Енергийно влияние и обсебване

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Arian Star » 27 Юли 2005, 18:58

Здравейте всички от форума,
Съзнавам, че не бях много точна с въпроса, който поставих, но моля да ме извините - новак съм 8) ! Тъй като съм нова е редно да се запознаем. Аз съм жена, която още от малка чувства и знае, че има необикновени способности! Винаги съм се интересувала от духовния свят повече, отколкото от материалния! Около 20 години започнах да чета повече специализирана литература на окултна тематика! Имах странни видения и сънища, които прераснаха в истинско ясновидство! Е, не казвам, че съм такава - просто имам интиуиция, която с времето ставаше все по-силна! Иначе съм социолог, оказа се добър прогностик!
И така, имам молба към Вас всичките! Моля, бъдете търпеливи към мен като новак! Проблемът ми е свързан с това, че усещам аурите на хората било то добри и лоши! И приемам понякога нежелателното им влияние. Особено ако съм свързана с тези хора като мои партньори! Получава се обсебване, което не е желателно и за двете страни! Имам предвид, че човек влюбен в мен, се опитва да окупира моята свободна воля и да ме накара да решавам неща, които той иска! Имайте предвид, че това е човек, който вероятно не съзнава, че го прави! Как да го неутрализирам! И моля Ви бъдете по-конкретни! Сериозно се нуждая от помощ! Това мисля, че е свързано с енергийния вампиризъм, но не само! icon_thanks
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 27 Юли 2005, 19:37

не зебравяй едно-това, че не ти пука от материалния свят не значи, че всичко ти е ок. 'духовния' може да ти навлече същите проблеми ако гледаш на него както алчен и надменен човек гледа на материалния.
имам една идея-откажи се временно от 'способностите си'. стани 'обикновен' човек и не мисли за тях (дори и да е временно). мисля, че прекалено много си прилепнала с егото си към това какво можеш и за това сега точно то ти носи проблеми. дарбите и знанията също не са духовен свят-той е над всичко това-той може да се почувства от абсолютно всеки, а не се дава като награда на определени единици, които и те не знаят с какво са го заслужили. може и да не е там корена на проблема...но какво пречи да опиташ...? :wink:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 27 Юли 2005, 20:56

Много е възможно този човек да се окаже енергиен вампир.
Обикновено такива хора създават у теб усещането,че си им
длъжна,че си виновна с нещо,че не си им дала това и онова,
че си студена към тях и си ги оставила горките "без грам топлин
ка",да използват разни цветисти сравнения че си студена като
морж например и тям подобни истории.Много е вероятно този
човек да е от този тип.Имало е и има такива хора около мен.

Ако човекът не съзнава че го прави,тогава поговори с него.Ако е
немагически човек,щом се опита да ти окупира личната територия,
тогава му постави ултимативно въпроса да не ти заповядва и да не
те командва-защото ще се справиш иначе много добре без него.

А ако е отворен към окултните неща,кажи му директно каква е
ситуацията.

Аз лично съм срещал такива хора в живота си не един или два
пъти и решението е такова.Помни:ако се оставиш да те командват
тогава ще те изцедят до дупка,а щом се изчерпиш,ще те зарежат.
Случвали ми са се и по-лоши неща.Помисли добре преди да е
станало късно.

Ако не държиш на този човек-бий му шута.Ако нямаш друг избор,
прави всеки ден класическите ритуали за пречистване(Малък Про
гонващ Ритуал на Пентаграмата и на Хекзаграмата;има ги в книга
та "Съвременна магия " на Доналд Майкъл Крейг)+някаква меди
тация за центриране.

Аз лично познавам един човек,който действа по този начин.Той
няма никакви приятели.Обича да командва и контролира другите,
а тези,които му стават приятели,не се задържат.Щом поиска нещо,
просто те принуждава да ги изпълниш.Усещаш се някак като в
капан.Думите му се забиват в главата ти,има някакво отичане от
6та и 7ма чакра и съзнанието ти е като парализирано,фиксира се
в посоката,която ти е задал.Да речем казва ти:намери ми тази и тази
компютърна игра и...си като в капан.Още по страшно:ти винаги
успяваш да направиш "услугата".Сякаш всичко ти съдейства да
успееш.Или някой друг ще дойде да ти я даде,или ще я намериш
уж случайно...

