Май някой път ще взема да дойда.
Надявам се да бъде през май(месец) хайде на среща.
puntina написа:Абе да ти кажа честно не си изпуснал много...
ZefaS написа:Когато Сангуинари, Галина и Абатор дойдат на ведъж и аз 100% пристигам.![]()
А между другото, какво стана с онзи юнак - Блек Сън? Гурбетчия го раздаваше, но не го ли погна кризата и него насам?
The Shadow написа:А между другото, какво стана с онзи юнак - Блек Сън? Гурбетчия го раздаваше, но не го ли погна кризата и него насам?
Ако е същият Блек Сън... Таковата, Спасов (28г.)... Великобритания , Лондон... Април месец още си беше там, до колкото ми е известно. Ако не е същият...
Abathor написа:Хубаво лятно време.. аз обаче нещо съм се бъгнал и не ме влече да пия алкохол.
Тоник в лятното време е нещо страхотно.
Дайте да се съберем някакви хора - по възможност да дойдат малко по интелигентни и възпитани "колеги" за да не става джунгла.. лошото е че в такава среда много ше бия на очи![]()
Май ще взема да организирам нещата по скайп.
хубавия слънчев ден
Cath написа:аз предполагам, че някъде към 10-12 юли ще имам възможността и желанието да прекарам време в компанията на трезви, високоинтелигентни хора.
Abathor написа:sanguinary ще го кажа по друг начин. Желателно е на срещата да има позитивни и общителни хора. Лигавщините в умерени граници са приемливи, смехът препоръчителен. Последното нещо което искам е някой да ми разваля хубавия слънчев ден с глупости.
avalance написа:имам едно предложение защо да не се организира нещо по голямо от обичаините трима четирима които идват на срещите ? Прадлагам да замислим една среща на целия форум от всички градове да се съберем някъде кадето ще е по удобно на всичкидаваите предложения
avalance написа:Прадлагам да замислим една среща на целия форум от всички градове да се съберем някъде кадето ще е по удобно на всичкидаваите предложения