Прочистване на дома и офиса

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот uvella » 14 Юни 2009, 12:43

Нещо ефективно и изпитано.

ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ДОМА/ОФИСА
1. Вечерта поставяш в ъглите на стаята, в която няма да спи никой, върху парчета вестник морска сол. Престоява нещта, сутринта внимателно (като да не докосваш и да не разпиляваш солта) загъваш хартийките и ги пускаш в казанчето на тоалетната; докато пускаш водата, наричаш:"Откъдето дошло - там отишло" - или нещо друго, да идва от теб.
2. Приготвяш толкова църковни свещи, колкото помещения има в дома ти - за всяко по една (коридора е отделно помещение, както и ВЦ-то). Започва се от най-отдалечената от входа на жилището стая, от най-отдалечения от вратата на стаята ъгъл. Запалва се свещта и започваш да се "снове" (махове ляво-дясно с ръката със свещта), като наблюдаваш пламъка внимателно. Където пламъкът се промени(черен дим, пращене, увеличаване на пламъка, намаляване), има някакви енергийни несъответствия, които трябва да се изчистят. Това става така:завърташ спираловидно (свиваща се спирала, посока обратна на часовниковата стрелка), сякаш "събираш" в точка енергията, като движението наподобява издърпване на тази енергия към вратата на стаята. Повтаря се "спиралата", ако има нужда (по усет). За да е сигурно изчистването на тоя участък, отивате отново до стената, от която сте започнали "совалката" и отново сновете. Когато стигнете до срещуположната стена, прекосявате стаята и повтаряте совалката. Така - докато изчистите цялата стая. Повтаряте същото с нова свещ, за следващото помещение -. докато обходите цялото жилище.
За входната врата: Започва се от горен ляв ъгъл, посока надолу-.нагоре-надолу-нагоре. Можете да обхванете цялата височина на вратата. После сноването започва хоризонтално, от който ъгъл изберете. За енергийни несъответствия - спиралата, като издърпването е извън жилището. По принцип, се прави от външната страна на вратата, но ако сте в апартамент - комшиите може да започнат да мятат стотинки за шоуто. И тъй като става въпрос за енергии - не виждам проблем да се направи и от вътрешната страна на вратата, само дето не ми е ясно, как ще издърпате енергията навън. Всъщност, може да стане - с повече повтаряния на сноването и на място, където промяна в пламъка да направите ситни "совалки" (сякаш триете с гумичка=пламъка на свещта замърсяването).
След като сте изчистили и проверили цялото жилище, може да направите водосвет. За това аз си викам свещеник (предварително уговорен, за конкретен час, като правя сметка колко време ми отнеме енергийното прочистване). Може и сами да напръскате със светена вода. Може да заредите и по друг начин с положителна енергия - въпрос на творчество. Ритуала работи - поне при мен - перфектно.
Хармония!
Аватар
uvella
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 71
Регистриран на: 03 Юни 2009, 06:46

Мнениеот bellastella » 17 Юни 2009, 11:02

Може ли да се импровизира с този ритуал, така че освен изчистване на пространството, да се лекуват отношения между хората или направо цели ситуации? Например това със солта, свещите, спиралите, издърпването на енергията и т.н. да се фокусира върху снимка или пък описание на проблема?
А негативната енергия да се съсредоточи върху някакъв предмет, който после да се изхвърли?
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 144
Регистриран на: 06 Яну 2008, 09:10

Мнениеот uvella » 18 Юни 2009, 08:58

Първия предложен ритуал - изчистването със сол - не е желателно да се прилага за живи същества. Морската сол е кристал, тя направо "издърпва" енергиите , всмуква ги в себе си и ги задържа - ВСЯКАКВИ ЕНЕРГИИ- не "подбира" дали са добри или лоши, полезни или вредни. Затова и не е желателно в саята, която ще изчистваш, да има човек. Просто оставяш солта и излизаш.

За втория ритуал - изчистването с огън - има подобна техника за изчистване на енергийни замърсявания в аурата на човек. Не пускам ритуала в такъв вариант, тъй като лично аз не съм го правила върху друг човек. Правен е пред мен върху друг и върху мен, по следния начин: Човекът с проблем, сяда на стол и "чистачът" първо обхожда бързо цялото тяло по височина сас запалена свещ - за да добие общо впечатление, къде има енергиен проблем. След това вече изчиства/изгаря несъответствието със спиралата или просто като задържи свещта на мястото, до изчистването на пламъка - да стане равномерен.
Ако "чистачът" може да вижда аурата - ще се ориентира по цветовите несъответствия.
Аз бих предпочела огънят - сам да "каже" кое не си е на мястото и да го изгори. Вярвам и уважавам тая стихия, специално за енергийни несъответствия - изчистване - е мн. резултатна.
За работа със снимка - импровизирай, след като имаш молбата/съгласието на пациента. Просто се довери на стихията Огън. Огънят, като стихия, не подбира и не преценява какво изгаря - унищожава всякаква енергия, която не е в унисон с него. Каязвам това, защото може да се наложи след такава работа да зареждаш болния с нова енергия. Ефекта понякога е като след ритуална баня - човекът се чувства омаломощен. Неука първо легне да поспи и ако все още е деенергизиран, тогава ще трябва мааалко да "побутнеш" естественото му зареждане с нова енергия.
Хармония!
Аватар
uvella
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 71
Регистриран на: 03 Юни 2009, 06:46


Назад към Заклинания - Ритуали

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 3 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 3 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта