Откриване на магия

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Macabre » 25 Яну 2009, 12:18

Радвам се че поне един човек подкрепи думите ми и не се заяде. Багодаря ти avalance.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 25 Яну 2009, 12:44

Macabre, ми то никой не се е заяждал с теб де факто- няма лошо да търсиш информация, дори напротив. Но това включва и да се прегледат написаните вече неща- наистина е най-малкото досадно и безполезно да повтаряме едно и също, което вече е написано.
След като потърсите информация във вече написаните неща- седнете и пробвайте нещата, придобийте личен опит от тях и задавайте въпроси по каквото не ви е ясно след като вече сте опитали- надали някой от нас ще откаже да помогне с инфо и съвет при това положение.
Ако пък не намерите след търсенето- пак питайте, може и да имаме инфо в дадената насока.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот avalance » 26 Яну 2009, 09:21

Macabre ъъъъ удоволствието си е изцяло твое продалйаваи напред :)

Nemezius тя ме разбра дано поне тва да е за урок на последователите им да вземат пример от нея :)
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 18 Фев 2009, 00:38

Macabre написа:Трябва ми някакъв добър начин за откриване на направена магия. Знам че има, но трябва да съм сигурна и да намеря начин да я разваля. Засяга цялото ми семейство, защото бедите са винаги една след друга. Дори са се превърнали в част от обикновеното ежедневие, защото просто вече не им се отдава толкова голямо значение. Но знам че вътрешно всеки един от членовете на семейството се терзае. Баба ми ми е разказала че още преди много години моята прабаба(нейна свекърва) и е направила магия, защото я е мразела. А и по принцип всички казват че прабаба ми е била много злобен човек. Така де, има нещо в тази работа, и не е нормално. Оставям лошите неща които се случват на мен, защото аз тях сама си ги направих, но всичко което засяга семейството ми се отразява и на мен. Пробвала съм начини за откриване но нищо не върши работа. Ако някой знае ефикасен метод как да разбера какво е и да се отърва от него, моля казвайте си идеите. Благодаря предварително!

Проблема който виждам тук е доста сериозен и едва ли ще можете сама да си помогнете с ритуалите който са дадени тук / не защото ритуалите нестават , а защото всеки един ритуал си има своя защитен механизъм и недейства когато всеки един го прави./ Съвета ми към вас е да поговорите със семейството си и за потърсите професионална помощ за разрешаване на проблема ви . Желая ви всичко най-добро.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Macabre » 18 Фев 2009, 07:54

Ами да си призная съм скептично настроена към така наречените "прифесионалисти". Тук където живея няма такива или поне не са ми известни....а на човек когото не познавам няма да се доверя за това смяам да се справя сама. Благодаря за съвета все пак.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор