Вампири

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот I.P.S. » 25 Яну 2009, 15:51

Абе някой да знае нещо по въпроса с върколаците или магия за върколаци,защото разбрах че има такава??
А ти кой си ?
Аватар
I.P.S.
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 38
Регистриран на: 17 Юни 2008, 07:19

Мнениеот Arhimikus » 25 Яну 2009, 17:31

LawRencE някак си не ми изглежда правдоподобно "да се съюзяват", защото самите те едва го осъзнават, че са такива. Иначе останалата част от поста ти представлява реалността.

ИПС започва това да ми звучи като ролева игра. Погледни в гугъл.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор
 
Мнения: 803
Регистриран на: 29 Ное 2005, 17:14
Местоположение: Сливен

Мнениеот Macabre » 25 Яну 2009, 19:11

Аз съм на мнение че истинските енергийни вампири не могат да се осъзнаят..а тези които твърдят че са енергийни вампири го правят заради вниманието...всеки човек има способноста да се зарежда с енергия от даден източник. С приятеля ми например когато имаме проблеми често се пречистваме...той изсмуква негативната ми енергия и ми дава от своята положителна за да се почувствам добре и обратното. Но това си е съзнателно и с добро намерение. Просто е въпрос на настройване на възприятията...ако си решил да навредиш на някого изсмуквайки енергията му ще успееш като изсмучеш положителната енергия...а ако искаш да помонеш на някого просто го освободи от отрицателната или му дай от своята положителна. Все пак става въпрос за енергия и човек трябва да се научи да я контролира не само за свое а и за доброто на другите.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 68
Регистриран на: 31 Май 2008, 12:08
Местоположение: Shumen

Мнениеот LawRencE » 26 Яну 2009, 05:59

И за мен още е в сферата на теоритичното Arhimikus, но главно защото осъзнатите и тези които го вземат на сериозно или сме малко или се крием :mrgreen: Ако някой случайно попадне на правилната информация (която по едно неприятно стечение на обстоятелствата веме май на няма на български в нета) - хубаво. Нооо много просто са научени да не вярват в такива неща и си остават с идеята че просто си въобразяват... и го забравят :roll:

Друг е въпроса, че ако някой дойде при теб и ти каже "Ей друже, аз съм вампир и ти също си такъв, ай прайм партия срещу бившия ми/ти" примерно, как ще го изгледаш laughing9 Реакциите на хората са по-скоро :?

Macabre, за едно съм съгласна с теб - някои от "тези които твърдят че са енергийни вампири го правят заради вниманието". Главно тийнове :wink: Кой сериозен човек ще си тръгне да разправя насам натам какъв е, особено с това отношение от околните!? (Но признавам, че реакциите са интересни и си заслужават laughing9 ) Е, има и такива, ноооо... Абе номера е там, че тези дето знаят нямат интерес да споделят инфото с другите laughing9 Както вече казах, хубавото инфо вече го няма на български, явно има причина да са го махнали :roll:
Аватар
LawRencE
 
Мнения: 3
Регистриран на: 15 Яну 2009, 19:23

Мнениеот puntina » 26 Яну 2009, 10:29

Ами замисли се,ако информацията попадне на неподходящ човек какво ще стане. Може би заради това са я махнали. Въпреки това като се разгледах снощи из компютъра имам доста файлове и т.н. библиотека,която може да бъде полезна,както на енергийните вампири,така и жертвите. Информация има,стига да знаеш как да си я намериш! :)
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 185
Регистриран на: 02 Дек 2007, 00:38

Мнениеот Sylar » 26 Яну 2009, 20:13

Ето какво намерих аз по темата,дано ви е интересно.


Вампиризмът е отдавна установен начин за изземване на чужда психична енергия. Човекът, една от неговите жертви, може да бъде атакуван по най-различен начин: чрез агресивна разрушителна информация, психоемоционални фактори, отрицателни енергийни заряди. Целта на вампиризма е да се пробие човешкото биологично поле или аура и да се похити енергията.

Всеки е изпитал върху себе си чувството на “изпразване” на силите си след общуване с определен тип хора, вид музика или филм на ужасите, излъчване на определена картина или прочит на дадена книга, след кавга или пътуване в обществения транспорт, разходки из големия град и др. На едни места се чувстваме бодри и пълни с енергия, а на други - потиснати, изстискани като лимон. Това е проява на вампиризъм.

Скептиците, сред които много образовани, се съмняват в съществуването на енергиен вампиризъм, тъй като липсват научни доказателства за това явление. Действително, съвременната наука слабо познава вампиризма, тъй като все още не е открила формулата на психичната енергия. Не познава напълно и природата на човешкото биополе. Но енергийният вампиризъм съществува и трябва да има защита от него.

Човекът освен жертва на вампиризма може да бъде и енергиен вампир.

Като биологично мислеща система той е изработил огромен арсенал от изтънчени методи на вампиризъм, за да удължи живота си за сметка на други хора. Човекът може да изземва енергия в различни взаимоотношения: деца-родители, мъж-жена, началник-подчинен, между съседи, роднини, познати, приятели и др. Вампиризъм може да прояви една нация спрямо друга или други нации посредством войни, източване на ресурси, заробване политическо, финансово, икономическо, на етническо равнище, купувайки “мозъци” и пр.

Човекът източва и други източници на енергия, например животни и растения.

Той унищожава ресурсите на планетата, флората и фауната, въздуха и водите, горите и океана, пробива с дейността си озонови дупки в атмосферата, нарушава хармонията между екосистемите. В резултат боледува човекът, колективът, народът, човечеството, планетата. Така енергийният вампиризъм неизбежно води към хаос, ентропия на всякакво равнище.

Вампиризмът се наблюдава и в космически план

и се свързва с похищението на най-фина енергия, наречена душа, и тогава говорим за обсебване. Обсебване от низши същности на астралния свят, известни например в християнството като бесове, демони, нечисти духове. Именно тях изгонва Иисус. Те проникват в човека чрез разградената му аура, биополе - естествената защитна броня. А тя се пропуква или когато силно изтънее /рязко отслабване на организма, силен стрес, черна магия, магьосничество/, или когато човек сам си отваря аурата /чрез викане на духове на умрели близки или познати, контактьорство, чрез тъмен екстрасенс, лъжеучител или лъжеучение, с помощта на лъжа, лъжовни окултни знания/.
Аватар
Sylar
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 31
Регистриран на: 16 Дек 2008, 20:41

Мнениеот Moerin_Elf » 27 Яну 2009, 08:11

Абе някъде по форума нямаше ли друга такава тема за вампирите ,та пак сте почнали да разнищвате тяхната същност ? ;)
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 255
Регистриран на: 06 Апр 2008, 18:15

Мнениеот nick » 09 Фев 2009, 20:35

това ме разби
I.P.S. написа: магия за върколаци,защото разбрах че има такава??

дай линк да видим каква са тия магия на върколаците.
иначе си има ритуали и др. неща на върколака.конкретизирай какво.

Moerin_Elf хората разтягат локуми. виж колко народ почна да разбира
от вампиризъм.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 306
Регистриран на: 30 Мар 2006, 17:41

Мнениеот Moerin_Elf » 10 Фев 2009, 11:53

Мда бе ,накрая ще вампирясат ,от толкова много говорене и разтягане на лукуми.
А иначе сигурно I.P.S. иска да върколяса...
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 255
Регистриран на: 06 Апр 2008, 18:15

Мнениеот tanarel » 10 Фев 2009, 14:37

Без да бройм Ник и няколко още човека които всички знаем кои са
другите сте гола вода ,при това не само във това направление, а по
принцип във всичко и ви личи от километри разстояние , та и повече icon_oops май казах истината :oops:

но давайте забавлявате ме много как се правите на разбирачи icon_eusa_dance
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 146
Регистриран на: 23 Дек 2006, 11:12

Мнениеот sanguinary » 10 Фев 2009, 23:45

Опа, танарел! Ще почвате разделение на елитни и аматьори ли? На познати и непознати?
Приел си нещата твърде лично, момче. Това само посебе си говори за лични, твои, вътрешни неразбирателства и несигурност. На тия години е присъща несмиреността, нетърпението, но в случая не заставаш зад тези хора, които си споменал, а се криеш зад тях. Едва ли, ако си тежат на мястото, ще толерират начина, по който ги набутваш... буквално. Не се взимай толкова насериозно и ще видиш колко по-леко ще ти бъде.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 422
Регистриран на: 04 Яну 2006, 07:43

Мнениеот tanarel » 11 Фев 2009, 12:54

Всъщност под другите имах предвид- Авторитета на Форума ни :wink:

дори не ти отговарям на теб сан нз си какво , просто констатирах ,
аз лично си контактувам със хора които според мен са далеч по
напред и от напредналите хора във Форума , но това е друга тема

не ми прави пси дисекция щото въобеще не ме познаваш че да
ми даваш съвети , нз нищо за мен и това от какво тесто съм направен

нито пък съм имал предвид това за което ме поучаваш , всеки вади
от думите на другия това което вижда във тях
, но кво ли съм тръгнал да icon_bye
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 146
Регистриран на: 23 Дек 2006, 11:12

Мнениеот puntina » 11 Фев 2009, 14:35

Tanarel ,нищо лично,но не мисля че тук е мястото да обсъждате хората от форума и да съдите кои знае ,кой не знае. Все пак всички сме се регнали с една цел или да научим нещо, или да обменим опит.

sanguinary, не мисля че ще успееш да влееш акъл на кого и да било,така че не хаби енергия за хора,които са "над тея неща" . Поздрави!
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 185
Регистриран на: 02 Дек 2007, 00:38

Мнениеот sanguinary » 11 Фев 2009, 23:27

tanarel написа: не ми прави пси дисекция щото въобеще не ме познаваш че да
ми даваш съвети , нз нищо за мен и това от какво тесто съм направен

Значи ти познаваш целият форум и може да правиш дисекции, а аз теб понеже не те познавам и не мога да ти правя дисекция. И в двата случая грешиш тана...найна...
Грешиш, защото тестото, от което си направен е прозрачно, това ми е достатъчно на този етап. И тъй като все още си само демо версия на човек, препоръчвам ти по-сериозно да се заемеш с изграждането си, вместо да береш ядовете на останалият свят. Има два варианта: Сядаш, обмисляш и приемаш съвета ми, след което ти олеква и се смееш... и втория – не обмисляш, избързваш и продължаваш да хленчиш. Кой ти харесва повече?
puntina написа:sanguinary, не мисля че ще успееш да влееш акъл на кого и да било,така че не хаби енергия за хора,които са "над тея неща"

Така ли ти изглежда, пунтина? Сякаш разливам акъл и енергия? Обикновено само насочвам.
Не е изключено всеки един да е с по-голям потенциял от мен. Как би го развил обаче, ако живее, хранейки се от недостатъците, които вижда в останалите?
Ако се е заинатил, като магаре, да, права ще си, но пък представи си,че се вслуша.
Аз лично винаги съм се радвал, когато успея да накарам някой да се замисли, вместо да оставя глупостта да говори вместо него. Нима ти не си против глупостта?
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 422
Регистриран на: 04 Яну 2006, 07:43

Предишна

Назад към В казана на Вещицата

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 6 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 6 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта