Лично мнение от скромният ми опит

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот The_Dark_Prince » 09 Авг 2009, 10:14

Престаннете да плашите хората, че щяло да има последствия ако направят на някого магия,че щяло да се случи незнам си какво.Че трябвало да уважават свободната воля на другия.Какво ще кажете ако ви кажа, че няма свободна воля.Че ние правим това което ни е написано да направим.Което е предопределено още преди нашето раждане.И в тоя ред на мисли да ви питам кое е по лошо, да накараш някого да те обича с помоща на магия или да се опиташ да унищожиш и разрушиш любовта на другия тъй като не го обичаш.Аз мисля, че второто е по-гадно и отвратително деяние.И как очаквате след това този човек да бъде ваш приятел, ваш колега.Няма как.Сега ще ви изложа тезата си, защо мисля така.Тук е мястото да благодаря на Bellastela защото благодарение на нея стигнах до този извод.Трябва да благодаря и на друг човек, който също се опита да ми помогне макар и досега да няма видим резултат.И така някои от вас сигурни си спомнят за мен, тъй като в началото на годината бях пуснал тема с молба за помощ.Реших да послушам bellastella и си поръчах личен хороскоп.В него се казваше какво ще стане, какво може да стане и да се случи.Бях влубен в момиче което се държеше дружелюбно с мен.Все още мисля че съм влюбен в нея.Тя ме гледаше с надежда, усмихваше ми се и това ме караше да си мисля че и тя ме харесва.Но не само това.Бях пращал няколко смс на Ивелина Христова и тя ми отговаряше, че вижда между нас взаимно привличане, че имам бъдеще с товаа момиче.Един ден стана така че тя ми разсърди за нещо толкова дребно.Коолеги сме, работим с Аутокад чертаем разни детайли.Тя ми се разсърди затова защото трябваше да добави липсващо зъбче към зъбно колело и го направи по нейн си начин, който в случая беше погрешен.Но тъй като аз бях влюбен в нея реших да си затворя очите.Уви съдбата или Господ не мислеха като мен.Стана така, че по времме на обяд мойте шефове седнаха да обядват заедно с мен.Питаха ме как се е справила.Аз им разказах какво е направила, те ми се скараха и ме изпратиха да го оправя.След което са се скарали и на нея.И тя ми се разсърди.Спря да ми говори, да ме поздравява,да ме поглежда, да ми се усмихва.И това че тя тогава реагира така за нещо толкова дребно, ме кара да мисля че може би е имала наистина нещо към мен.Защото ако не й пукаше защо тогава ще ми се сърди.Та когато стана това аз изпаднах в паника, че ще я загубя.Писах пак на Ивелина и тя ми каза, че ме обичала.Аз естествено придобих кураж и реших да й споделя какво изпитвам към нея.Голяма грешка.Тя се отнесе меко казано грубо с мен.Ивелина отново ме посъветва да й дам време и че до 3 месеца ще бъдем заедно.През тези 3 месеца аз всеки ден я поздравях без да получа никакъв жест на внимание от нейна страна.Надеждата ми беше подкрепена и от хороскопа който си поръчах.В него пишеше следното:
Уран тригон Северен възел

Започва на 01.05. 2009г. престава да влияе на 26. 08. 2009г. Най силен на 25. 07. 2009г.

Вълнуващ период за обществени и романтични приключения. Нямате задръжки, оригинална и интересна сте. Този период може да Ви донесе неочаквани финансови приходи, които да подобрят финансовото Ви състояние или да Ви доведе до повишение в службата. Ще имате възможност за формиране на нови и интересни приятелства и обществени контакти или да установите своята независимост в някои сфери на професионалното си развитие. Музиканти или артисти могат да окажат влияние върху Вас.
Нови, интересни и неочаквани познанства или прерастване на приятелска връзка в интимна. Склонност към флирт и приключения, емоционално и духовно общуване с партньора е лесно. Добър период за срещи с приятели, съвместно участие в обществени и културни мероприятия. Усилва се страстта и сексуалността, активизират се интимните Ви връзки. В семейството са възможни неочаквани събития, най-вече от позитивен характер, но съпроводени с противоречия и необходимост от някакви промени. Възможно е получаването на подаръци. Тенденция към игнориране на обществения морал и общоприетите ценности. Възможно е нежелано забременяване.

И аз реших да чакам тя да реши.Междувременно аз исках много нещата да се получат и реших че ще е добре да поръчам да й направят любовна магия.В хороскопа ми пишеше също така следното:
Юпитер тригон МС

Започва на 28.04. 2009г. престава да влияе на 15. 05. 2009г. Най силен на 05. 05. 2009г.

Това е приятен период от вашия живот относно социална активност и срещи с перспективни хора .Може да се свържете с влиятелни хора, кой могат да ви помогнат в кариерата или в някоя друга област която има значение за вас, като например да постигнете ваша индивидуална цел. Това е период на повишени емоции. Нещата ще текат гладко в семейните, обществените и финансовите взаимоотношения. През този период се хармонизират отношенията в семейството, контактите с членовете на семейството са приятни. Периодът е добър и за покупки за дома - предмети, които да красят Вашият дом. Хубаво е да посрещнете приятели на гости на богата трапеза. Семейните походи на развлекателни места и културния отдих, ще оставят незабравими спомени. Повишената чувствителност и възприятие на красотата, ще способстват за усещанията в секса.

Точно през този период се свързах с човек от този форум който ми помогна като направи магията.Ако знаех какво ще се случи само след 2 месеца щях да му кажа какво точно искам да направи.Магията беше направена, бше ми доставена и оставаше само да чакам мечтата ми да стане реалност.Уви Господ имаше друг план, друга идея, за което го намразих.Разбрах че, тя се е срещнала с някакво момче с което се познавали от две години и работата станала.Това го разбрах през този период:
Започва на 22.06. 2009г. престава да влияе на 12. 08. 2009г. Най силен на 15. 07. 2009г.

Вдъхновявящи или идеалистични действия изпълват този период. Може да чувствате натиск да се промените в много дълбоко емоционално и душевно ниво. Чувствате се ентусиазиран, изобретателен, интуитивен и дълбоко чувствителен. Способен сте да предизвикате конструктивни действия за подобряване на личното и общественото положение. Може да сте вдъхновен за пътуване, което да удовлетвори желанието Ви за приключения и личностен разтеж. Мореплаватели или патолози могат да окажат влияние върху вас.
Изостря се интуицията Ви. Имате добър поглед върху случващото се около Вас и ще съумеете да оправите отношенията си с Вашите близки и любими, а така също и с неприятелите, без да се подвеждате. В семейството и личните дела, вероятни са неочаквани произшествия и лоши обстоялства, които ще Ви поставят в патова ситуация. Възможни са конструктивни промени в семейството и личния живот.

От тогава нямам секунда покой.Искам да си отмъстя на Господ и вярвайте ми като ви казвам изникне ли такава възможност аз ще се възползвам.Всичко това е в подкрепа на моята теза, че всичко е предопределено още преди да доидем на този свят.Така че не си мислете че магията има или няма последствия само заради това защото е магия.Ако Господ е решил тя ще подейства ако не е тя няма да действа, но това не означава че задължително трябва да се съобразяваме с него.АЗ няма да спра да се боря против Него и против съдбата си.Няма да спра докато не получа това което искам а именно любовта на момичето което искам.
Аватар
The_Dark_Prince
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 15
Регистриран на: 11 Яну 2009, 14:05

Мнениеот Lord Voldemor » 09 Авг 2009, 11:44

Приятелю,изпаднал си в голямо противоречие,страданието ти е замъглило преценката.Твърдиш,че според теб всичко е предопределено-ами тогава тези хороскопи,които ти предричат някакво определено от тях бъдеще-ами то се случва точно ОБРАТНОТО-какво по-голямо доказателство от това?Ще ти споделя и аз нещо от моя опит-един от учителите ми беше астролог(аз обаше учих при него други аспекти) и то уникално добър- в хороскопът,който ми направи преди да вземе за ученик,прочетах неща,които не знае абсолютно никой-аз просто бях описан на 16 страници детайлно!Та,в този толкова точен хороскоп пишеше,че ако не се променя радикално,ще умра в периода от 20 год.до23.(тогава бях на 17).Е сега съм на 25.Интересното е,че като бях в казармата,където навърших 20 год. по време на караул замалко не бях убит с щик-нож от пиян„колега"(помислил си ,че ще го застрелям-???).След като се уволних,заминах за Гърция,където работих 3.години.Имаше множество опасни залитания от височини,удари ме много силен ток,един „майстор" на косъм да ми отреже краката,а друг едва не ме събори от скелето(от 6-етаж)Смятам,яе примерите са повече от красноречиво достатъчни.Именно вследствие на тези изпитания ясно осъзнах,че ВСЯКА победа или загуба зависи само от теб,безсмислено е да виниш „господ",още повече да му отмъщаваш-това е като да отмъстиш на Луната(примерно,де).Но. Мисля,че определянето на съдбата е дотолкова,доколкото сам започнеш да се грижиш за себе си-ако не си способен,ще си останеш привързан към определената ти съдба. Ако си решителен,упорит и сензитивен лека-полека ще поемаш все по-голям контрол над живота си,ставаш бог-за себе си,творец на твоята собствена съдба.Тогава предначертаните ти сценарии се отменят,защото те следват вибрационната ти следа-промениш ли се наистина,променя се и съдбата си.И най-важното-ако искаш да си с това момиче-помисли над следното-тя ти се усмихвала и прочие,между вас е имало нещо,но ти си го ПРОМЕНИЛ-бил си изправен пред избор(така работи съдбата)-когато си обядвал с шефовете си можел да я прикриеш-на свой риск,но ти си взел друго решение-и ето,съдбата ти(а и нейната по отношение на теб)е поела по друг сценарии-загубил си възможността да си с нея по свой избор.Ако сикаш отново шансът да я спечелиш,трансформирай душевното си страдание в духовен стимул за промяна и възход.Вярвам,че го можеш.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор
 
Мнения: 417
Регистриран на: 28 Апр 2009, 22:42
Местоположение: Навсякъде където насоча мисълта си

Мнениеот rain » 09 Авг 2009, 12:41

The_Dark_Prince написа:Престаннете да плашите хората, че щяло да има последствия ако направят на някого магия,че щяло да се случи незнам си какво.Че трябвало да уважават свободната воля на другия.Какво ще кажете ако ви кажа, че няма свободна воля.Че ние правим това което ни е написано да направим.Което е предопределено още преди нашето раждане.И в тоя ред на мисли да ви питам кое е по лошо, да накараш някого да те обича с помоща на магия или да се опиташ да унищожиш и разрушиш любовта на другия тъй като не го обичаш.

От тогава нямам секунда покой.Искам да си отмъстя на Господ и вярвайте ми като ви казвам изникне ли такава възможност аз ще се възползвам.Всичко това е в подкрепа на моята теза, че всичко е предопределено още преди да доидем на този свят.Така че не си мислете че магията има или няма последствия само заради това защото е магия.Ако Господ е решил тя ще подейства ако не е тя няма да действа, но това не означава че задължително трябва да се съобразяваме с него.АЗ няма да спра да се боря против Него и против съдбата си.Няма да спра докато не получа това което искам а именно любовта на момичето което искам.


Не знам кой точно е заплашвал, че ще има последствия и странични ефекти от направата на магии,
но при теб определено е имало голямо олекотяване на джоба вследствие на наивно мислене. Възгледите
на масовия човек относно магията са твърде погрешни. Повечето възприемате, че това е просто някаква
си играчка или средство за правене на чудеса по поръчка. И затова са виновни основно уважаемите
комерсиални феномени и телевизионни мистерии.


Нека ти кажа нещо за любовната магия, в края на краищата всичко опира до манипулацията. Повечето
реват и се борят уж за чиста и безрезервна любов, но под това просто стои стремежът да задоволиш
нуждите си, да обвържеш и накараш отсрешния човек (независимо дали той го иска) да те обича. И когато
нищо от направения ритуал не се получи, било поради некадърност или измама, почваме да обвиняваме
съдбата и света колко нечестно било. Не е ли някак парадоксално? Разбира се, изборът на всеки как и какво
да върши си е лично негов, но след като не се е получило от първия път, то има и втори. А това, че някой
парадира, че е голям експерт, маг и не знам си какво още въобще не го прави такъв. Затова няма да си нито
първият, нито последният отчаял се с разбити надежди и неосъществени очаквания.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор
 
Мнения: 473
Регистриран на: 26 Юни 2007, 20:07

Мнениеот Wizard » 10 Авг 2009, 19:27

Интересен разговор се е заформил тук :) . Магия НЕ СЕ ВРЪЩА, а просто има ОБРАТЕН ЕФЕКТ!!! Ако се опиташ да направиш нагия за смърт на човек, който определено по всички критерии би бил определен като "не винен", то тогава наистина чакай резултати... Само способен маг е в състояние и някой с късмет да правят магия, които да носят ефект след това! Иначе си представете, че сте във Ферарито (любимият ми пример), натискате бутона за стартиране на двигатела (т.е. правите магия), а колата си стои неподлижно - нямате бензин (т.е. нямате знания и способност да направите съответната магия).

Искам да кажа на ХОРАТА ПОСЕЩАВАЩИ форума от любопитство, или такива, които си мислят, че могат да ползват ритуалите (псевдо врачките) - МАГИИТЕ ЩЕ ВИ РАБОТЯТ САМО, ако сте обучени да правите магия, преминали сте през различни стадии (тренинги) и едва след това, когато сте направили успешно една-две магии, може да се каже, че бихте били в състояние да правите "масови" ритуали. В друг случай - магията просто НЕ работи!

Lord Voldemor написа:Именно вследствие на тези изпитания ясно осъзнах,че ВСЯКА победа или загуба зависи само от теб,безсмислено е да виниш „господ",още повече да му отмъщаваш-това е като да отмъстиш на Луната(примерно,де).


Може да се отмъсти на Луната :) Има достатъчно луди хора, които ако си наумят нещо - фиксидея, те я преследват до края на живота си, докато не я изпълнят. Например, нашия герой по-горе, може да аплайва за работа в NASA, те пък да вземе да го приемат, вкарват го след това в екип работещ по полет до Луната (който май е определен за 2015-2020), съботира плана или взривява атомна бомба на Луната и ето - отмъстил си е...

rain написа:Не знам кой точно е заплашвал, че ще има последствия и странични ефекти от направата на магии,
но при теб определено е имало голямо олекотяване на джоба вследствие на наивно мислене.


Много интерсно попадение на Рейн :) . Точно това е случило с "обидения" на Господ и Магията в частност.

Бих искал нещо да Ви кажа по отношение на Магия, направена за събиране на двама души или разделяни (някой ги нариччат "любовни магии").
КАКВО Е ВАЖНО - много хора до сега са ме търсили с молба за спасяване на положението, приятеля или приятелката ги е напуснал/а. След като направя магия (ако приема да работя), ДАВАМ съответни УКАЗАНИЯ, които ТРЯБВА да се изпълнят от възложителя! И КАКВО се случва обикновено - НЕ СЛЕДВАТ указанията ми така, както съм ги посъветвал!!! Е какво очаквате тогава. Идвате с молба за помощ, казват ви се условията, вие ги приемате, нужна е енергия, за да се сработи магията, аз си знам как да я постигна (не само с пари), и след това се чака резултата...!!!!
Какво обаче става на практика? В повечето случаи нашият възлужител, окрилен от ЧАСТИЧНИЯ резултат, загърбва моите указания, прави това, което НЕ съм му казал да прави и КАКВО мислите, че ще се случи с "любовната Ви магия", само ще е загубено време и изгорени свещи....

Магията е НАУКА! Щом Е наука, ТО СИ ИМА И СВОИТЕ ЗАКОНИ И ПРАВИЛА!!! Не може да ги нарушавате и да искате да имате резултати... Седнете във Ферарито, дайте малко жега на двигателя и минете на червено пред група полицаи... Същото се получава, когато направите нещо в разрез с това, което е заложено в ритуала, по време на направата му.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange


Назад към В казана на Вещицата

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 10 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 10 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта