Първо искам да благодаря на Wizard за отговора... (дано не ви е прозвучало като банална реч при връчване на награди примерно...)

и второ - мислех да ви спестя моя разказ за "срещата" ми с един от драконите, но ще ви разкажа...
Миналата година към средата, когато за първи път открих и разгледах форума на Magic gate, съвсем случайно попаднах на едно заклинание за призоваване на дракони... четейки разказите на различни хора и техните преживявания, съвсем бързо и формално прочетох, полу на глас изписаното заклинание, след което честно казано затворих сайта и след известно време си легнах.... през ноща сънувах някакъв сън, който вече не помня, но няма да забравя как посредата на нищото, сънят ми рязко беше прекъснат : появи се буквално като на 3D един абсолютно изразен образ на сива драконова глава, като че се подаваше от някъде, показвайки се само до вратът, като около него всичко беше бяло като дим или облак не знам... и с много ясен и кънтящ глас изкрещя в лицето ми : "Взе ли решение?", повтори го около 3 пъти, като всеки следващ път беше още по конкретен и като че ли, адски настоятелен да му бъде отговорено, аз не знаех какво да кажа, защото не знаех за какво говори... от устата му излизаше толкова силна струя въздух, че на сън започнах да се задушавам, когато той говори и изпитах усещането че съм будна... до него стоеше един мъж, облечен в прилепнал черен сатенен костюм, като на цирков артист, спретнат, с черна зализана прическа и бледо лице, който през цялото време му шепнеше нещо на неразбираем за мен език, като все едно го укротяваше, но не ми каза нищо на мен... след като аз останах така безмълвна и не отговорих... дъхът ми сякаш рязко се върна в тялото ми и аз се събудих скована и по гръб в леглото си в позата на мъртвец... не можах да помръдна няколко секунди и не знаех дали наистина съм будна вече... успях да видя че часът беше около 5 и нещо на разсъмване (5:23 ч.). на другия ден под все още силното усещане, се разрових и прочетох, за йерархията на драконите... за дракона на въздуха Sairyss и затова, че всеки дракон има нещо като собствено число ... в случая 28 (колкото е сбора на часът) е числото на Sairyss... навързах това, че от устата му бълваше силна струя въздух, като стихия, числото му 28 и факта, че драконите са наи-"активни" в часът преди зазоряване и стигнах до извода, че "моят" дракон е той... не мисля, че е случайно, не знам какво ми се случи тогава и ако наистина и това не е заблуда на мозъка,на подсъзнателно ниво, както споменава SoFarAway...искам да знам , как да го извикам пак, този път съзнателно, за да му отговоря на въпроса и да го направя свой пазител и закрилник, ако пожелае....
П.П. извинете ако в описанието ми има неточности, наистина не съм веща, не е невъзможно да съм пропуснала нещо. Благодаря!