Модератор: Nemezius
prolet написа:На скоро почина баба ми. Често я сънувам. Когато имам проблем или нещо ме тревожи, когато просто си задам въпрос на глас, тя отговаря в съня ми.Как мога да призова духа и и да разговарям с него? Как протича общуването с дух на починал близък? Моля ако някой го е правил, да пише.
ПРИСЪЕДИНЯВАМ СЕ към това мнение - още повече, че на самия мен се е случвало... веднъж успях да установя здрав контакт с нещо уж едно, пък след година-две се оказа че е друго... и после още две година-две ми отне да прекъсна контакта... днес не ще бъда толкова глупав, че да слушам някой който ми предлага "изпитани методи за контакт с духове" :D вярвам, че няма изпитани методи, а само опитни хора... всички които не са в тази група, са жертви на "духовете", каквото и да си мислят за себе си, каквито и доказателства да получават, каквито о хубави неща да правят...Lord Voldemor написа:Да не забравяме и възможността да се отзове нещо съвсем друго-всъщтност при повечето случаи на такъв род окултни операции за неопитните се развива именно такъв сценарии...Тогава това няма да е контакт свързан с полезност на действието,а по-скоро нахранването с енергия на някоя отзовала се астрална същтност.
prolet написа:На скоро почина баба ми. Често я сънувам. Когато имам проблем или нещо ме тревожи, когато просто си задам въпрос на глас, тя отговаря в съня ми.Как мога да призова духа и и да разговарям с него? Как протича общуването с дух на починал близък? Моля ако някой го е правил, да пише.