левитация

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот witch_88 » 28 Юли 2005, 12:37

някои можели да ми каже нещо за нея?някои от вас владее ли я?и как го е по стигнал ако има такав
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Fire_And_Steel » 29 Юли 2005, 14:43

някои можели да ми каже нещо за нея?някои от вас владее ли я?и как го е по стигнал ако има такав

хахахха това е постижение е на малцина просветени велики магове и йоги. Когато човек успее да събере достатъчно КОЛОСАЛЕН енергиен потенциал и да се научи как да контролира тази КОЛОСАЛНА енергия може да я насочи не само за левитация а и за мн др невероятни неща. На изток се смята че тази колосална енергия може да се управлява само със специфични мантри които се "дават" по заслуги на малцина избрани и които нямат право да я казват на никой др. Принципът на левитацията и на телекинезата би трябвало да е подобен само че 1-ият да е доста по-недостижим. При нашия начин на живот сабирането на тази енергия и достигането на този хармония в тялото е напрактика недостижима sad3 . Така че за момента това си остава само в теорията на вероятностите. Имало е хора в миналото които са я владяли и има сведения за мн от тях но те винаги са били единици в света. В момента може и да има такива по джунглите на Индия където йогите се усамотяват за да постигнат успокоение на духа но мен лично ме съмнява да са успяли да постигнат толкова големи резултати.
По принцип това събиране на енергия е свързано с медитацията, успокояването на духа и пречисвтането на душата. Има мн видове медитация които водят до различни постижения в гун-фу( както наричат китайците невероятните постижения на тялото). За различни видове медитация и коя до какви постижения довежда човек можеш да прочетеш в книгата "25 врати към медитацията" на Уилям Бодри и Ли Шу Мей на издателсвто "Аратрон" ако не се лъжа. Сигурно има и др полезни книги но аз имам добри впечатления от тази. В началото е доста трудно да се разберат нещата защото се използва доста китайска терминология но полсе се свиква и спира да прави впечатление. В тази книга се дават само методите и начините с които да си манериш ключовете за отварянето на тези врати. И изобщо постиженичта които се постигат са доста бавни и често отнемат десетилетия преди да се достигне до така наречената трансцедентална мъдрост която фактически е ключът.
Аватар
Fire_And_Steel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 30 Юли 2005, 10:55

Има ли връзка с Енох?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот witch_88 » 30 Юли 2005, 15:38

Fire_And_Steel мерси за информацията. ако някои друг иска да допални моля...
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Звездичка » 31 Юли 2005, 01:41

Fire_And_Steel, благодаря ти, че сподели тази информация с всички.
Аз също съм любопитна за много неща, свързани с този метод.

Принципът на левитацията и на телекинезата би трябвало да е подобен само че 1-ият да е доста по-недостижим

Доколкото съм запозната, телекинезата е явление и умение, присъщо на хора с много силно биомагнитно поле. А и на мен лично не са ми известни определени техники за постигане на телекинеза, същото се отнася и за левитацията. Ако някой е чувал, чел или пък практикувал подобни техники, щe съм му благодарна, ако ги сподели. Благодаря предварително. 8)
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lunohod » 01 Авг 2005, 11:39

Имаше някакви изследвания на техника "да се въртиш около себеси" но си мисля че трябва доста енергия.
На сън е доста по лесно, но можеби не това се търси :roll:
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот EliKarim » 04 Авг 2005, 18:39

Fire_And_Steel, подкрепям мислите ти. Товае доста сложна материя.

Poison написа:Има ли връзка с Енох?

Пойзън, мисля че Енох е работел главно с кабалистичното дърво и нивата му. Владеел е телекинезата.
Според запознати с материята Енох е изчезнал именно защото е достигнал последното ниво, което те поглъща. В наши дни няма такива които са успели да преминат тази стена.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Звездичка » 04 Авг 2005, 20:43

Според запознати с материята Енох е изчезнал именно защото е достигнал последното ниво, което те поглъща. В наши дни няма такива които са успели да преминат тази стена.

...което несъмнено е интересно като идея, но лично аз съм склонна да мисля, че изчезването на Енох не е нищо повече от легенда...
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Fire_And_Steel » 05 Авг 2005, 08:39

..което несъмнено е интересно като идея, но лично аз съм склонна да мисля, че изчезването на Енох не е нищо повече от легенда...

доста често се оказва че в легендите си има бая истина ... зависи от това как приемаш света и границата на възможното и невъзможното (каквато опрелено няма)
Аватар
Fire_And_Steel
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор