Олеле, коя руна е първа и защо точно феху.
Айк, най-добрия подход е не да се скъсаш от четене, а да четеш и после да пробваш. После пак харесваш нещичко и прочиташ и пак работиш.
Това, което водим тук е един интелектуален спор, който няма много общо с магията, ако не броим разните наименования и класификации.
Всъщност кръга започва с феху и завършва пак с него. А защо? Ами за да е затворен

за да се върнем отново в началото откъдето той отново да се създава до безкрай.
Да споделя ново преживяване с руните. Последният път при една руническа комбинация, където последната руна беше Уруз пода завибрира здраво. Звуковите вибрации предизвикват вибрации във вселената около нас, но защо не някоя друга от руните, които вибрирахме, а точно Уруз и защо вибрацията започна да се създава и усилва, когато сложихме ръце на пода?
Вероятно няма да си отговоря скоро на този въпрос, но ми се искаше да го споделя.
Уруз е сила, която е неудържима. Интересното е, че не беше плашеща или разрушителна, а просто се случваше.
А може и да има пръст факта, че бях с човек, с когото постигаме тотален синхрон по време дори на един прост пречистващ ритуал, който продължава с часове след това. Сякаш си довършваме мислите по някое време.
И най-интересното е, че се върнах в началото. Сякаш никога нищо не съм правила с руните и започвам от самото начало да медитирам една по една с тях. Нямам усещане за никакво знание спрямо тях. Нищо което да помня, било то прочетено или преживяно. А с месеци чета, пиша, медитирам и съставям разни щуротийки. И сега - нищо

А цялата тази работа е съпътствана и от едно тотално изчистване от всичко, което знам. Останах само някакви усещания за празнота. На някой да му е познато това? До сега не съм чувала друг да практикува здраво и после изведнъж да открие, че е празен, че не знае нищо и сякаш сега започва.