Ритуал за разваляне на магия

Лунната магия е една типична магия привличаща повечето жени-вещери, а и не само тях. Тук ще намерите отговорите на въпросите, които Ви интересуват.

Модератор: damnameneus

Мнениеот wolf_kohen » 27 Апр 2006, 23:51

Много красиво...

Силата на водата е голямо нещо и винаги действа, когато става дума за пречистване. Аз съм правил подобен ритуал - винаги успешно, когато искам да помогна на някой да оздравее по бързо или да премахна лоши неща от него при това от разстояние. Моят ритуал е много прост: Заставам пред течаща вода, Визуализирам обекта, който ще изчистя, визуализирам замърсяването. Взимам пръстена чаша - а понякога само със шепи - пълня с вода и изливам върху човека 7 пъти, като изричам всеки път различно заклинание, отмивайки всичко лошо от него.

Знам обаче, как ритуала с водата може да убива, имаше един случай при който една жена отсрани много бързо мъжа си, който се беше опитал да я убие. Тя всеки път когат пускала водата на казанчето в тоалетната казвала - кога на ум кога на глас - както тази вода се стича така да изчезне страхът и мъката, която ми причини. Човекът почина при катастрова на околовръстния път - причинена от подхлъзване на колата заради мокрия път и силния дъжд който валелял...
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 109
Регистриран на: 27 Апр 2006, 22:43

Мнениеот zaek » 28 Апр 2006, 06:36

Благословен да си damnameneus.Благодаря за ритуала ще ми свърши страхотна работа за да предпазя себес и и близките си от атаките които получавам напоследък.Само имам един въпрос пише на три пъти се пълни купичката което означава че пълниш излизаваш и пак пълниш така ли?И когато изливаш водата пак ли казваш заклинанието?И къде да се излее водата в смисъл в мивка върху някаква пръст?Извинявай за невежеството ми но искам да направя нещата както трябва.Иначе дано Богинята е винаги с тебе както сега и нека тя бди над всички нас.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 196
Регистриран на: 01 Дек 2005, 13:27

Мнениеот damnameneus » 28 Апр 2006, 08:17

Значи да се пълни на три пъти, означава - пускаш чешмата, или отиваш на извора, сипваш малко вода, допираш си купичката до сърцето, пак наливаш, пак си я допираш до сърцето, и пак така. Водата от измиването се хвърля на място, където не стъпва никой, до някакво цвете или в реката. Не е желателно да е в мивката или в канал.
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот zaek » 28 Апр 2006, 08:26

Благодаря за бързия отговор.Веднага ще направя ритуала при първа възможност.Много благодаря още веднъж
icon_thanks
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 196
Регистриран на: 01 Дек 2005, 13:27

Мнениеот Lilith » 15 Май 2007, 21:13

Само да попитам първия път като се сипе водата думите се казват 3 пъти над нея, втория път 7 и третия път 9 , така ли е? просто да съм сигурна ....
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 58
Регистриран на: 17 Апр 2007, 08:55
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот damnameneus » 16 Май 2007, 15:52

здрасти, не това означава че според вида и силата на магията и вътрешното усещане се чете или 3 или 7 или 9 пъти.
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот ilusia » 28 Юли 2007, 19:20

А ако искам да го направя на друг човек ?
Не мога да пия вместо него нито да пръскам леглото и прага му.
Не желая да разбира.
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 923
Регистриран на: 07 Апр 2006, 14:28

Мнениеот jabata » 01 Мар 2012, 19:34

Този ритуал като го направим значи ли че правим магия защото се намира в лунна магия ? И като казваме над водата заклинанието първо на този език и после на бг както е написано ли? И това дали може да развали проклятие?
Аватар
jabata
 
Мнения: 3
Регистриран на: 28 Яну 2012, 15:33

Мнениеот degagement » 01 Мар 2012, 23:46

Честно казано, ритуала не е сънуван. Може би част от него.
Някой да се е опитвал да помни непознати думи насън? Или цифри? Или знаци?
Докарваме непроменени до будно съзнание максимум 3-4 срички или 2-3 цифри. Със знаците е малко по-добре.
Целия този текст, който трябва да се каже, няма как да е изваден от сън, дор при 4-5 години практика със сънища.
Да не говорим за случаен сън, както ми се стори, че е описан.
Дори при познати думи от родния език не можем да възстановим цяло изречение. На сън комуникацията не е точно веербализирана. Възприемаме по-скоро смисъла, а думи много рядко биват произнесени.

Ритуала по-вероятно е съставен или копиран от другаде. Може и да е работещ, ок. Но много малка част от него идва от сън. Максикум 4-5 детайла.
Все още някой тук е имал разни "уроци" на сън. На повечето им се е случвало някой да им показва нещо насън. И все има поне още няколко души, които да са изследвали сънищата и да знаят каква велика измислица е твърдението целия ритуал да е изваден от сън.
Аватар
degagement
Модератор
 
Мнения: 541
Регистриран на: 08 Май 2007, 20:00

Мнениеот degagement » 02 Мар 2012, 00:05

Да допълня - ритуала е супер. Просто не е 1 към 1 със съня.

На сън може да се предаде реално знание. На много се е случвало, но не всички си го спомнят или са разбрали урока. На сутринта идеята е още там, има си съвсем конкретно усещане от нея - понякога помним, понякога не. Но усещане, символ, идея, понякога конкретни движения (и движенията са трудна работа обаче - на сън се движим по различен начин и много рядко както сме свикнали на будно). Заклинания или думи е почти невъзможно да се извадят от сън поради невербалната природа на сънищата.

Ще повторя - ритуала е добър, нищо против него или Дамнаменеус.
Аватар
degagement
Модератор
 
Мнения: 541
Регистриран на: 08 Май 2007, 20:00

Мнениеот Cath » 02 Мар 2012, 13:06

degagement написа:Честно казано, ритуала не е сънуван. Може би част от него.


degagement написа:Да допълня - ритуала е супер. Просто не е 1 към 1 със съня.


Недоумявам как друг човек освен damnameneus изобщо може да знае такива неща, камо ли да ги заявява с подобна увереност!!!
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор
 
Мнения: 677
Регистриран на: 21 Яну 2006, 00:24
Местоположение: София

Мнениеот degagement » 02 Мар 2012, 15:23

Ами години наред съм опитвала да вадя какво ли не от сънища + че слуховата ми памет е почти феноменална. Текстове мога да възпроизведа като записани на лента. И въпреки това от сън е супер трудно да извадя няколко думи, камо ли текст.
Пиша го от лично преживян опит, не на база фантазии или с цел да се дърпам с някой.

Ако и тук си изпрося бан поради споделяне на реалното ми мнение - ок. Не понасям подмазваческите работи.
Просто да се твърди, че такъв текст целия е изваден от сън, от моя гледна точка на години практика със сънища, е нереално.
Аватар
degagement
Модератор
 
Мнения: 541
Регистриран на: 08 Май 2007, 20:00

Мнениеот damnameneus » 02 Мар 2012, 15:38

хахахах, във възхита съм :) благодаря, че освен всичките си останали познания вече познавате и сънищата ми по-добре от мен, но в крайна сметка не се учудвам чух и прочетох достатъчно неща за себе си, явно трябва да питам останалите за случващото се в мен, вие сте по-наясно. Вижте, никой не ви кара да вярвате в каквото и да било, аз споделих нещо, което е част от опита ми, но за пореден път се убеждавам, че това е напълно излишно, затова и от доста време не пиша тук...успех ви желая! бъдете здрави и най-вече психично, защото това е доста необходимо на множеството практикуващи нещо си...
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот damnameneus » 02 Мар 2012, 15:53

и забравих нещо, има един много хубав лаф, който е добре да си спомните - това че вас не ви щипят в метрото съвсем не значи, че няма метро...
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот degagement » 02 Мар 2012, 16:08

Супер! Изразих по-различно мнение и вече поведохме война :)
Не твърдя, че познавам нечий сън, а че според опита ми, не всичко описано в ритуала е от сън. Но това е подробност. Както и да е. Това беше моето мнение.

Но вместо да се дърпаме кой прав и кой крив, може би ще е по-креативно да попитам как точно успявате да извадите думи от сънища. Изобщо каквито и да било конкретни вербализации.

При мен засега е стария изпитан метод: опитвам докато не стане - без оплакване, без мърдане, без мисли. Оставям се на усещанията от съня и на спомена и един вид ги следвам. Забравям всичко останало от себе си, включително всякакви телесни усещания, изолирам се и се опитвам да задържа единствено усещанията от съня. От там насетне практиката е много близка до някои медитативни техники - чакам докато се случи необходимото, т.е. да си спомня. След час-два инатливи опити, веднага записвам всичко, което помня. Понякога все още пишейки детайлите от съня, успявам да възпроизведа усещането от съня и си спомням допълнителни подробности. Но все още ми е трудничко да изкарам думичките или сричките. Ако е смислено изречение, понякога го възстановявам, понякога си остава забравена част от него. При срички, които не са думи от познат ми език, е най-трудно.

Айде да напишем нещо по-полезно от това всеки да държи на своето :)
Това си е живо предизвикателство.
Дамнаменеус, ти как вадиш от сън звуци до будно ниво? Какви трикове използваш?
Аватар
degagement
Модератор
 
Мнения: 541
Регистриран на: 08 Май 2007, 20:00

Мнениеот Cath » 02 Мар 2012, 16:13

Явно хората сънуват различно, защото аз, за да си запомня съня, единственото, което трябва да направя е ...да сънувам. После си се събуждам и най-добре си спомням всичко като почнеш от картинки, думи, цветове, звуци, та стигнеш до лица, миризми и пр. - всичко!

Трикове? Техники? Никога не съм правила нищо подобно в живота си! Така че, наистина degagement, недей да изхождаш от личния си опит, особено за подобни абстрактни и силно индивидуални неща като сънищата!
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор
 
Мнения: 677
Регистриран на: 21 Яну 2006, 00:24
Местоположение: София

Мнениеот degagement » 02 Мар 2012, 16:21

Просто обичам да изхождам от изпитани неща, а не да вярвам на всичко прочетено. Не виждам нищо лошо в това.
Е, когато е да се спори с модератори, тогава става малко щураво.

Това с миризмите всъщност е доста интересно. Между другото ако имаш конкретен ясен спомен от сън, опитай да възпроизведеш действие на яве. В смисъл - гледането на сън примерно не става точно с очите. Слушането е същата работа. Но нямам спомени за миризми от сън до момента. Или поне не в сънищата, които съм възпроизвеждала след събуждането.

Кат, колко дълги смислени изречения си успявала да възпроизведеш точно? А комбинации от звуци?
Ако решиш да отговориш, това е за моя "статистика" горе-долу какви са ограниченията при пренасяне на информация до будно ниво без конкретни практики, а по метода "опитвам докато стане".

Честно казано, темата ме вълнува. Говорила съм заклинания на сън, за които после пуквам от яд, че не мога да възпроизведа на 100%. Всякакви трикове или техники ще са ми интересни.
Аватар
degagement
Модератор
 
Мнения: 541
Регистриран на: 08 Май 2007, 20:00

Мнениеот Cath » 02 Мар 2012, 16:34

Както вече ти казах, без проблем мога да възпроизведа всичко, което се е случило в съня ми - без трикове, без техники - просто така сънувам.
При това говоря за обикновени, всекидневни сънища. А този, който е описал damnameneus, той съвсем, ама съвсем не спада в графа обикновени, всекидневни сънища. А тези, по-специалните сънища, повярвай ми помнят се, при това много, много добре! :)
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор
 
Мнения: 677
Регистриран на: 21 Яну 2006, 00:24
Местоположение: София

Мнениеот degagement » 02 Мар 2012, 18:35

Имала съм по-специални сънища. Оставам на мнение, че текст от несвързани смислово срички е невъзможно да се възпроизведат. В момента сме двама на един, така че мнозинството надделява :)
Признавам се за загубила, за да можем да се насочим към по-градивен вариант ако искате.

Все пак ако и друг сподели как действа при подобни обстоятелства би ми било много интересно да опитам всякакви идеи.
Сънищата не са достатъчно изследвана тема, предполагам защото изискват години упоритост, за някакъв успех.

На мен ми се е случвало и друго, дето после се изядох от яд.
Сънувам една мацка, дето ми разказва за хармонията конкретно в природата и за растение, което лекува. Ама нали все искам да си кажа моето, та вместо да слушам, я чаках с нетърпение да свърши, та да се покажа колко и аз знам по темата.
Въпросната жена не беше кой знае какъв учител и не разказваше за някакви велики тайни, а за едно конкретно растение и как се използва. Т.е. не беше авторитет за мен. Беше на моето ниво, но разказваше за нещо, което не знам.
Шах с пешка!! Остана ми като обеца на ухото от тогава. Но неовладените страни в характера на сън не можеш да ги контролираш, така че пренесох в ежедневието научения урок, за да се пренесе и на сън завбъдеще.
Сутринта не възстанових нищо от казаното освен темата и откъслечни думи.

За да се запомни нещо такова е необходим различен подход по време на самия сън. В смисъл, онова, което ти показват трябва да е много важно за теб и в будно съзнание, за да насочиш добре вниманието си и да запомняш. На сън нещата не стават с усилие, а естествено + че да ги искаш в момента, докато ги сънуваш.

Доколкото съм забелязала и начина на живот като цяло си казва думата.
Имала съм подобни сънища както осъзнати (в по-редките случаи), така и неосъзнати.
Обикновено до будно състояние достига идеята. Ако е знак, то пристига почти винаги цял и ясен. Възстановявала съм до три знака.
Сънувала съм карти, които после нарисувах и въпреки, че бяха картини, а не знаци, то те бяха възпроизведени без проблем целите. Сънувах и подредбата как да ги нареждам докато гледам. Не са бъркали никога. Не знам колко са били лично за мен или общовалидни.
Та по онова време се бях вманиачила да медитирам заспивайки. Довършвах си визуализациите и на сън. Не смеех да пропусна и ден. Сутрин същата работа - още несъбудила се започвах с патуъркингите. Точно в този период когато се появиха на сън първите 9 карти в първия сън, бяха възпроизведени до една. Но говорим за месеци упорити усилия без пропуски вечер или сутрин.
Предполагам това предизвика съня. А и четях за различните видове гадаене допълнително в този период.

Сериозно ме интересува как могат да бъдат "предизвикани" подобни сънища, тъй като лично съм имала безценни уроци по този начин.

Би било интересно ако Дамнаменеус спомене практиката си преди такива сънища, ако помни и има желание да сподели. Може би и вътрешните състояния през тези периоди, макар че те май навлизат в сферата на личното търсене и път и е малко вероятно някой да има желание да ги описва публично.

За да се появи изобщо подобен сън, поне според моя опит, се изисква изключителна насоченост на ума системно през деня, да търсиш. Нямам предвид ровене из интернет, а неистово вътрешно желание за развитие и знание. Да се опитваш да се докопаш до всяко късче информация, което успееш.
Предполагам това е принципа на търсещия. Или поне при мен в подобни периоди се появяват я нови хора, които да ми кажат нещо, я точната книга, я някой сън.

Защо се вманиачавам точно със сънищата, след като има и други източници? Защото на сън няма ограничения. В будно състояние има вътрешна цензура на малко вероятно или много вероятно. На сън можеш съвсем реално да срещаш необходимите ти хора и да получиш конкретно реално приложимо знание без ограничения на това колко вероятно ти се струва да го получиш в този момент.

На сън уроците не се ограничават с това на какво ниво си. Получава се реално приложимо знание, независимо дали си начинаещ или не. Според мен това е безценно. Някой друг да е обърнал внимание кога и как се появяват такива сънища при него? Предположения как са предизвикани? Какъв начин на мислене и действие би помогнал?
Аватар
degagement
Модератор
 
Мнения: 541
Регистриран на: 08 Май 2007, 20:00

Мнениеот eXPerience » 02 Мар 2012, 19:10

degagement, сънищата са цял раздел от магическите практики. Прочети книгите на авторите Карлос Кастанеда, Алексей Ксендзюк и Андрей Реутов. Там има толкова много от това, което търсиш...
И не се сърди, когато ти кажат, че не си права, нито пък когато видиш модератор да отговаря на твой коментар. Трябва да си изградиш силна воля, за да имаш добри резултати в магията. Бързо премина в защитна позиция в спора, което говори за обратното, както и че сама усещаш, че някъде бъркаш. Бройката хора, защитаващи дадена гледна точка, не потвърждава истинността й. Приемай всичко като градивна критика. Тук сме да си помагаме, а не да се затапваме и да се правим на големи.
Мисля, че трябва да отворим отделна дискусия, ако ще продължаваме да коментираме темата за сънищата.
Аватар
eXPerience
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 189
Регистриран на: 03 Юни 2010, 16:27

ПредишнаСледваща

Назад към Лунна магия - Хеката

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 0 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта