Моля ви, помогнете!

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот firen » 04 Фев 2010, 23:03

Тази вечер се прибрах към 1 часа и гледам пред входната врата лежи една черна котка. Приближих се а тя стои и ме гледа, казах и "Шшшт!" за да избяга, но тя остана там и продължи да ме гледа от което аз се засилих към нея и тогава избяга... Погледнах вратата и там имаше напикано... вероятно от котката. Наблизо имаше друга котка. Като ги изгоних те се скриха под колата, която е в двора ни и ме наблюдаваха. Останах и аз и ги наблюдавах също и след няколко секунди едната от котките започна да ръмжи. Моля ви за съвет, мисля, че имам направена магия... Някои да е чувал нещо за магия с котки (едната беше черна котка - не знам дали има някакво значение от цвета... но точно черната котка лежеше пред входната врата). Ако някой знае нещо по въпроса за котката и пикнята по входната врата, моля дайте съвет :| Благодаря ви предварително!
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 47
Регистриран на: 01 Ное 2007, 20:41

Мнениеот Lord Voldemor » 04 Фев 2010, 23:12

Какви магии с котки бе,човек.Животното ти е припикало вратата-успокой въображението и не се притеснявай излишно :)
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор
 
Мнения: 417
Регистриран на: 28 Апр 2009, 22:42
Местоположение: Навсякъде където насоча мисълта си

Мнениеот firen » 04 Фев 2010, 23:14

Ако може някой да ми разясни случая който обясних ще съм благодарен. Сигурен съм, че не е просто обикновен случай... имам си причини да мисля, че е така.
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 47
Регистриран на: 01 Ное 2007, 20:41

Мнениеот sanguinary » 05 Фев 2010, 00:31

firen написа:Ако може някой да ми разясни случая който обясних ще съм благодарен. Сигурен съм, че не е просто обикновен случай... имам си причини да мисля, че е така.

Никой случай не е обикновен случай, но по-добре ще е да кажеш какви са, тези твои, толкова основателни причини, защото от гореописания случай, нищо не става ясно.
Бозайниците, от както съществуват, маркират територията си. Ръмжала била, ами... Представи си, че си с някое навито девойче, в парка и се приготвяте да правите поколение и няк'ъв тупан седи и ви гледа. Сигурно и ти ще заръмжиш. Просто си им досаждал и толкова. Котките са пасивни, като поведение. Изобщо не я вълнува омагьосан ли е някой или не, стига да не и пречи, по някакъв начин и да не живее с него. От едно бабе съм чувал, че когато им дадеш нещо за ядене, ако си урочасан, няма да го ядат. Пробвай, пък може и да излезне вярно. Обърни внимание на това, че когато души и преценя храната (така правят винаги), те гледа в очите и всъщност, успоредно с нея, преценя и теб. Разбира се, това е в случай, че преди не си и давал. Пак същото бабе, ми казваше, че котка по-трудно се трови от куче. При тях кучета няма, защото някакъв психопат ги трови поголовно. Кучетата се изпонатръшкали, макар че били доста повече, но котките си останали в пълен състав. За да се отрови котка, трябва преди това да си и давал, няколко пъти, читава храна, а когато носиш тази с отровата, трябва да го направиш, без тя да те види и да се прибереш, за да остане само яденето.
Мисълта ми е, че котките виждат и усещат много неща, които са невидими за нас, като намеренията например. Може би умеят да виждат и ако има направена магия някаква... но едва ли ще ти кажат. Все едно да ти кажат, че си сменил прическата. Не ги вълнува изобщо. Пълен пас.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 422
Регистриран на: 04 Яну 2006, 07:43

Мнениеот firen » 05 Фев 2010, 01:04

А какво значи в слуая напиканото от котка? Маркиране на територия? Маркирала си е входната ми врата, така ли? :)
Аватар
firen
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 47
Регистриран на: 01 Ное 2007, 20:41

Мнениеот sanguinary » 05 Фев 2010, 09:44

Напиканата от котка входна врата, означава нещо, да. Означава, че котка е пикала върху входната врата. Съжалявам, но при така зададен въпрос, няма как по друг начин да ти отговоря. Обикновено правят тези неща скришно и някъде, където могат да си заровят произведенията, след това, но когато са разгонени, не подбират. И то не е точно пикане, ами... а бе точно маркиране. Ухае малко по-остро, макар че като количество не изглежда много.
Вероятно си видял женската, която е привлечена от "маркировката" на мъжкия. Поначало така действат. Ако следва маркировката, това е знак, но не за теб, а за котарака, че тя е предразположена и той има някакъв шанс да се класира, ако се представи добре на срещата. Ако беше форум по зоология, щях с радост да ти разказвам до 12:00 за социалните отношения, между котките, но не е. Почна да става , като онази тема, за ятото гарвани :mrgreen: които кацали под прозореца на едно девойче или онзи, който една сърна, я е хипнотизирал с поглед. Твоето поне, все още е в някакви граници, на приемливото и пак ти казвам - станал си свидетел на "любовна игра" между котки. Това че вратата ти е била там, също не е знак, ами е просто факт.
Притесненията ти са напълно неоснователни, поне ако изхождаш, само от тази случка.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 422
Регистриран на: 04 Яну 2006, 07:43

Мнениеот Nemezius » 05 Фев 2010, 11:42

А ако можеше и да спрете да спамите като за световно, щеше да е още по-добре. Sanguinary, много точно си го определил и сам- това НЕ е форум по зоология! Ако на някой не му е достатъчно средното образования, където се учат тези неща, да си пусне Дискавъри ченъл и да се учи или да подхваща учебниците!
Темата се затваря! И без възражения, моля- нямате основания за такива.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор
 
Мнения: 941
Регистриран на: 18 Юни 2006, 20:32
Местоположение: Templi Ad Noctum


Назад към Recycle Bin

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 0 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта