А да попитам хората за един мой сън може ли?

Ако знаете символи, които можете да тълкувате - споделете ги с нас. Тълкуването на нашите сънища, може да ни помогне в трудните и безизходни моменти от живота ни...

Модератор: Raya

Назад към Съновник

Мнениеот vlado_jivkov » 15 Фев 2011, 12:13

Сънят ми първо започна на познато място или поне подсъзнателно знаех къде се намирам, а това което виждах не беше нищо общо с познатото място...
Намирах се под един мост който беше нещо като съсипан и представляваше стари руини, и нещо като порта, която се образуваше пред мен, но също така се извиваше и продължаваше напред към нещо като гора... когато погледнах вляво от мене долу на земята имаше няколко мишки мисля канални по начина по който изглеждаха нещо обикаляха около едно и също място, не забелязах откъде дойде една черна котка, но беше доста разбяснена и скочи и уби всички мишки за няколко секунди беше страшно бясна котката... самия мост отдолу под пътя имаше нещо като място за ходене с колони около това място и ако погледнеш нагоре има също съвсем малко място между пътя и някаква арматура която го подържа, която беше достатъчна за да може човек да си ходи спокойно върху нея... когато погледнах навътре след мостовата врата видях два бика мисля че си играеха или нещо от сорта (но подсъзнанието ми казваше, че те са пазачи на нещо, но не помня на какво) бяха спокойни създания единият бик беше черен, а другият беше бял играха си заедно. Опитах се да се доближа до тях като минах под арматурата на моста и внимавах съвсем тихо и бавно да достигна до тях, но в същия момент отвътре ми дойде да избирам един от тези двата бика страшно много се двуумих между тях и за момент си спомням погледнах настрани и когато си върнах погледа ми към мястото където си играеха, те просто липсваха всякаш се изпариха... усетих опасност вътре в мене и затова се качих горе на аматурата на моста (незнам как съм го направил защото в спомените ми изведнъж сънят ми се смени на арматурата отгоре) имаше други хора долу на пътя мисля че бяха слязали от автобус (чийто номер ми е също познат и който минава през познатото място) както и да е не помня после какво е станало но когато ми се връщат спомените си спомням че бягам на арматурата отгоре бягайки от два тигъра (единият бял и единият черен) пред мене имаше 5-6 човека, който също бягаха и успяха да се скрият само аз бях последния останал, който бягаше белият тигър беше минал откъм външната страна на моста и беше толкова висок колкото моста, беше бая огромен и успя да се доближи до мястото където се намирах аз, погледнах от другата ми страна черният тигър избяга напреде и изчезна някъде... а белият тигър вече се намираше до мястото където бях аз не ме забеляза първия момент и аз успях да се скрия до една паднала арматура с цимент беше много ниско отчупеното парче и затова трябваше да легна за да се скрия обаче белият тигър погледна към мястото, където се бях скрил и изръмжа яростно с наклоност да ме нападне и точна тогава беше моментът в който се събудих... (още със събуждането ми знаех, че тоя сън иска да ми каже нещо и вече от няколко месеца се опитвам да го разтълкувам, но все не мога или обясненията, който намеря нямат нищо общо с реалността, в която съм, но знам, че тоя сън искаше да ми каже нещо просто незнам какво...)

Съня го сънувах точно след нова година 2 срещу 3 януари 2010 година...
Аватар
vlado_jivkov
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 18 Авг 2008, 13:29
Местоположение: Варна

Мнениеот Raya » 15 Фев 2011, 12:49

Драги, Владо, моля не поствай по 2 пъти въпроса си, прояви търпение :) Ако има някой да каже нещо ще го каже. Твоите черни и бели бикове и тигри ми напомнят за ТАО честно казано, нали знаеш ин и ян, източните учения, може би защото в момента това ми е в главата или може би, защото има нещо общо. Не съм от тълкувателите на сънища и не мисля, че някой изобщо може да разтълкува на някой съня, но даже и животните ти-бик и тигър ги има в китайския хороскоп. Ако нямаш бекграунда на един човек, т.е. с какво се занимава, какво го интересува, в какъв период е сънувал съня, какво го е вълнувало по това време, то скромно и просто мога да кажа, че понятие си нямам какво иска да ти каже съня. Но би било интерес за мен да знам как ти тълкуваш елементите от съня си. След като казваш, че няколко месеца се опитваш да го разтълкуваш, то явно си отделил внимание на елементите. Бягането от тигрите пък ми напомня за една притча как да живеем тук и сега, но смятам че само отвличам темата с моите асоциации. Ако искаш пиши за това, как ти разбираш съня си, може тогава да се заформи дискусия, на базата на други мнения.
Поздрави.
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор
 
Мнения: 96
Регистриран на: 06 Яну 2008, 15:54
Местоположение: Neverland

Мнениеот lil » 16 Фев 2011, 17:25

Нямам претенции да разбирам, но този сън ми напомня за моите собствени колебания дали да се захвана с магията или не. Според мен Владо се интересува много от магията, но не знае дали да е бяла или черна.И сънят му казва, че черната не е за него(явно не му се иска да вреди на хората), но и бялата не го иска. Предполагам, че този сън е отговор на негов въпрос " към кой цвят да се насоча". Е, за мен -към никой. Магията няма цвят- всичко, което правиш, може да помага, но и да вреди. Владо, май не трябва да се занимаваш изобщо с магия, но това е само мое мнение. Ако още не си започнал някакви практики, потърси съвет от знаещите дали няма да си навредиш сам.
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 43
Регистриран на: 07 Сеп 2006, 20:45

Мнениеот valko » 16 Фев 2011, 22:02

страх от несигурност и надежди за някакво светло бъдеще, търсене на подслон, даже избягване на добри предложения в живота идващи от социалното обкръжение заради опарване в миналото.

Няма нищо общо с магия. Баналните психо комплекси на един социопат яваващите се в сънищата му.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 97
Регистриран на: 18 Апр 2009, 08:29

Мнениеот vlado_jivkov » 22 Фев 2011, 07:32

Raya написа:Драги, Владо, моля не поствай по 2 пъти въпроса си, прояви търпение :) Ако има някой да каже нещо ще го каже. Твоите черни и бели бикове и тигри ми напомнят за ТАО честно казано, нали знаеш ин и ян, източните учения, може би защото в момента това ми е в главата или може би, защото има нещо общо. Не съм от тълкувателите на сънища и не мисля, че някой изобщо може да разтълкува на някой съня, но даже и животните ти-бик и тигър ги има в китайския хороскоп. Ако нямаш бекграунда на един човек, т.е. с какво се занимава, какво го интересува, в какъв период е сънувал съня, какво го е вълнувало по това време, то скромно и просто мога да кажа, че понятие си нямам какво иска да ти каже съня. Но би било интерес за мен да знам как ти тълкуваш елементите от съня си. След като казваш, че няколко месеца се опитваш да го разтълкуваш, то явно си отделил внимание на елементите. Бягането от тигрите пък ми напомня за една притча как да живеем тук и сега, но смятам че само отвличам темата с моите асоциации. Ако искаш пиши за това, как ти разбираш съня си, може тогава да се заформи дискусия, на базата на други мнения.
Поздрави.




Моето разтълкуване на съня беше доста странно когато проверих из интернет в всеки различен аспект на това което съм сънувал естественно първо започнах с черната котка и мишките, разбрах че мишката е елемент на слабост, страх и несигурност а черната котка се появява в почти всеки един обичай като черната котка на вещицата което ме наклони на това че се отнася за магията... но не знаех какво точно искаше да ми каже не съм се занимавал досега сериозно с черна магия даже не съм правил никакви заклинания и ритуали (е за заклинание незнам понеже преди време ми се наложи да използвам защитно заклинание и се възползвах от шанса но това беше. Главно лично аз се занимавам с кинези - аерикинеза, атмокинеза и пирокинеза разбира се преди време спрях упражненията заради училище и проблемите ми...), втората част от съня беше за биковете (така за тях е интересно че аз по китайския хороскоп съм бик искам само да отбележа това) докато четох за биковете от всички обяснения те казват че биковете са миролюбиви и търпеливи (това са основните черти в характера ми) също така и справидливи (може би не чак толкова но понякой път съм дяволски справедлив) обаче докато търсех из интернет сега обаче вече не помня дали беше докато търсех за биковете или за тигрите попаднах на една легенда за някакъв смел войн който трябвало да спаси народа си или любимата си не помня със точност та в тази история се разказва как е изминал дълъг за да стигне до поляна която води надолу към подземния свят и мисля че точно там се срещат тея два бикове когато той застава пред избор дали да избере белия или черния, за съжаления той избира черния който го сваля още по надолу в подземния свят или по точно в самото му дъно и в историята се разказва че ако е бил избрал белия бик той щял да го отнесе право нагоре и щял да се отърве от подземния свят... но въпреки това той избрал черния след като се намира на дъното на ада ( в 9 кръг мисля че беше не съм много сигурен как точно беше историята ) душите от подземния свят му помогнали като му казали че има огромна птица която отвеждала хората нагоре за да ги измъкне от ада обаче докато летяла тази птица трябва да се храни постоянно с прясно месо... естественно той прекарва известно време докато намери една кофа пълна с прясн омесо като сметнал че тя ще му стигне да излети от дъното на ада с тая птица, но по време на полета месото свършва и се налага да отрежи от петата на крака си за даде на птицата да до излети нагоре и когато вече кацат на горната земя (нашата земя) птицата изплюва отрязаното от него месо и при изплюването си го залепва отново към петата на смелият човек (сега аз разказвам тая история по спомени незнам дал точно това представляваше сорри ако съм я объркал...) та от тая история ме наведе натова че е имало избор който да се направи от мене важен избор (дали белия бик дали черния...) но при обръщането ми явно не съм бил сигурен в отговора си и те изчезват и тогава се появяват тигрите (това вече ме навежда на друго нещо прочетено около това) тигрите са противоположност на биковете бях го чел някъде не помня къде и често в сънищата на хората където който са под зодията бик се случва да сънуват такива сънища и ако в семейството няма дракон (от китайския зодиак) тигрите всъщност пре свободно нарушават спокойствието на биковете (ето тука всичко се губи) не мога схвана нищо оттова всичко но видях един от коментарите сега не помня на кой последния писан коментар по горе от тоя мисля може би момчето/момичето което е писало това коментарче без последните две изречения може и да има някаква връзка но въпреки това какъв избор съм имал в миналото, че той да влия на сегашното ми време не помня да съм имал важен избор на живот и смърт в миналото ... :S
Аватар
vlado_jivkov
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 18 Авг 2008, 13:29
Местоположение: Варна

Мнениеот vlado_jivkov » 22 Фев 2011, 07:45

valko написа:страх от несигурност и надежди за някакво светло бъдеще, търсене на подслон, даже избягване на добри предложения в живота идващи от социалното обкръжение заради опарване в миналото.

Няма нищо общо с магия. Баналните психо комплекси на един социопат яваващите се в сънищата му.



Така твоя коментар най силно ме обиди със последните си две изречения... иначе тълкуването ти може и да има вярност ... но затова че съм психически не стабилен хмм мисля че грешиш и то бая :) ако си имал напредвид че много трудно се доверявам на някого това по може да се възприеме но социопат ако обичаш нека да не се обиждаме... Първо искам да те попитам нещо ти дефакто знаеш ли какво найстина означава социопат че го казваш толкова лекомислено защото аз имам отговор и знам какво означава...

"Социопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговоте понятия за критическо възприемане на поведението и за добро и зло са силно изкривени.

Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност. Те лесно изпадат в състояния на гняв или ярост, трудно се владеят, лесно избухват и тази тяхна проява има признаците на обикновена психоза."

Първо искам да ти кажа едно нещо относно това имам си мойте тревоги, мойте разкаяния и чувства но не го показвам :) това не означава че съм социопат второ никога не мисля егоистично това е абсурдно, винаги съм мислел първо за другите че чак тогава за мене... много трудно се ядосвам страшно трудно... владея се и то доста добре (това ти го гарантирам на 100%) за избухването понякой път да но понякой път си мълча защото колкото и да не ми харесва знам че по един или друг начин е вярно и горе долу това всичко относно социопата няма нищо общо с мене ... :X
Аватар
vlado_jivkov
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 18 Авг 2008, 13:29
Местоположение: Варна

Мнениеот vlado_jivkov » 22 Фев 2011, 07:51

lil написа:Нямам претенции да разбирам, но този сън ми напомня за моите собствени колебания дали да се захвана с магията или не. Според мен Владо се интересува много от магията, но не знае дали да е бяла или черна.И сънят му казва, че черната не е за него(явно не му се иска да вреди на хората), но и бялата не го иска. Предполагам, че този сън е отговор на негов въпрос " към кой цвят да се насоча". Е, за мен -към никой. Магията няма цвят- всичко, което правиш, може да помага, но и да вреди. Владо, май не трябва да се занимаваш изобщо с магия, но това е само мое мнение. Ако още не си започнал някакви практики, потърси съвет от знаещите дали няма да си навредиш сам.



Преди време бях на такъв кръстопът и вярваш или не се отказах да търся отговора натова понеже първо нямах нужните приготовления за заклинания и ритуали най-вече за ритуали, второ никога не съм харесвал черната магия, но за сметка на това бялата магия е доста по добре (бях прочел преди време из форумите че няма черна или бяла магия тя е само една ... ем аз не мисля така има магия която помага на хората като друйдската, но има която вреди на хората като некроманзер... но има и такава магия която е балансирана и го подържа като драконовата ... но просто се отказах да практикувам магия понеже не беше за мене) и трето аз не практикувам магия а практикувам кинези...
Аватар
vlado_jivkov
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 18 Авг 2008, 13:29
Местоположение: Варна

Мнениеот vlado_jivkov » 22 Фев 2011, 07:56

Raya написа:Драги, Владо, моля не поствай по 2 пъти въпроса си, прояви търпение :)



Относно това съжалявам че съм го поснал два пъти просто не бях сигурен дал съм го постнал в правилната графа понеже по горния пост беше към друго обяснения изатова помислих че никой няма да го прочете и затова минах на тая графа и го постнах наново съжалявам ако съм създал неприятност за административния състав на MagicGateBG
Аватар
vlado_jivkov
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 18 Авг 2008, 13:29
Местоположение: Варна


Назад към Съновник

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 0 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта