MagicGateBg.com на 5 години!

Новините в MagicGateBg! Ако искате да споделите с всички нас някаква новина относно магията, важно събитие, можете да го правите тук.

Модератор: debika

Назад към Новини

Мнениеот Wizard » 31 Май 2009, 13:03

MagicGateBg.com
на 5 години!



На 30 май 2009г. MagicGateBg.com стана точно на 5 години! Честито на ВСИЧКИ ВАС, които започнахте с нас, на всички настоящи потребители на единствения засега най-голям форум за магия, окултизъм и гадания в България!
Нямаше да сме това, което сме, без ВАШАТА подкрепа и критика към нас и това, което правим за развитието на магията у нас.
Като се върна назад в спомените си, за това как и от къде тръгнахме и какво представляваме в момента... смея да кажа, че наистина се постигна замисълът с който аз - Wizard и моят тогавашен колега BlackSun - сътворихме преди 5 години. За тези от Вас, които не са наясно за това какво се случи, само ще кажа, че между мен и тогавашният ми колега се породиха много неприятни (чисто по български) отношения, което наложи аз да поема самостоятелно поддръжката и развиването на идеята MagicGateBg.
От тогава насам аз съм задължен на много хора, като най-вече искам да изкажа голяма благодарност на нашият уебмастър Одисей, без който много от това, което сме сега нямаше да го има! Благодаря и на своите бивши и настоящи модератори!!! Те заслужават наситина голяма благодарност, защото в много моменти са ми помагали и са подкрепяли мен и моята кауза, не на лична основа, а в чисто професионална подкрепа! Не искам да споменавам конкретни имена, Вие и сами можете да научите кои са те. Постовете им и компетентните им мнения по много от темите във форума, могат да кажат много повече от това, което моя скромен интелект може да ви предаде...
Знам, че понякога, Вие потребителите не сте били много доволни от модерирането и отношението в някои от постовете на нашите модератори, НО, трябва да ни разберете на какво сме подложени - постоянното посещение преди време на спамери, чиято цел бе единствено да отвличат вниманието от конктетните теми, да цапат буквално върху труда на останалите потребители във форума. Сами можете да си отговорите на въпроса как може да се реагира, ако някой (особено нов) потребител застане "начело" в дадена тема и започне да говори за това кой е той, како може да прави и какви успехи е имал, БЕЗ да ни се даде и най-малкото основание за тези негови думи... Естесвено е да се отключи една "защитна" реакция на някой от нашите модове и да се опита да "обуздае" прекомерното "изхвърляне" на съответния потребител. Но както се казва - хора сме, човешко е и да сбъркаме, така че ако някъде сме попрекалили, моля да ни извините. Опитваме се в крайна сметка да бъдем на необходимото ниво, което сме завоювали сред българската окултна аудитория.
Лично аз съм доволен, че една от причините, поради които бе създаден MagicGateBg.com е изпълнена! А това бе - ТОЙ да стане нарицателно име за това, когато се заговори за - магия, окултизъм, в България, уебсайт/форум. Всеки просветен в занаята в България, а и не малко българи в чужбина, правят вече асоцияции с MagicGateBg.com! Това наистина е успех, за който Ви благодаря най-искрено, на вас потребителите! Много от вас са доста лоялни и предани на нашата идея и "политика" на общуване в окултното пространство.
БЛАГОДАРЕН съм още и на конкуренцията (преди време един потребител ме попита: Wizard, ти имаш ли конкуренция?), която през всичките тези 5 дълги и трудни за развитието на нашия сайт/форум години бе на ниво, и постоянно ме караше да си блъскам главата, мислейки КАКВО да направя, за да бъде MG по-добър от техните сайтове/форуми. Тук ще спомена само името на Мортимус, който бе в началото част от екипа на модераторите на "Хаос магия" в MG. На определен етап от развитието си като маг, той реши да се отдели от нас и да създаде свой сайт/форум, като разбира се постигна цели, за една от които го поздравявам - популяризира Магията (в частност Хаос) в България - а това всъщност бе нашата втора осъществена! идея, поради която бе създаден MagicGateBg! Дали това решение на Мортимус е било правилно - според мен НЕ - което му го казах още тогава, че бърка, като се отделя. Не за друго, но когато нещо се прави, а имено нещо като MagicGateBg, то трябва да се прави не за ден-два, а да живее с поколения. Ето сега сайта на Мортумус е затворен, цялата информация която е била вътре вече липсва, няма я или поне не функционира така, както, ако се поместваше САМО на едно място. Както и да е. Избора е индивидуален и всички ние сме подвластни на моментните си решения, затова и понякога те не са правилни.

Бих искал да изкажа благодарност и на тези потребители, които по един или друг начин вече не са сред нас (но това не може да означава, че не ни четат), не са така активни и не пишат във форума, както го правеха преди. Но тези потребители си създадоха ИМЕНА, имена, които станаха също "нарицателни", хората така ги познават, както са се регистрирали за първи път във форумите на MagicGateBg! Кои са те ли: Cynthia, AryanSun, FireSun's Viking, ChaoS, Марио, till_it_sleeps, Kotentseto, WandaBlenda, alistar, AZA, EXARP, DarkAngel666, Vrania Volosia, heress, ekaya, zaek, hekata_ehnaton, fly^spirit, Enforcer, Arian Star, Persa, Звездичка, kleopatra_89, Krin le Fee, Air, treskea, Aine^, BeLLe, Mixael, nishtoto, xermes, Druida, witch_88, KaFFe^, Mr.Wynn, Mortisha, Barak.... и още много, много такива като тях!

Относно бъдещето на MagicGateBg.com - надявам се да продължим да просъществуваме още поне 5 години. Вече имаме обновен форум, нова платформа, която ни предоставя доста мощни ресурси, както за модериране, така и на вас потребителите, за ползване. Имате вече почти всичко, което може да ви е от полза - библиотека, която една от най-богатите, чат-програма за разговори с всички помежду ни в реално време, много богат арсенал от ритуали, практики и магически талисмани, защити от негативни атаки, видео и аудио обмен...

Накрая искам да Благодаря и на хората отговорни за поддръжката и хостването на MagicGateBg.com! Без тяхната подкрепа в един много критичен за нас момент, може би сега щяхме да сме в историята...

ЧЕСТИТ 5 ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ!
Бъдете здрави и щастливи и нека магиите Ви
да следват ВИНАГИ това,
КОЕТО ЩЕ Е НАЙ-ДОБРО ЗА ВАС САМИТЕ!

Хубавите неща с MagicGateBg.com предстоят!

с Уважение и признателност към всички приятели, колеги и потребители!

Wizard
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот The Shadow » 31 Май 2009, 14:49

Честито. Желая успехи и за в бъдеще!
Изображение
Аватар
The Shadow
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 60
Регистриран на: 27 Май 2009, 07:09

Мнениеот suchumna » 31 Май 2009, 16:42

Честит ПРАЗНИК !
Регистрирах се в началото на новата петилетка ,добре е ,че ви има. icon_farao
Аватар
suchumna
 
Мнения: 2
Регистриран на: 28 Май 2009, 18:36

Мнениеот psyberpin » 31 Май 2009, 18:14

Да ви е честита първата петилетка , както казваше някога един стар даржавен глава !
А следващата петилетка ще преизпълним за три години , а по следващата за една.
За да пълним и преизпълним трудовият план icon_eusa_dance .
На печелившите честито icon_occasion drunk
Аватар
psyberpin
 
Мнения: 7
Регистриран на: 18 Окт 2005, 09:46
Местоположение: vampirewand-sofia

Мнениеот avanabil » 31 Май 2009, 22:37

Честит юбилей! :)
Аз вярвам, че и след още много години ще сте "on line", защото сте единствени по рода си, уникални, неповторими и много потребители Ви обичат, дори само да ви четат "в сянка".
Като става въпрос за това, искам да споделя, че когато се регистрирах тук за първи път, съвсем случайно пуснах на търсачката "Magic Gate" като изображение. Няколко от изображенията, които се появиха на екран, запазих и до днес и сега си позволявам да ги поместя тук, защото освен че са твърде тематични, са и достатъчно впечатлителни сами по себе си. А всеки път, когато ги гледам, изпитвам необходимост да вляза именно в този сайт. :)
тук
тук
и тук
Аватар
avanabil
Модератор
 
Мнения: 571
Регистриран на: 29 Юни 2007, 16:09
Местоположение: локален диск (D:)

Мнениеот Kotentseto » 01 Юни 2009, 05:24

Пет години? Наистина ли?

Поздравления, Уизард! За добрата работа, за отделеното време, за вложените нерви и усилия!

Благодаря.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 270
Регистриран на: 06 Фев 2006, 14:47

Мнениеот Венера » 07 Юли 2009, 16:34

Поздравления!
Пожелавам ви да продължите да се развивате в положителна насока!
Аватар
Венера
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 12
Регистриран на: 14 Май 2009, 11:17

Мнениеот paparosko » 07 Юли 2009, 17:17

Честита 5 годишнина!

Здраве, щастие, успехи и много любов на всички!

icon_occasion icon_toothy
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 156
Регистриран на: 21 Юли 2007, 14:57

Мнениеот heress » 15 Сеп 2009, 10:53

Честито!
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 206
Регистриран на: 05 Май 2005, 07:14

Мнениеот Марио » 22 Юни 2010, 19:42

Май вече станах 6 години. :mrgreen:

Честито и от мен.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 643
Регистриран на: 05 Яну 2005, 16:14

Мнениеот sanguinary » 07 Окт 2011, 23:02

Годините са само цифри. Важно е форума на колко се чувства drunk
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 422
Регистриран на: 04 Яну 2006, 07:43

Мнениеот veritas » 09 Окт 2011, 09:06

и 8-мата се приближава...

icon_color
Dum spiro, spero
Аватар
veritas
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 76
Регистриран на: 04 Юли 2011, 11:04


Назад към Новини

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 0 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта