сега , сигурно са глупости , но аз ще си питам па вие вече ще си прецените.
Става въпрос за за следното то даже ми е трудно да го обесня винаги нещо се обърква в отношенията ми с жените или просто патологично не ме харесват или незнам вече то направо е кошмар направо.
че не съм Онасис и не съм на брат пит брат му не съм ама има грозни хора направо или такива които нямат някакъв завиден пари4ен статус , но пак си движат с 1500 жени и т.н всичко им се полу4ава. Колкото и да нямам късмет или незнам магия ли имам , преди така си мислех сега ве4е не мисля и за това щото няма смисъл навсякъде фалшиви гледа4и/ки и само взимат парите.
Има ли някакъв ритуал чрез които аз да стана да не кажа по-атрактивен щото няма на каква база да стъпи "по-то" атрактивен за жените ?
Забавен тип съм, нямам проблем с общуването с хора независимо какви са , но просто до там ! опитвал съм и да се правч на галфон и на темерут викам си няма да говоря много или няма да говоря , но не и не ! таз съдба ли какво е вече ми е писнала отдавна , но нищо не мога да направя за съжаление. От известно време посещавам форума ви , много ми е интересно , но нито съм опитвал ритуали нито евокации и тем подобни и да искам няма къде в момента ....
Знам , че много объркано ви поднесох и въпроса и информацията , но вярвам се разбрали за какъв безнадежден случай става въпрос
както се казва и господ не мове да ми помогне хахах
Айде живи и здрави