Още по-ужасното е,че губиш покрай този човек магическо съзнание.
Неговият интелектуален и емоционален свят е такава пустиня,каква
то не можеш да си представиш.

Рекох да помоля един приятел да го сканира този и открихме нещо
доста интересно.Той самия не е магьосник,нито има магическо съзна
ние,но...покрай него има нещо като дух на мъртвец,който е бил
изглежда вещица.И се чувства длъжен към него по някакъв начин.
Поради което този дух(не знам как се казва "дух" в женски род)
му изпълнява тия "услуги".Така се обясняват и тия "успехи",когато
той поиска от теб нещо.Още по жестокото е,че като ти каже нещо
да направиш или да мислиш по определен начин,те залива това
чувство,че си длъжен,виновен и т.н.

Спомням си какво правеше и прави с дългогодишната си приятел
ка.Момичето беше депресирано,смазано и още по-лошото е,че
още е с него,докато той я мами.И да,единственото положително
нещо на тази "дарба" е,че му позволява да има успех всред
жените.Сигурен съм,а и той е споделял,че осъзнава,че някак
контролира хората.И още по-лошото е,че най-лицемерно отрича
магията и окултизма,а съзнава че действа по този начин.И не се
отказва.

Не съм чул за този човек нито една добра дума!Това обяснява
защо е толкова отхвърлян и самотен.И мразен дори.

И след като последния път се опита да ми наложи идеи и разби
рания,които са ми чужди,дори противни,взех решение.След после
дната ни среща бях много зле.Бях изгубил много енергия,виеше
ми се свят,сърцето ми биеше като лудо и ми се гадеше.Това вече
мина границата на търпението ми.Имах глупостта да допусна този
-не знам дали е човек-до себе си-и да го смятам за приятел.С
радост му изпълнявах каквото искаше,но когато реши,че може
да ми налага гледището си,да ми заповядва открито и с цялата си наглост,реших,че търпението ми е дотук.

Мобилизирах всичките си сили при една друга среща и
когато той се опитваше да прави същите номерца,му противо
речах.Когато той се опитваше да ме учи кое е правилно и кое-
не,правех всичко възможно да отричам.Получи се една мощна
борба на неговата воля срещу моята.Той имаше своята астрална
кучка,която налагаше неговите желания и идеи,аз имах моите
духовни учители и енергостурктури.Успях да му пречупя волята-
макар и да не "победих" изцяло.

По-късно рекох да устроя една хубава психоенергийна атака.Но не
с насочване на емоции,гняв и злоба,а директно психическо
"притискане".По-специално реших да вляза в енергийното му поле,
да открия онази кучка,която правеше тия мизерии и да я насмета.
След което да я вържа едно хубаво,като заложа програма в една енергийна структура,която развивам(Мер-ка-ба) да не може да действа въобще тая и да разкъсам енерговръзките помежду им.Както и да и забраня да ми действа по какъвто и да било начин.Моите духовни учители също се заеха да видят каква е тази работа и евентуално да помислят за някаква "санкция".

На другия ден го видях,един умислен,уплашен и неуверен.Не е
било за първи път да се чувствам след среща с него жив ли съм
не съм ли.Сега беше негов ред...Днес пак му се обадих да се
видим,а идеята ми беше да довърша започнатото.Уж обеща,но
по-късно се обади-пак с треперещ глас,че не можел-било много
горещо...

Няма да избяга,ще го намеря...

Та това е мнението ми,Ралица:)).Не се оставяй никой да те команд
ва или контролира.В една връзка ако няма свобода и разбирател
ство,тя е болна връзка.Има ли доминиране,има ли "изяждане" на
"по-слабия",зарежи.Ще бъде с теб,докато си му полезна.Когато
те изсмуче,ще те зареже.Или ще те уважава или не.Това е моето
мнение:)).

Надявам се всичко да се оправи скоро:))).Късмет!
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 27 Юли 2005, 21:06

Така е, затова и ти казах да конкретизираш въпроса си. Това че си чувствителна към другите хора е нормално, въпроса е в това как да се опиташ да се оттърсиш от това, което си МИСЛИШ, че другите хора, тези около теб Ти Причиняват.
Тази литература, за която споменаваш, че си прочела, предполагам, че те е накарала да си зададеш някои "екзистенциални" въпроси и може би това, че не намираш около себе си хора, пободни на теб, те кара да се чувстваш зле... Дали е така не знам, така ги усештам нещата при теб...
И аз мисля като till_, че би било добре за теб, ако се опиташ да приемеш тези около теб като едни нормални човешки същества, а не като хора, които те "поглъщат" с техните си аури.
Едвали става дума за енергиен вампиризъм, по скоро при теб има много натрупано напрежение... необходима ти е пълноценна почивка, да се оттърсиш от всичко, което те заобикаля, поне за известно време.

Druido
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Arian Star » 28 Юли 2005, 06:22

Благодаря за всички съвети и мнения и особено на Слънчев ариец и Wizard! Бяхте ми полезни, но историята е много по-особена! Този, човек за когото говоря е учен, изследовател, който на младини е бил в една от най-големите секти тази на "Муун"! Бил е в Англия като наблюдател, но е участвал в някои техни дейности! Защо го свързвам с проблема, който разисквах? Защото той има проблеми с психиката си! Въпреки, че е абсолютно нормален, има някои странни тикове! Както си говориме и той внезапно се отнася и започва да се поклаща назад-напред и да притиска ръцете си една в друга толкова силно, до болка! Има проблеми с здравето, пълен е, но от тази нездравата дебелина, пие някакви хапчета, не може да ходи дълго задъхва се! Иначе като личност и човек е много добър и умен! Но когато говоря с него, когато се виждаме аз се чувствам много зле! Би трябвало да се чувствам добре - та , този човек ме обича все пак! Но аз не изпитвам такива чувства и въпреки, че съм му казала той все пак смята че може да бъдем заедно! Иначе нашата връзка е силна, от към духовен план!
Обаче, колкото повече го опознавам все по-зле се чувствам. Ставам нервна, мрачна, и изобщо се превръщам в нещо, което не съм. Не знам дали съм права, но аз свързах това с енергийното му влияние!
Кой знае дали в сектата не са правили някакви експерименти с него, но той да не знае! Това се предположения - разбира се! Вие като вещи хора, може би ще ми кажете какво става! Но историята е още по-объркваща, защото аз съм влюбена в друг мъж. Но този мъж е много несериозен и вероятно чувствата ми са несподолени. С него имаме много дълго познанство, което първоначално бяхме гаджета, после приятели! По едно време не се виждахме, но внезапно той пак се появи преди две години! И се оказа, че аз имам много силни чувства към него на любов! И това ме обърка, тъй като не очаквах това! Той се появи, за да намери вероятно утеха при мен, тъй като се беше разделил с една свое гадже! И така се случи, че аз не му отказах утеха и в един момент на срещите ни аз почувствах, че обиквам! Всъщност явно съм го обичала, но връзката ни беше прекъсната и аз го бях игнорирала, за да не ме боли! Защото той има навика да се връща при мен и да разбърква душата ми! Не знам защо но имам слабост към него! Започнахме отново нашата връзка, която е и сексулна! Може би там да е проблемът! Аз го обичам, но той не казва същото за себе си! Така, че се оказах в една твърде жестока ситуация! Едновременно изпитвах несподолени чувства към него, а през това време друг човек изпитва същото към мен! Като прибавите и стреса, който имам натрупан от моята бивша работа! Работих в доста стресираща среда в една радиокомпания, която ме изцеди изцяло! Защото работих в рекламния отдел на едно от трите им радиа и бях в конкуренция не само с другите чужди радиа, но и в конкуренция с другите отдели! Не искам да ви отегчавам с моите проблеми повече! Но от всички тези неща се чувствам много зле и съм на ръба на издръжливостта си! Защото сега съм и безработна и търся и работа! При тази заплена емоционална ситуация - не издържам! Прав си Wizard, трябва ми почивка и отдалечаване, но в момента и това не мога да си го позволя! Не знам колко ще издържа! Обърнах се към вас, защото подозирам, че в този неприятен триъгълник/който се оказа и четириъгълник, тъй като моя любим има друга с която си играе на връзка, успоредно се вижда с мен/ е нещо особено, което чувствам като кармичен проблем! Не мога да определя нещата! Объркана съм, защото на човека, който е влюбен в мен аз не мога да отвърна, а и се чувствам отговорна и виновна, че не мога да го обикна! Още повече, че аз имам сърце и съм човек, който не иска да наранява другите! А той все повече се влюбва и ме обсебва направо! Смятам, че аз също имам много вина, но се чувствам слаба! Сякаш станах проводник на негативна енергия, защото аз съм слънчев и весел човек - вътре в себе си! А станах мрачна, агресивна и нправо не мога да се позная! Ами другия човек? Той също сигурно чувства тази енергия! Не знам! Аз възприемам хората като нормални, но тази ситуация е необяснима за мен! МОЛЯ помогнете ми! Аз искам да знам какво всъщност става и в какво съм се забъркала! Има ли връзка и това, че моя приятел е бил в тази секта! И какво му е? Психическо заболяване или друго? Някакво психотронно въздействие ли е? Искам да му помогна, както и на себе си! Вече не знам какво да правя!
Извинете дългото ми словоизлияние - но вие сте хората, които бихте ми дали някакво решение или насока! Аз ви чувствам като сродни на мен души! icon_thanks
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 28 Юли 2005, 06:51

Това за което говориш, за приятеля ти от Муун, определено става дума за така наречените тикове. Това са пхисически "отклонения", които могат да се появят вследствие на преживян стрес, някакво силно негативно емоционално преживяване или някакъв проблем, с който човека не е могъл успешно да се справи и е придобил този тик. Тиковете по принцип не са вродени, а придобити, в течение на човешкия живот се случва нещо, което предизвиква този тик!

А за другото, ти самата се чувстваш използавна от този твой приятел, просто се самонавиваш, че може и да е различно....
Както вече ти казах, ВЗЕМИ си една почивка и отиди някъде, където няма да се виждаш с никакви познати хора. ИМАШ нужда да преосмислиш много неща, а просто не си си дала време за това! Направи го и ще намериш разрешение, просто е.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Arian Star » 28 Юли 2005, 07:44

Отново ти благодаря Wizard, ще си взема почивка! Реших го твърдо! Но все пак бягството от проблема може би не е решение! В мен се породиха още въпроси? Ако както казваш, приятелят ми има тикове, тези тикове могат ли да бъдат излекувани с някакъв метод? И дали това психическо разстройство, не е програмиране от сектата? Все пак аз уважавам много този човек, и ми се иска да му помогна! Той е много мрачен и тъжен, когато си край него се чувстваш така, като че ли някой те притиска и носиш тежест. Може и да си въобразявам, но аз не се чувствам добре с него, ами се иска да не е така! Може би има нещо в нашата връзка, което не мога да го видя в момента! Все пак той ме притиска със своята любов, а аз искам да взема свободно своите решения! Може би наистина почивката ми е необходима! Би ли могъл да ми помогнеш, виждайки цялата ситуация от страни? Много ще ти бъда благодарна icon_flowerface icon_thanks
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lunohod » 28 Юли 2005, 08:02

Според мен почивката не е бягство от проблемите.За да се справиш с една трудна ситуация ти трябва по широк поглед .Нали знаеш ,че нещата не винаги са такива каквито изглеждат.Ако си позволиш малко свобода и нови хоризонти после може да виждаш по пълната "картина" на ситуацията и къде си ти ,и къде искаш да бъдеш ,и как е най -добре да постъпиш......Успех :wink:
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Arian Star » 28 Юли 2005, 11:10

Благодаря ви приятели, не знаете колко много ми помогнахте! Винаги е по-добре да имаш повече гледни точки към проблема, а и вие отстрани имате по обективен поглед, отколкото аз въвлечена в тази ситуация. Вече съм Ви фен :P И с удоволствие ще разговарям с вас, като мои приятели! Радвам се, че ви открих и вече знам, че не съм сама, а има хора, които ме разбират и имат истински сърца! Благодаря ви сърдечно! Радвам се и за новия Астрологичен форум, тъй като и аз се интересувам от Астрология! Бих участвала с удоволствие във всяка една тема, която се обсъжда в този сайт! icon_angel icon_bye
Ако имате още мнения по въпроса - ще се радвам да ги чуя! :P
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 28 Юли 2005, 21:26

Сектите се създават с цел финансов и психоенергиен вампи
ризъм.Твоят приятел е равил такъв именно защото е свързан
с водачите на сектата,те смучат него,а той другите.Повечето
"психовампири" стават такива именно на тоя принцип:те са доно
ри на някой друг и като станат енергоположителни,трябва да
си възстановят баланса като "нападнат" някой друг.

Тия неща се оправят от специалист и не "задочно",трябва
да се видите наживо с опитен окултист.Трябва да се прекъснат енергийните връзки между твоя човек и сектата.Нужно е енер-
гийно и духовно изчистване.Не те съветвам ти да се заемаш с
това-щом сега си започнала да се обучаваш.Желая късмет:))
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 29 Юли 2005, 13:35

Май е най-добре за го зарежеш тоя от Муун. Кви са тия тикове и изцеждане до дупка?! Няма нужда да се измъчваш, ква любов е това - никва!
То тука бол с такива дето се чувстват различни и такива със свръх-Его. Не издребнявай ми му набий шута и започни на чисто!
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Fire_And_Steel » 29 Юли 2005, 13:40

мн оплетена история... Но защо да не предположим за един момент че ти Ралица може да си го обсебила и това да го прави силно зависим от теб и това да го кара постоянно да те търси.
Имам предвид, че човек влюбен в мен, се опитва да окупира моята свободна воля и да ме накара да решавам неща, които той иска!

сега тука има малка двусмислица дали той иска ти да взимаш решенията или дали той налага решенията си върху теб. Ако е първият вариант е много вероятно както аз предположих ти да си го обсебила и той да се чувства напълно зависим от теб.Това че се е отделил от тази секта може да е оставило доста голяма празнина в живота му и може би по някакъв начин той вижда в теб заместването и. В сектите често пъти обсебват и промиват мозъците на хората така че те да се чувстват зависими от тях и да се чувстват безпомощни извън тези затворени общества. Това е напълно целенасочена маниполация на хората с доста пагобни последсвтия върху личността. Вторият вариант вече беше коментиран на дълго и на широко и аз нямам какво да допълня по него.
Аватар
Fire_And_Steel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arian Star » 29 Юли 2005, 19:24

Здравейте отново,
Благодаря за всички ваши мнения приятели! Това, което ми казахте до тук ме убеди, че пред себе си имам сложен казус и явно сама не мога да го реша! Файр ти може и да си прав! Ако взаимно се обсебваме какво е тогава решението според теб? Може би трябва да се отдалечим физически един от друг? Приятели, аз бих Ви помолила за някакви методи за изчистване или нещо друго? Никак не ме бива в тези неща още! С радост ще чуя вашите съвети или практически методи, ако има такива! Разбира се, ако не ви отегчавам вече с моя проблем! :roll: icon_thanks
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 03 Авг 2005, 20:54

Ralitsa Angelova написа:..... Приятели, аз бих Ви помолила за някакви методи за изчистване или нещо друго? Никак не ме бива в тези неща още! С радост ще чуя вашите съвети или практически методи, ако има такива! Разбира се, ако не ви отегчавам вече с моя проблем! :roll: icon_thanks

Виж в търсачката на Сайта и във форума също.
Има много методи, които са описани - пробвай някой, но все пак без професионалист, трудно би могла сама да се изчистиш, ако има нещо...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор