не знам как да постъпя

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот sibila » 08 Юли 2009, 08:42

Здравейте,отдавна следя този форум,но за пръв път пиша в него.От два месеца живота на цялото ми семейство се преобърна с главата на долу и става все по-зле.Причината за това е връзката на сина ми с едно момиче което той не харесваше особено и от самото начало я отхвърли няколко пъти.Беше категоричен,че няма да се получи нищо,не се разбират,не си допадат,но тя непрекъснато звъни и го търси да пробват за пореден път отначало.Дотук ок,но последните два месеца такава тотална промяна настъпи в него,помен няма от момчето,което беше.Сега тя диктува всяка минута от неговия живот как да протече.Разбрах,че с баба си непрекъснато се занимават с магии,но до колко знаят и умеят не мога да преценя.Факт е,че все пак има ефект и сина ми е потърпевш сега,както и други преди него.Мога ли да променя това положение след като не знам със сигурност какво точно е направено-предполагам че е захранка.И как да постъпя ,защото в момента се въздържаме от контакти с тях.Благодаря предварително на всеки,който реши да помогне.
Аватар
sibila
 
Мнения: 1
Регистриран на: 26 Май 2009, 11:31

Мнениеот Lunohod » 08 Юли 2009, 19:44

Как се е променил? Не споменавате да се е разболял или да е станал нещастен. Не съм в подкрепа на обсебванията чрез магия, но тук ми се струва, че има и нещо друго. Не ме разбирайте погрешно, но за жалост доста майки не искат да приемат отделянето на синовете си или липсата на контрол над тях. Извинявам се ако случая не е такъв, но по попринцип това е един от основните проблеми в тук и можеби едно от малкото неща, за които упреквам жените- криво разбраното родителско право. Пак се извинявам, ако случая не е такъв, но донякъде има такива акценти и не би ви било вредно да помислите и в тази насока, защото би могло девойката да се бори просто с "Мама"...
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор
 
Мнения: 401
Регистриран на: 20 Окт 2004, 09:12


Назад към В казана на Вещицата

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 2 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 2 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта