствам все едно безащитен.Преди няколко дни се опитах със всички сили да се добера до нея - имах чувството че ще ми се пръсне тялото и мозъка - усещането е,че тя си пробиваше път през нещо черно и лепкаво което я беше обвило.В момента отново имам достъп до нея но се чувстван като пребит и с ужасно главоболие вече няколко дни след като успях да си я върна.Въпроса е:Всеки път ли е толкова трудно да се добереш до вътрешните си сили или само когато има външно вмешателство? Последния път като имах такъв проблем ми бяха направили магия, та за това ако някой може да ми отговори - ще съм му благодарен.

Напротив, достъпа до енергията трябва да е безпрепятствен, когато всичко функционира нормално. Можеш да си направиш самодиагностика, но само ако си достатъчно напреднал. Някъде из ефирното тяло можеш да усетиш хлътвания, по-меки участъци, или пък както казваш, лепкаво и трудно-пробиваемо. Усещането е различно, но при всички случаи говори за нередност. Можеш да се опиташ да го отстраниш от себе си, като го прикачиш към друг обект. Външното вмешателство в твоя случаи може да е всичко, например урочасване, магия, проклятие. Тук във форум "Самоусъвършенстване" имаше нещо по темата. Виж.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 14 Окт 2008, 06:43

Страшни отоговори се дадоха . Напълниха ми се душата и гащите .
Такива симптоми отговарят на недобре функционираща чакра . Ако те боли главата явно там има блокаж . АКо си освободила прекалено много енергия и чакрата не може да я отведе започват такива симптоми . Отпушвай главата си , отпусни я колкото можеш , медитирай и т.н.
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот sirenaangela » 14 Окт 2008, 08:05

B-L-O-T написа:Страшни отоговори се дадоха . Напълниха ми се душата и гащите .
Такива симптоми отговарят на недобре функционираща чакра . Ако те боли главата явно там има блокаж . АКо си освободила прекалено много енергия и чакрата не може да я отведе започват такива симптоми . Отпушвай главата си , отпусни я колкото можеш , медитирай и т.н.

Нали за това е ,,пълната,, процедура която препоръчах-за отпускане,баланс,а защитата си е защита.Достатъчно напед сте да се сетите че медитацията е належаща.
Аватар
sirenaangela
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 14 Окт 2008, 09:31

Ще си позвола да вмъкна малко инфо по въпроса за енергията на човек.
Има три основни източникиа на енергия а те са космоса , земята и самият човек /посредством храната която приема и др./. Аура уравнението на един човек е 1/3космична Е+1/3 земна Е+1/3 лична Е= 1/здрав човек/
Ако личната енергетика на даден човек е различна от това уравнение значи този човек нима някакъв енергиен проблем/не е задължително да е магия/.

А що се отнася до темата някой някъде нещо е чел но не го е дочел :wink: ако наистина ти е интересна тази тема младежо прочети някоя от книгите на Мантак Чия
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Len » 14 Окт 2008, 10:01

Благодаря на всички отзовали се.Реших си проблема без математика и четене на книги - ползвах старо и изпитано средство - отидих на църква :wink:
Аватар
Len

Мнениеот degagement » 15 Окт 2008, 07:50

Дихателни техники и медитация.
Вечно се пропуска дишането. А то ни дава най-бързия вариант да насочваме тази енергия.
Аватар
degagement
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор