degagement написа:Олеле, коя руна е първа и защо точно феху.
... не съм чувала друг да практикува здраво и после изведнъж да открие, че е празен, че не знае нищо и сякаш сега започва.
Медитирай върху Йера, за получаване на откровение относно закона/принципа на цикличността. В един момент ще откриеш, че си "се озовала" на друго ниво. С Йера можеш и да ускориш този процес, но не ти препоръчвам.
Наистина, можеш да направиш много неща, вместо да чакаш естествения ход на нещата. Затова, първо поискай откровение, макар и да ти се струва, че руните "те отбягват", не е така.
Част от трансформацията ти. Време за откровения. Работи Иса на вътрешни нива.
Случвало ми се е - да разбера в един момент, че нищо не ми работи. Руните стават непознати графити, нищонезначещи...След време се озовавам на друго ниво.
През времето на чакане (наистина първия и втория път, когато стана, се чудех какво не е наред) вътре в мен е имало процес на узряване и трансформация. След което, сакаш се събуждам от сън, презаредена с повече мощ. Трудно ми е да го обясня, защото до сега не съм се опитвала да го обяснявам.
Продължителността на "осмисляне" е различна, но едно е сигурно - вътре в теб протича процес на усвояването/узряването на натрупаното знание до мъдрост, който процес сама си предизвикала и е необходимост.
Друга възможност - спомни си, с кои руни последно си работила и в кой от световете. Може би има нещо неусвоено, нещо, което не си изчистила и трябва да се върнеш, за да доработиш.
Всъщност, по-добре на ЛС пусни въпросите си и, доколкото мога, ще отговоря. Не съм кой знае какъв корифей, просто работя от години с руните. И още не ги познавам.