Любов

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот ompors » 08 Дек 2008, 15:57

Реших че тук трябва да споделя проблема си та дано някой ми помогне Заедно съм с приятелката ми вече почти три години
преди година се издъних направих глупост за която съжалявам
малко поизгубих доверието и да но с това тя ми показа колко много
държи на мен и ме обича ...
Проблема ми е следния че тя е прекалено горделива и всеки път когато сме се карали тя си е тругвала от мен и за да ме накара да отида да я потърся по някакъв начин ме наранява и така аз всеки път се унизявам и ходя да се сдобряваме но просто повече не мога така обичам иа истински и знам че и тя е така луда по мен но гордоста и пречи да дойде и да ме потърси колкото и да я боли та
се питах дали не можете да ми помогнете и връзката ми с нея да се оправи защото вече не иска да ме вижда и чува колкото и да вися пред тях ... незнамкакво да пражя щесъм благодарен на каквато и да е помощ от ваша страна благодаря предварително
Аватар
ompors
 
Мнения: 3
Регистриран на: 21 Юни 2008, 20:23

Мнениеот Kotzuza » 08 Дек 2008, 18:30

Попринцип този форум не е точно за това, но пробвай да поговориш с нея, рабери дали държи на теб или нещо материално, дали наистина те обича или просто и задоволяваш нуждите. Ако наистина си на толкова години, мисля че и сам би могъл да се оправиш с нея. Но това си е лично мое мнение !!
Успех се пак !!
GAL-GON-GRAPH
Аватар
Kotzuza
 
Мнения: 2
Регистриран на: 21 Юни 2008, 14:45

Мнениеот Cath » 08 Дек 2008, 19:20

По принцип този форум НЕ е за такива проблеми, но, по принцип темата е И Психология на отношенията. съвсем логично защо е писал тук човекът!

моят съвет е остави я. нали знаеш онези лигавите филми, в които казват - ако обичаш някой - пусни го, ако той се върне, значи и той те обича, ако не се върне, значи е било безсмислено да си с него. или пък онези моменти, в които казваме - никога не осъзнаваме какво имаме, докато не го загубим.
тъжно, но истина. (за пореден път Джеймс Хетфийлд е прав!)
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор
 
Мнения: 677
Регистриран на: 21 Яну 2006, 00:24
Местоположение: София

Мнениеот ompors » 08 Дек 2008, 19:28

И аз сум на вашето мнение но тъпото е че ще се почувствам мега предаден за три години време а дали си заслужава някоой да направи ритуал или нещо от сорта да послуша сърцето си а не гордоста си знам колко глупаво звучи но ние с нея много си приличаме харесваме еднакжи неща мислим еднакво и двамата сме диваци и малко инати но би ли навредило вмешателство з само за това да послуша сърцето си
Аватар
ompors
 
Мнения: 3
Регистриран на: 21 Юни 2008, 20:23

Мнениеот magicalgirl » 08 Дек 2008, 20:25

Щом си писал в този форум предполагам,че искаш някаква магия която да ви оправи отношенията, в форума има много любовни магии но ако си начинаещ и не разбираш от тези неща по - добре не прави нищо,защото може повече да объркаш нещата.Просто поговори с нея!
Аватар
magicalgirl
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 17
Регистриран на: 25 Фев 2008, 19:31

Мнениеот ompors » 08 Дек 2008, 20:52

няма зна4ение много страдах за 3 години же4е ми е жсе тази мислия 4е ако ми е писано да сме заедно ще сме заедно няма да я потърся ако тя не го направи значи никога не ме заслужавала
Аватар
ompors
 
Мнения: 3
Регистриран на: 21 Юни 2008, 20:23

Мнениеот puntina » 08 Дек 2008, 21:10

Според мен не те обича достатъчно. Колкото и глупаво да звучи бившата на гаджето ми се е държала точно по този начин с него и той е свикнал всеки път да се извинява ,дори и за нещата,за които не е виновен. В момента се опитвам да го отуча от този навик,защото според мен човек би трябвало да се извинява,когато е виновен,а не винаги,дори ,когато не е. Т.е. меко казано на нея явно й е писнало да й висиш на главата и да й се извиняваш за всяко едно нещо,гадното е ,че някои от жените не търсят питомното,а преследват дивото,ти си й бил под носа и на всяка малка прищявка си й огаждал,вече не си й интересен,естествено ,че антиотровата е да не желае да те вижда повече,мислела е,че няма да го приемеш толкова болезнено. А и според мен си е търсела причини ,за да се раздели с теб,но ти си бил инат и за това е предприела това действие. Хмм ... не знам дали да ти давам надежди да си мислиш,че тя ще се върне,просто не се впечатлявай от това нейно поведение,прекарай си го през.... и да не ти пука. Жени на земята даже и в излишък,винаги има следваща. Няма смисъл от излишни драми,продължавай напред! Надявам се с нещо да съм успяла да ти помогна.
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 185
Регистриран на: 02 Дек 2007, 00:38

Мнениеот venus » 11 Дек 2008, 09:21

Щом сте били заедно 3 години, чувства има. Не мога да бъда сигурна, но ми се струва, че има друг проблем тук - позволил си й, да ти се качи на главата. Ако тя е човекът, който определя правилата, а ти ги приемаш винаги, винаги се съобразяваш, винаги правиш първата крачка след конфликт... логично е да стигнете до това положение. И проблемът не е в липса на чувства, а в липса на уважение - жената има нужда от мъж, който да е по-твърд от нея.

Преди малко попаднах на нещо: Как да получа любимата жена. Не бих си позволила да го цитирам, ако не беше толкова точно - аз като жена мога да кажа, че това са добри отправни точки. Природата на човека е такава - да се стреми към онова, което е предизвикателство за него.



1. Винаги се владей, иначе те чака провал. Мисли, преди да действаш.

2. Бъди не като другите. Да се различаваш, да поразяваш въображението, има някаква особена сила.

3. Изучи всичките й силни и слаби страни, за да можеш да ги управляваш.

4. Научи се да гледаш и себе си, и нея с нейните очи.

5. Трябва да умееш да ласкаеш, както и да умееш да предизвикваш жалост.

6. Докато не стане напълно твоя, в никакъв случай не й давай да почувства цялата сила на любовта ти: тя трябва да бъде постоянно несигурна, че ти можеш да си тръгнеш от нея всеки момент.

7. Представи се за същество от по-висш вид.

8. Пази се от чувството за принуда, зависимост, привързаност, задължения по отношение на себе си: за човека е присъщо да се стреми към свободата - в дадения случай това е свободата за избор, свободата да се разпореждаш със себе си. Поради тази причина тя може да иска да се избави от теб, дори ти да си “най-добрият” и много да те харесва.

9. Умей да създаваш ситуация и обстановка.

10. Умей да изчакваш случая и да се възползваш от него.

11. Никога за нищо не моли: тя трябва да поиска сама.

12. Прави по-малко подаръци: не я задължавай с нищо.

13. Никога не се отказвай от нищо, което тя иска да направи за теб. Жените обичат тези, за които правят нещо, а не обратното. Тя трябва да реализира в себе си своите собствени хубави страни - и да се привърже към теб поради тази причина.

14. Помни: основния лост за управление е самолюбието, основното средство - болката, основния метод - контрастите в общуването.

15. Трябва да умееш да казваш “не” и да си тръгнеш. С това никога нищо не свършва окончателно. Откажи се от малкото сега, за да получиш всичко по-късно.

16. Опитвай се да не си измисляш и да не лъжеш, но и никога не си признавай, ако си излъгал - това може да има най-трагични последици.

17. Постигни всичко, но не смей да травмираш душата й. Не се страхувай от никакви средства. Не взимай под внимание съпротивата й.

18. Изгради своята сексуална култура - както пожелаеш, но го направи. Иначе всичко ще се окаже гадост, а не блаженство.

19. Давай поводи за ревност, но такива, които да не се потвърдят.

20. Трябва да можеш да й покажеш презрението си.

21. Не избързвай със събитията.

22. Разбира се, направи най-доброто от външността си - дрехите, речта.
Аватар
venus
Модератор
 
Мнения: 542
Регистриран на: 12 Окт 2007, 09:36


Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 33 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 33 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 25 Апр 2024, 19:08 е имало общо 565 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта