търся отговори...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот EliKarim » 06 Окт 2004, 18:42

Здравейте! Реших, че този раздел ще е най-подходящ за моя проблем.
На някои въпроси в раздел вещерство никой не ми отговори и не ми обясни нещата...така, че аз може и да греша в някои неща. Та относно практикуването на вещерството, wicca и драконовата магия намирам интересни и дори сходни неща. Ами незнам дали греша, но мисля, че стоя някъде по средата на нещата.
Искам да попитам за няколко неща:
Важно ли е в каква фаза е Луната преди да се започва ритуал и въобще да се чертае магическия кръг?
И друго, може ли бременна жена да се занимава с това...т.е могат ли ритуалите да навредят на плода или да променят крайния резултат от магията?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот #BlackSun# » 07 Окт 2004, 09:12

Zdraveite, za vaprosi svarzani s veshterstvoto i vuobshte magiqta se svarsjete s men na e-mail : KURSOVE@CER-BG.TK
Tam shte poluchite info ...
P.P Tui kato imam problem s registraciqta tuk moga da Vi otgovarqm ot tozi email...
#BlackSun#

Мнениеот Wizard » 07 Окт 2004, 11:33

Вече е решен въпроса с проблема на BlackSun относно акаунта му, така че можете да му пишете и тук във форума.
Относно това дали бременна жена е добре да прави магия - не виждам причина това да не става. Даже има по-голяма вероятност магическата и сила по време на бременноста да се и увеличи.
Относно фазата на Луната - разбира се, че има значение в каква фаза се намира тя. От фазата на луната зависи и какъв ритуал ще правите в момента, за любов ли, за раздяла ли, за пари ли, за бизнес ли... изобщо фазта на луната си е от значение за магическата работа.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот EliKarim » 07 Окт 2004, 19:03

Благодаля за отговорите ви.
Къде мога да намеря повече информация за фазите на Луната. Вече срещнах няколко напълно противоположни тълкувания и обяснения за влиянието и. Някой да знае нещо за така наречените бяла, синя, червена и жълта Луна? Така ли е наистина и какво означават тези четири цвята луни?
Естествено, разбрах че е важно какъв ритуал ще се прави, че тогава да се гледа в каква фаза е планетата. И супер, че бременността няма да оплеска нещата а ще засили магическата сила.
А и има ли значение в какъв зодиакален знак съм (аз съм рак)?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот fly^spirit » 07 Окт 2004, 19:43

Здравей Ели ето ти един линк с много подходящ календар.

www.throughnightsfire.com/Astrocalendar.html
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vault » 01 Фев 2005, 19:03

Магическия кръг е много важен, защото той те предпазва от вредните влияния и вътре си защитена, особено ако оплескаш нещата ще ти е много полезен, а и по принцип винаги има някакви вредни влияния, затова е задължителен.
The Night embrace you!!!
Аватар
Vault
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 08 Фев 2005, 17:14

виж прави каквото искаш и каквото ти е интересно, но гледай да не прекрачваш границата, за да не стигнеш прекалено далеч и да съжаляваш после...
Гост

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор