Магия и Пари

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот Mason » 25 Авг 2009, 10:57

valko написа:Посветените още в началото са си дали душата срещу подкрепа на силите и там въпроса е различен както и взаимоотношениета им със силите с които работят.


Аз лично не ми е възприемчиво да мисля, че за да получиш нещо, то трябва да дадеш нещо също толко голямо или ценно. Или че не можеш да се научиш да правиш магии, бе да има лоши последици от тях. Или че да получиш нещо добро, то трябва да заплатиш с нещо лошо, което ще ти се случи.
Напоследък си мисля, че за да получиш съответните неща, то трябва да се доведеш до състояние да ги получиш.
Някой може да си мисли, че това са философски разсъждения, но не. Може би малко алхимични, но по-скоро магически.

Но пък от друга страна наистина има два магически подхода за спечелването на любовта на някоя госпойжица (или омъжена жена - кой както харесва). Единия след три години води до например окапване на пениса, а другият до дълголетие....

И понеже усешам как ще ме резне модератора, да му се извиня за труда по триенето....ама като сърбят пръстите :)
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 295
Регистриран на: 04 Юли 2008, 10:34

Мнениеот valko » 25 Авг 2009, 12:23

Mason написа:Но пък от друга страна наистина има два магически подхода за спечелването на любовта на някоя госпойжица (или омъжена жена - кой както харесва). Единия след три години води до например окапване на пикалото, а другият до дълголетие....


точно това и имах предвид. При посвещение се заклеваш да служиш на силите срещу тяхна подкрепа и защита, но откажеш ли се - пътник си. И както в твой пример, човек който е закрилян от силите няма нужда да се страхува от окапване или намаляване на дълголетие, защото той е ценен за силите и те хем него ще го опазят, хем ще му предоставят желаемо.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 97
Регистриран на: 18 Апр 2009, 08:29

Мнениеот Wizard » 26 Авг 2009, 12:25

Няма проблем да ИСКАТЕ колко пари или удоволствие ви се щат... Няма мерило! Има обаче едно нещо, което се нарича БАЛАНС. Ако нарушите баланса, тогава и ЗАПЛАЩАНЕТО Е ГОЛЯМО, според преценката ви, може и да се окаже ПРИЕМЛИВО. Зависи какво ви е мерилото!

Има много и РАЗЛИЧНИ подходи за това да придобете пари, материални или лични удоволствия. Има и различни "нива за разплащане" след това. Трябва едно обаче да ви стане ясно (говоря винаги неща от личната си практика и срещите ми с магове, ако щете и по света, не само в Бг), че винаги има нещо, което трябва да се даде или направи в замяна на това, което ще ви се даде/придобите/спечелите!

bellastella, спомена за ритуал, при който (според нея) е трябвало да се заплати с част от тялото ви! Не е лишено от смисъл това. Искала е КРУПНА СУМА пари. Зависи вече кой, какво разбира под крупна или огромна сума, тогава и залога, ако е правилно опредлен е съвсем РЕАЛНО ПОИСКАН!

Магията не е нищо по различно от това, което се случва в живота на всеки един човек! Работиш, трудиш се непрекъснато, за да ПОЛУЧИШ НЕЩО в замяна, изкарваш пари, ПЛАЩАШ, ПРИДОБИВАШ за това, което си платил. Ако НЕ СИ ПЛАТИЛ ТОЛКОВА, КОЛКОТО СИ ПОИСКАЛ ДА ПОЛУЧИШ - НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА или мага, който се е съгласил да ти свърши работата, го отнася!!!

Всеки един от нас, който си служи с магически ритуали, прави и разваля магия, трябва да ги има тези неща в предвид, за да не се чуди след това, КАК са му дошли някои "непредвидени" плащания, загуби, житейски терзания, неуспехи и т.н. и т.н. ...

Mason (не съм те изтрил, леко те редактирах) спомена нещо по въпроса:
Напоследък си мисля, че за да получиш съответните неща, то трябва да се доведеш до състояние да ги получиш. Някой може да си мисли, че това са философски разсъждения, но не. Може би малко алхимични, но по-скоро магически.
Така е! Необходимо е да се ТРАНСФОРМИРАТЕ, за да започнете да продобивате това, което искате... КАК, това вече е друга тема и въпрос на много работа, освен женание... :wink:

Ето Ви един пример - напоследък много ме подразниха псевдо врачките и лъжемаговете, които си прибират пари и то внушителни суми, за НИЩО, дори не да ИСТИНСКИ врачки и магове!!! Рейн подхвана една тема преди известно време, в която се говореше имено за това. Е, може и друг да е работил успоредно с мен, без да знам, НО РЕЗУЛТАТА беше налице! Аз публикувах един материал, който прочетох в един онлайн нюз, относно някаква врачка, която била арестувана, защото поискала 60 хил. лева или нещо такова. ЕТО ГО И РЕЗУЛТАТА!

Ще ви кажа нещо в авас :) - дадох преди известно време една задачка на Демона/ите, с които работя, да ми изпълнят едно малко желанийце - да ми се захрани банковата сметка с 0 000 ! Казах им да си намерят подходящата жертва в БГ. Има достатъчно менте магове и врачки, та това им е и наградата! Врачката беше открита и даже се очудех КАК я набараха тия дяволи 8) , НО те си свършиха работата. Имат си "наградата", аз пък си имам 000 (три нули) в банката, но ако сте забелязали, беше казано в условието 0 000 да има в банката. Е да, сега чакам осталите, които са напът;-) Забележете - НЕ ОТ КЛИЕНТ ЗА КОЙТО РАБОТЯ ИЛИ МУ ПРАВЯ магия за негово желание!!!
Сорри, ако на някой пак му звуча много самодоволно или високомерно, НО КАК ще узнаят останалите, ако не са убедени, че учителя им в клас (това е само пример) има достатъчно знания, за да ги учи на математика, ако не им покаже, че 2+2=4 и те се убедят в това....
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот Libra Lia » 17 Дек 2009, 20:55

Тук ще сложа нещо ,което не е мое ,но ми се струва полезно :wink: ...най-нахално го копнах от блога на приятел icon_color т.е появи се в блога му когато имах нужда от пари и премислях варианти ...Вселената винаги откликва на исканото :wink:

Парите усещат, че не ги очакваш, затова не идват при теб. Спокойно – има изпитани методи на бялата магия за привличане на парите.

Защото сам ги прогонваш.

Как? С мислите си.

Хлебарки

Негативните ти мисли са твоите хлебарки. Трябва да ги унищожиш. Първо обаче се налага да ги подмамиш да излязат от скривалищата си. Това се прави така: седни, вземи лист хартия и започни да записваш на него причините, поради които не можеш да имаш пари. Например "много пари не се изкарват с честен труд", "цял живот съм била бедна, бедна ще си умра", "на мен никога не ми стигат нито ум, нито способности за печелене на много пари", "дори и да изкарам много пари, непременно ще ме оберат или ще ме убият".

Трябва да се отървеш от такива мисли! Изтласкай ги от други: "на много хора им върви, ще ми провърви и на мен", "животът често поднася изненади", "аз работя много и някой ден ще бъда възнаградена богато за това", "На мен ми е писано да стана богата".

Можеш да изпишеш няколко листа със своите доводи. За какво е нужно това? За да успееш да убедиш самата себе си. В този процес ти в крайна сметка ще избереш такава вълшебна фраза, която ще те накара да повярваш, че непременно скоро ще се видиш с пари. Щом усетиш, че си я намерила, напиши тази фраза на отделен лист 30 пъти. Така окончателно ще се убедиш, че джобът ти скоро ще бъде пълен. Тогава и финансите ще повярват в твоята искреност и ще те споходят.

Това е най-сигурният начин за привличане на пари в бялата магия. Но има и няколко допълнителни.

Ако искаш в скоро време да получиш сума в размер на 100 хиляди долара, в никакъв случай не казвай: "Трябват ми поне хиляда". Хиляда може и да ти дойдат, но сто - не, защото ти сама си им затворила пътя с очакването си за по-малко. Или имаш нужда от жилище например. Тогава кажи: "Искам луксозна къща" и започни да мечтаеш за такава. Скоро ще се настаниш в средноголям апартамент. Помни: винаги ни се дава малко по-малко от мечтаното, ето защо трябва да се мечтае за голямото, за да се получи средното.

Свещ

За окончателно и безвъзвратно привличане на пари в живота ти можеш да прибегнеш към магическо призоваване. Това се прави при новолуние. Помни, че при пълнолуние не бива да призоваваш парите, иначе ще си отидат и тези, които имаш.

Необходима ти е дълга свещ, но не църковна, и свещник. Постави свещта на него. Вземи го в ръце, настани се удобно във фотьойл или на стол, затвори очи и започни да дишаш бавно и равномерно, докато не почувстваш, че си се отпуснала напълно. Не си мисли, че трябва да призоваваш парите само нощем. Дори е по-добре да правиш това денем, когато навън е светло. Представи си, че от прозореца към теб се движи сноп слънчева енергия. Той доплува до теб и те обвива сякаш в светещо кълбо. А сега се концентрирай върху желанието си да получиш пари. Представи си как те влитат през прозореца ти след кълбото. Банкноти! Много банкноти! Желателно е да са във валута, за да са повече. Те плавно се вливат в слънчевото кълбо, което те обгръща.

Постарай се да направиш така, че въображението ти сериозно да се развихри. Представяй си парите ясно, с техния цвят и знаци. Постарай се да усетиш тяхното движение, когато те, шумолейки меко, се вливат в кълбото.

Стисни свещта на свещника по-здраво. Представяй си как твоята сила, насочена към привличане на парите, влиза в свещта. А сега тихо, но отчетливо повтаряй: "Парите идват в живота ми. Но това не причинява вреда на нито едно живо същество". Повтаряйки тези думи, си представяй как парите непрестанно се вливат в светещото кълбо. Запали свещта, като не преставаш да повтаряш думите. А сега остави свещта и замълчи. Изгаряйки, свещта ще освободи енергията, с която си я изпълнила. Тази енергия е насочена към привличане на парите. Ето защо димът от свещта ще излезе през прозореца и ще се отправи за парите, за да се върне скоро при теб заедно с тях.

Камък

Можеш да усложниш гореописания ритуал с помощта на камък. Най-добре е да го намериш в гората или на полето. В този случай свещта трябва да бъде зелена.

Нарисувай върху камъка символ, който асоциираш с парите, а най-добре - с целта, за която искаш да ги употребиш. Например можеш да нарисуваш дом, вила или автомобил. Направи всичко по описания по-горе начин. Запалвайки свещта обаче, я сложи не на масата, а на камъка. Когато свещта гори, си представяй, че нейната енергия преминава в камъка, а камъкът примамва към себе си потоци пари. Те се вливат в него от твоето светещо кълбо, сякаш привличани от магнит.

Ритуалът се усложнява с камък, за да могат парите да дойдат с конкретна цел и именно в такава сума, която е нужда за нейното осъществяване. Този камък в никакъв случай не бива да се изхвърля. Пази го в жилището си на видно място, за да привлича непрекъснато парите към дома ти. Не забравяй обаче, че действието на камъка отслабва, затова от време на време трябва да провеждаш отново описания ритуал.

Кръг

И последният метод - магически паричен кръг. Макар че той не може да ти помогне да забогатееш, може да ти помогне да оправиш сериозно благосъстоянието си.

Седни на пода и нареди около себе си най-едрите парични купюри, които се намират в портфейла ти. Колкото е по-голяма стойността им, толкова по-силен е ефектът. Вземи в ръка свещ, запали я и, затваряйки очи, започни да си представяш как столевовите банкноти се превръщат в стоеврови. Скоро ще видиш, че парите в живота ти са станали повече.

Не причинявай вреда на никого!

[red]Внимание![/red] Всички тези ритуали трябва да провеждаш с едно наум и проблемът не е в това, че религията не ги одобрява. Ти призоваваш парите, но те, идвайки в твоя живот по неестествен път, може в замяна да вземат нещо от него. Не е задължително, но се случва извиканите пари да дойдат в качеството на застраховка за нещастен случай с близък човек или наследство, получено в резултат на смъртта на роднина. Ето защо трябва да изричаш искрено фразата "Но това не причинява вреда на нито едно живо същество". А ако си даваш сметка, че не можеш да направиш това, по-добре изобщо да не използваш такива магически методи. В този случай прилагай само първия способ с "хлебарките" - той е безвреден и много ефикасен.
Аватар
Libra Lia
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 22
Регистриран на: 16 Ное 2009, 04:57
Местоположение: БГ

Мнениеот alana_lire » 22 Дек 2009, 20:43

хмммм...познавам хора,които от доста време си служат със Соломоновите печати и не са се оплаквали от 'нещастни случаи" :roll: някой ми беше казал,4е е срамно или лошо да си поискаш и Вселената да ти го даде..все пак,парите(да ре4ем) не се губят безследно,просто си намират предназначението..нима трябва да жертвам крак или ръка?що за сили са това?лично аз възприемам момента с взимане-даването-то като отдаване на по4ит/благодарност къде с молитви ,къде с материални дарове...нали самите ние сме енергия,която твори- мислиш за пари-полу4аваш ги.защо трябва да си платя за тях,като съм отдала собствена енергия ,за да дойдат при мен? и все пак,някой оплаква ли се от Соломоновите печати ?
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 339
Регистриран на: 23 Мар 2007, 12:21

Мнениеот breaker » 26 Дек 2009, 12:02

Аз бях направил тази магия ама при мене стана обратното.Явно не съм успял да я направя както трябва.
"Магия за успех в хазарта"
Ако искате да пробвате късмета си в лотарията или да заложите на някой кон или да изпробвате късмета си в тотото, изпълнете следния ритуал.Пожелавам ви успех !

Ден: Започнете в четвъртък
Фаза на Луната: Пълнолуние или нарастваща луна
Цвят на свещта: Зелен или пурпурен

Ритуалът се изпълнява в продължение на девет дни, по едно и също време всеки ден.

- Поставете на олтара лотариен билет, бележка от залагане или някакъв документ, с който е извършван хазарт
- Поставете и чекова книжка или банкнота до документа.
- Ако имате колода карти Таро , извадене Асо пентакли и Асо чаши* и ги поставете 0коло пентаграма. Ако нямате колода карти Таро, напишете имената на тези карти върху предварително изрисувани или изпринтирани с лика на картите листчета хартияи използвайте тях.
- Благословете и надпишете свещта с думата "печалба" и сумата, която искате да спечелите.
- Миропомажете свещта с растително олио и я запалете
- Кажете молитвата за защита за четвъртък
- Повторете девет пъти следните думи:

"Ангеле на късмета и печалбата
дари ме с благоволението си.
Изпрати ми на помощ силите си,
за да спечеля този ден"


Повторете думите пет пъти и чак тогава добавете:

"Така ще бъде"

След това оставете свещта да догори и угасне сама. Не очаквайте печалбата да бъде във вида, в който вие си я представяте. Може да се окаже, че печелите от предметна лотария или заемате първо място в някакъв конкурс. Не забравяйте, че когато спечелите, трябва да дарите малка част. Не е нужно много , ала този символичен жест е много благоприятен за вас.


Магията е от : http://bgpentagram.bulboard.com/vt150.html
Аватар
breaker
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 32
Регистриран на: 16 Ное 2009, 09:52

Мнениеот МаГда » 10 Фев 2010, 12:56

Източник: "365 маг. ритуала за благополучие" Н.Владимирова

Ритуал за материално благополучие вкъщи
Вземете една кана с капак и сложете в нея три карфи- ци, три игли, три пирона и ги засилете със сол. Затворе- те плътно и девет пъти разклатете силно. Запечатайте ка- пака с восък от червена свещ и скрийте каната на скриш- но в някой шкаф. Ритуал за пари Извършва се при нарастваща луна. Много е добър на петия лунен ден. Вземете монета от един лев и три пъти повторете над нея „Отче наш". После три пъти повторе- те заклинанието: „Отивам на пазара като продавач, връщам се в самурени кожи, донасям у дома имане, дай Боже толкова пари, че да няма къде да ги държим. Амин." Носете със себе си монетата един месец, после я по- харчете и отново извършете ритуала. Ще видите колко ще забогатеете!

Малки ритуали за пари
Три дни преди пълнолуние сложете под килима, по който минават всички, най-едрата банкнота, с която раз- полагате. На пълнолуние я извадете и я върнете там, откъдето сте я взели. Това е!Но действа страхотно!

Следващата „операция" е доста сложна, но ако успее- те да я осъществите, ще бъде чудесно. Преглеждайте всички банкноти, които минават през ръцете ви, за да видите дали няма съвпадения с вашите инициали и дата- та ви на раждане. Ако имате късмет и намерите такава, ще станете много богати. Но това не е всичко. Талис- манът трябва да бъде зареден. Ритуалът се извършва при нарастваща луна в петък или неделя. Вземете лист хар- тия и напишете най-заветното си желание, което искате да постигнете с пари. Сложете отгоре банкнотата талис- ман, около нея поставете в кръг шест свещи и ги запале- те. Докато те горят, представяйте си ярко и в цветове нещото, за което мечтаете. Когато свещите догорят, за- вийте листчето с желанието и банкнотата в малка чиста кърпа, с която сте избърсали лицето си, и ги приберете на скришно. До месец талисманът ще даде резултат. Но и вие не стойте със скръстени ръце и преследвайте меч- тата си.
ЗА ДА ИМАТЕ ПАРИ...
Тези ритуали са изградени върху мисъл-форми
ЛЕПКА.
Представете си, че от главата до петите сте намазани с нещо много лепкаво: сладко, мед или лепи- ло. А сега си представете, че отвсякъде: от вън, от тава- на, откъм вратата към вас летят пари... Много, много пъстроцветни банкноти, желателно - зелени. И всички тези пари полепват по вас, направо се лепят, и вече са ви покрили от главата до петите. Толкова са много, че е невъзможно да ги преброите... А после ще ги съберете и ще ги сложите, да речем, в гардероба. И отново ставате лепкави...
ЛИСТОПАД.
Настанете се удобно във фотьойла, сло- жете ръцете си върху коленете с дланите нагоре и си представете, че отгоре се изсипват пари, много, много пъстри банкноти... Те кръжат като есенни листа и из- веднъж в ръката ви пада дебела пачка пари. Почувствай- те колко е тежка. Ето още една пачка и още, и още. Па- рите са тежки, те са много. Благодарете им, че са дош- ли при вас.,,
ЗЕЛЕНА СВЕЩ.
Сложете в средата на масата зелена свещ, желателно е да е осветена в църква. Може да го направите сами. Гледайте я и кажете: „Нека светлината на тази свещ разпръсне тъмнината и ужаса, нека в пламъка на тази свещ изгори всичкото зло, нека светли- ната на тази свещ ни донесе мир и покой. Амин." После я прекръстете и я угасете. Свещта е готова за ритуала. А вие седнете до масата. Гледайте пламъка и отново си представяйте как от тавана падат пари, много, много пари... Те отрупват цялата маса. И са много...

ПОРТМОНЕ.

Вземете своето портмоне, настанете се удобно във фотьойла и го отворете. Парите са малко, така ли? Сега то ще се напълни. Гледайте и си предста- вяйте как отвсякъде долитат пари и равномерно се под- реждат в портмонето. То става дебело и твърдо, вече не може да се затвори, а парите долитат ли долитат.

СНЕЖНА ТОПКА.

Настанете се удобно във фотьой- ла, затворете очи, вдигнете глава и се помъчете да види- те небето. Представете си, че то се е разполовило и виж- дате ръбовете на среза. Ивицата между тези ръбове ста- ва все по-широка, небето сякаш се разтваря и от бездна- та му започват да се изсипват пари. Те са страшно мно- го: отрупали са жилището ви, целия двор, падат като снежинки. Вече сте до колене в пари, до пояс, а те продължават да летят. Но не бива да се лакомите, иначе ще затънете. Нали помните приказката за златното ко- питце? А така! Кажете на небето „благодаря" и спрете ритуала. Не е достатъчно да извършите тези ритуали един път, повтаряйте ги преди лягане и спете спокойно. Скоро ще имате много големи доходи.
Audaces fortuna iuvat...
Аватар
МаГда
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 10
Регистриран на: 20 Яну 2010, 20:13

Мнениеот МаГда » 10 Фев 2010, 13:10

Малки хитрини
Кръстовището от памтивека участва в много ритуа- ли и това не е случайно. То винаги е избор, място на пре- сичане на няколко пътя, особена територия. Ако започ- вате нова работа или заминавате в командировка, непре- менно постойте няколко минути на кръстовище. И пос ле вече правете каквото сте си наумили. Прагът също е важно място. Той е границата, която разделя родния дом от външния свят. Мистично място. Сблъсък между две реалности. Много от ритуалите също се извършват на прага. За да има мир у дома, под прага се поставя червено парцалче. Над прага - икона. През праг хората не се здрависват, не се прощават, нищо не си подават, не изнасят вечер боклука. Но ако ви е на- пуснал недоброжелател, може да плюете подире му и дори да изругаете.

Ако искате да живеете щастливо в новия си дом, по стара традиция трябва в тъмна нощ да заровите главата на петел в земята. Ако не може да намерите глава от истински петел, направете си от пластилин и пак я заро- вете. За да няма недоимък в къщата ви, пред предния й ъгъл трябва да заровите парченце вълна и брезова кора. Защо такива странни предмети в наши дни? Ами защото, кога- то са създавани тези ритуали, най-богати са били търгов- ците на добитък и дървесина. За да не свършват парите и храната в дома ви, може да заровите няколко монети и зърна. Ако имате някой стар долар, непременно го заро- вете.
За да познаете дали мястото, което сте избрали за строеж на новата си къща, е добро, хвърлете в парцела няколко шепи ръж и изчакайте два дни. Ако зърната ос- танат недокоснати, мястото ще ви носи късмет. Ако ги няма или са разпилени - откажете се от парцела. Той ще ви носи нещастие. И не забравяйте да осветите основите на новия строеж. Следният ритуал също има много стар произход. Из- ровете дупка дълбока 15 см и в нея сложете нова моне- та. Заровете дупката и наръсете тайника със сол, но не се скъпете, сипете повече. След шест седмици изровете монетата. Имането ще дойде след шест месеца. Риту- алът се извършва при пълнолуние. Не харчете монета- та. За да може щастието да се засели във вашия дом, вдясно от входната врата сложете късче планински кри- стал. Намерете му тайно местенце...

Има един интересен ритуал, който носи пари през но- вата година. Сложете няколко банкноти в плик, но така, че пощенските служители да не ги забележат, иначе ще ги измъкнат. Може да ги сложите в картичка или да ги
; завиете в тъмна хартия. И в навечерието на новата годи- на изпратете писмото до себе си. През новата година ще . получите парите и няма да имате парични проблеми. По- старайте се да намерите банкноти с нечетни номера и те ' да са нечетен брой. Мисля, че нашите родители не са ни възпитавали пра- вилно.
Все ни натякваха, че не трябва да мислим за пари, ;
Трябва да започнем от отношението към себе си и към парите. Парите, по-точно егрегорът на парите, много обича към него да се отнасят с уважение.
- Парите обичат да ги държат в красиво портмоне или красива кутийка, не понасят да ги държат смачкани по джобовете, още повече не понасят, когато някой ги къса и отмъщават за небрежността на стопанина си, като го на- пускат. Примери дал Бог. Така че моят съвет е: научете се да уважавате парите и тогава те ще дойдат при вас. Егре- горът на парите понякога дори знае какво си мислят хора- та за него. Парите никога няма да дойдат при онзи, който живее с пословиците: „Честният не може да бъде богат", „Простирай се според чергата си" и т.н. Ако смятате, че не заслужавате много пари, никога няма да ги имате. Научете се да мислите за парите с любов, постарайте се да ги възприемате като спътници и помощници за по- стигане на свобода, удоволствие, щастие, стабилност и власт...
: Установете дали често говорите за парите. Може би непрекъснато се оплаквате, че не ви стигат, а може би се хвалите, че сте спечелили от тотото или сте получили скъп подарък. И едното, и другото са еднакво лоши! Не бива да се хвалите с доходите си. Не случайно в цивили- зованите страни не е прието да се пита колко пари пече- ли даден човек. Просто е неприлично. Никога не подавайте парите на ръка, дори да сте в магазина. Винаги ги слагайте на тезгяха или на бюрото. Така няма да прихванете от чуждата отрицателна енер- гия. Най-добре е да слагате парите на нещо дървено, тъй като дървото много добре гаси лошата енергия. Ако не успявате да сложите парите някъде и се налага да ги вземете на ръка, вкъщи непременно ги сложете да по- стоят върху дърво (на стола, на масата, на перваза). Помнете, че вечер не се връщат дългове, защото па- рите, както и хората, си почиват. Затова „ранно пиле рано пее". .
Ето няколко малки съвета, които ще ви помогнат да подобрите материалното си положение.
- Мислете за парите само позитивно!
- Не се страхувайте да надплатите! По-добре да над- платите, отколкото да недоплатите.
- Не жалете пари за бакшиши и почерпки!
- Помагайте на онези, които се нуждаят! Всичко, ко- ето сте дали, ще ви се върне!
- Огледайте нещата си и без да се скъпите, се разде- лете с онези, които не са ви нужни, но са необходи- ми на някой друг!
- Ако искате да помогнете - помогнете!
Audaces fortuna iuvat...
Аватар
МаГда
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 10
Регистриран на: 20 Яну 2010, 20:13

Мнениеот МаГда » 10 Фев 2010, 13:17

СПЕЦИАЛО за многострадалния дюнерджия от "Молба за помощ"

Съвети към продавачите

За да ви съпътства успехът, не забравяйте някои пра- вила. Когато подреждате стоката на щанда, непременно кажете: „Нова стока - нов късмет". За да имате повече купувачи, вкъщи шепнешком трябва да направите след- ното заклинание върху сол: „насам, пътници и друмни- ци, тук е вашата храна, тук е вашата вода. За мен парите, за вас - стоката. Амин."
Занесете я на работното си мяс- то и с дясната ръка я хвърлете през лявото рамо. Вече казах, че трябва да размахате парите над стока- та. Но това се прави, когато първият купувач е мъж. Ако е жена, парите й трябва да се скрият и от тях дори да не се връща ресто. Тогава ще имате късмет в търговията.
За работа гледайте да се облечете красиво и спретнато. Така ще ви запомнят и непременно ще ви посетят отново. Ако продавате нещо в чашки (семки, дребни плодо- ве), последните една-две от тях могат и да не дочакат купувачите си. По-добре ги занесете у дома и почерпе- те близките си.
Когато се прибирате от пазара, непре- менно дайте милостиня на някой просяк с думите: „Не ще обеднее десницата, що раздава." Не бройте печалбата си вечер, отложете го за другия ден.
Не е на хубаво да се броят пари вечер. Направете си талисман. Пробийте три монети, нани- жете ги на шнурче и винаги ги носете. За да може талис- манът да действа по-добре, често докосвайте монетите и си мислете за благополучие. За да ви идват пари, вземете малко кал от място, къде- то държат добитък. Извадете няколко горещи въглена от печката и хвърлете калта върху тях. Излезте през прага на къщата и веднага бързо влезте, като кажете: „Както тези животни са ходили и тичали много, така и аз да имам работа и пари по много." С дима от получе- ната смес окадете всички стаи на къщата. Най-добре е да извършите ритуала по пладне.
Ако при новолуние покажем шепа монети, скоро и в джоба ни парите ще са доста повече. Смята се, че накити със зелени камъни привличат парите. А тъмните гранати носят късмет в бизнеса. За съжаление обаче гранатът носи проблеми на любовния фронт. Всичко се плаща! Искаш ли пари - откажи се от любовта.
Audaces fortuna iuvat...
Аватар
МаГда
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 10
Регистриран на: 20 Яну 2010, 20:13

Мнениеот МаГда » 10 Фев 2010, 13:40

Съществуват и други интересни поличби:

Ако имате късмет и преди делово пътуване видите коза, всичко, което сте си намислили, ще се сбъдне.
Никога не докос- вайте малките червени паячета, защото те винаги носят бързи пари.
Ако видите да лети ястреб - сделката ви ще е много успешна!
Ако чуете щурец — пак е на късмет.
Нов делови проект трябва да се започва при новолуние.
Нарастващата луна помага за увеличаване на доходите.
Ако нанижете на златна верижка седем пръстена и ги носите на китката си, ще забогатеете.
Ако хубавичко нагостите своя домашен дух срещу Нова година, той вероятно ще ви подари банкнота, която не може да бъде развалена. Тя редовно ще се връща при вас - всеки път същата, и ще ви направи богат. Това е истина, имало е подобни случаи.
Вкъщи или в офиса е добре да извършите следния ритуал: вземете пет-шест лева на монети и ги завийте в червена хартия или плат. Сложете пакетчето под саксия със силно цвете. То расте, вашето имане - също.

Може да си направите омагьосана монета


Най-подходящ е метален долар или ако имате — златен лев. Сложете монетата върху дясната си длан, почувствайте нейната енергийна сила и се помъчете да й предадете от своята. В продължение на два-три дни се постарайте да държите монетата върху дланта си и да я „опитомите" . Може дори да я закрепите с лейкопласт. После гравирайте или надраскайте върху нея своите инициали. По- говорете с монетата и я помолете да ви помага в работата. Никога не я предавайте в чужди ръце!
За добър амулет може да служи Асо-монети (пентакли) от колода Таро. Взимайте я при всички важни преговори и делови срещи. Може да държите в кабинета си ваза, пълна с дребни монети. Изобщо, начините да забогатеете са много, просто трябва да се сприятелите с егрегора на парите.
Има една много добра афирмация (утвърждаване), която трябва да произнасяте по няколко пъти сутрин и вечер: „Финансовото ми положение се подобрява от ден на ден. Приходите ми нарастват ежедневно. Обичам работата си и тя е високоплатена. Общувам с хора богати, влиятелни и преуспяващи. Където и да съм, каквото и да правя, каквото и да става наоколо, всичко ми носи успех, здраве и разцвет. Аз и семейството ми винаги сме на сигурно място. Ангелите-хранители ни помагат във всичко. Животът е прекрасен!"
Повярвайте в себе си и ще заживеете така както искате.

Ковчеже за пари


Този ритуал е много стар и има различни варианти. Същината е една: правите магическо ковчеже, после то става ваш талисман, който привлича пари в живота ви. Купете си кутийка за бижута или просто намерете някоя подобна. Но вече не бива да я използвате за други цели. Изобщо, идеална е малката касичка за скъпоценности. Ритуалът започва при новолуние. Сложете в ковчежето пари с различен номинал: банкноти, метални монети. Трябва ясно да си представите, че парите в ковчежето имат свойството да се „размножават". Това не е абсурд, а магическо действие с помощта на мисълформа. Има един закон в космоенергетиката: „Каквото си представиш, то ще се случи." Богатата фантазия играе съществена роля в магията. Често си мислете за това, когато имате малко свободно време. Скоро ще забележите, че магическото ковчеже работи. Ще последват събития, които ще спомагат за вашето благополучие. Ще ви напра- вят изгодно предложение, може да спечелите от лотария, да получите премия или ценен подарък... Винаги споделяйте радостта си с ковчежето и слагайте в него поне една монета от получената печалба, като същевременно прибирате предишната.
Audaces fortuna iuvat...
Аватар
МаГда
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 10
Регистриран на: 20 Яну 2010, 20:13

Мнениеот Personne » 29 Окт 2010, 15:41

Някой ще бъде ли така добър да сподели някоя магия за голямо богатсво в пълния и вид ?
И моля ви без укор в отговорите ви , мерси предварително 8)
Аватар
Personne
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 22
Регистриран на: 05 Сеп 2008, 09:03

Мнениеот Kotentseto » 31 Окт 2010, 13:22

Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 270
Регистриран на: 06 Фев 2006, 14:47

Мнениеот hamster » 01 Ное 2010, 18:28

тези са по скоро за леко финансово подпомагане знам защото съм пробвал две от тях за да "закърпя положението"
а за магия за (голямо богатство) не става току така виж в предните мнения въпроса с "плащането на цената"
и пак си помисли защото парите не са най важното нещо на тоя свят.
Аватар
hamster
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 130
Регистриран на: 22 Сеп 2009, 15:53

Мнениеот Personne » 01 Ное 2010, 21:10

hamster написа:тези са по скоро за леко финансово подпомагане знам защото съм пробвал две от тях за да "закърпя положението"
а за магия за (голямо богатство) не става току така виж в предните мнения въпроса с "плащането на цената"
и пак си помисли защото парите не са най важното нещо на тоя свят.



да, четох ги тия неща с цените на услугите , но просто помолих а НИКОЙ не иска да сподели!
Все пак сме зрели хора, не сме малки деца , всеки носи глава на раменете си и нека сам да може да прецени дали да прави нещо или не !
Не е казано, че ако някой велик магьосник от тук вземе, че сподели наистина някоя реална магия заклинание , то аз или някой друг ще го направи , НО всичко тук май е говорим а нищо не споделяме !!! моите извинения ама публикувайте ПЪЛНИ реални неща пък то всеки носи отговорност за себе си и никой друг !!!
Аватар
Personne
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 22
Регистриран на: 05 Сеп 2008, 09:03

Мнениеот StellaMorgana » 02 Ное 2010, 07:13

Да публикуваш тук пълни и работещи ритуали, които могат да се изпълняват от всеки, който носи или не глава на раменете си, мога (както преди мен някой се беше изразявал в друга тема) да сравня с даването на огнепръскачка на 5 годишно палаво момченце. Ти би ли го направил/а? И детето носи глава на раменете си и можеш да го предупредиш, че е опасно, колко ще те послуша е отделен въпрос.
В случая ми се струва, че искаш информацията сдъвкана и смляна, без да положиш каквото и да било усилие. Така по принцип не става.
Няма да морализаторствам повече, защото не е моя работа да те поучавам, само ще дам един съвет - когато човек иска да намери нещо, го намира, не обвинява другите, които по една или друга причина не искат да споделят знанието си.
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 142
Регистриран на: 17 Дек 2009, 18:13

Мнениеот rain » 02 Ное 2010, 12:07

Personne написа:но просто помолих а НИКОЙ не иска да сподели!


А нима някой е длъжен и нима вече не е давано?

Personne написа:Все пак сме зрели хора, не сме малки деца


Именно защото сме зрели хора (или поне така се предполага) не е никак учтиво да
се държи подобен тон, още повече че вие искате чудо. Да кажете някакви думички
и парите да ви завалят от небето. Е, такава магия няма. Всичко добро е свързано
с полагане на труд и усилия.

Personne написа:моите извинения ама публикувайте ПЪЛНИ реални неща


Моите извинения също, но немалка част от ритуалите публикувани във
форума са реални и ефективни и няма да ги намерите на друго място.
Да не говоря, че дори да ви се каже нещо по-сложно, подобна практика
няма да ви е нито по силите, нито по възможностите.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор
 
Мнения: 473
Регистриран на: 26 Юни 2007, 20:07

Мнениеот Personne » 02 Ное 2010, 17:27

В интерес на истината и аз си мисля, че няма да ми е по силите да намеря нужните неща и да изпъкня ритуала , но все пак ....
Искам да добавя и че не съм държал никакъв тон на никой. Аз не ви познавам и не бих говорил за или против някой който не познавам.
пиша в търсачките за разни такива неща и забелязвам че е много важно човек да има свещи , червени , зелени всякакви- горящата свещ проводник ли се явява или нещо такова ?
Аватар
Personne
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 22
Регистриран на: 05 Сеп 2008, 09:03

Мнениеот Nemezius » 02 Ное 2010, 19:06

Personne написа:пиша в търсачките за разни такива неща и забелязвам че е много важно човек да има свещи , червени , зелени всякакви- горящата свещ проводник ли се явява или нещо такова ?


Не- катализатор. Моля, придържайте се към темата!
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор
 
Мнения: 941
Регистриран на: 18 Юни 2006, 20:32
Местоположение: Templi Ad Noctum

Мнениеот koloneljou » 01 Юли 2011, 17:24

Здравейте . Ако е направен ритуал неправилно или в неподходящо време и той е започнал да действа отрицателно. Има ли начини да се оправят нещата.
Аватар
koloneljou
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 10
Регистриран на: 15 Юни 2011, 16:37

Мнениеот myurid » 24 Апр 2014, 11:27

Rain написа:...дори да ви се каже нещо по-сложно, подобна практика няма да ви е нито по силите, нито по възможностите.

Personne написа:В интерес на истината и аз си мисля, че няма да ми е по силите да намеря нужните неща и да изпъкня ритуала , но все пак ....

Не става дума за невъзможността да намериш "съставки", нито за неспобността да изпълниш "действия". Става дума за вътрешни умения. Нека дам примери:
1.
Ритуалът казва - представете си ябълка, до нея си представете пума... чудесно, представяте си ябълка, след това си представяте пантера и... уви, нищо не сте направили, нищо не сте си представили - от магьосническа гледна точка. Защото ябълката във въображението ви е двумерна, а "пумата" ви е просто голяма рижава домашна котка. Така не става! Представата ви за ябълка трябва да включва всеки детайл до най-малката точица по кожата, да има перфектна "ябълкова извивка" плода ви, иначе просто си представяте оцветено петно или шарена мммм топка, трябва да си представите месестата структура на плода, семките в него, твърдостта на кожата и на ципата обвиваща семките, миризмата, вкуса, тежестта, плътността... и пак не е достатъчно, в допълнение трябва да мислите за ябълките въобще, за символиката им, значението им, може би и за дървото... и на кой детайл да се наблегне ще зависи от конкретните други детайли в ритуала...
аналогично е и с пумата... а човек може никога да не е виждал пума!!! аз примерно не съм. това е огромна пречка за визуализацията й - защото вече няма да е визуализация на пума, а въображемо предполагаема представа за пума... и картинките от нета или филмчетата по дискавъри не вършат работа! те не ви казват как мирише пумата, нито как ВИ гледа, когато сте пред нея, примерно... и т.н.
но тия неща обикновено не ги пишат в нета... предполага се, че човек ги знае, умее, тренирал ги е...
2.
препоръка от ритуал за някаква "астрална атака" към навредил ви човек - изчистете съзнанието си... ъъъъ, общо взето ясно, премахваме страничните мисли, премахваме чуствата и... опа, наистина ли премахнахме всички чувства? хехехе... ако наистина си изчистите съзнанието то чувства, то ще станете безразличен към него и няма да искате повече да правите "астралната атака". ако пък още сте му ядосани, значи не сте премахнали всички чувства и значи не сте изчистили съзнанието си... за мислите дори няма да коментирам, там нещата стоят не по-просто
3.
препоръка изчистете мястото където ще работите... метете, миете, премивате... филтрирате въздуха... уви, всичкия тия неща са безполезни! необходзимо е изчистване на духовния аспект на мястото. това може да е премахване на всички фигурки със сантиментална стойност, стария персийски килим от екскурцията ви в иран, или рисунките по стените от дъщеря ви, може да трябва да премахнете 4 степенния плафон който сте направили ръчно и с който се гордеете(гордост... определено цапа атмосферата) или мазилката за която сте платили скъпо, а има кривини(яд ви е на майстора - още по-сериозно освинване на атмосферата)... казвате си че отивата на поляната горе на баира, ноооо не знаете че на нея редовно се събират двойки за хм "свободни удоволствия", и техните любовни игри са оставили такъв отпечатък върху мястото(който вие не усещате), че и след 143тото повторение на ритуала за смърт, нищичко не става...

накратко - трудностите идват от липса на тренираност, а не от липса на способности... както е трудно да се стои на един крак с разперени ръце дълго без тренировка, така е и с магиите... шаолинците стоят така по 30-40 мин, аз успявам около 5 мин само, а не е като да не тренирам редовно... същото мога да кажа и за много магии, уж се подготвям година след година, ден след ден, я някои неща все още са ми трудни или дори неизпълними...
Аватар
myurid
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 64
Регистриран на: 28 Юни 2012, 15:58

ПредишнаСледваща

Назад към Заклинания - Ритуали

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 2 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 2 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта