Руните на Папа Хонорий

Темата сама подсказва за себе си за какво ще иде реч. Силата на Руните, тайната на Один, това е което ще намерите в тази част на Форума.

Модератор: EliKarim

Мнениеот EliKarim » 12 Окт 2004, 22:24

Реших, че тук трябва да поставя темата за писмеността на Хонорий, тъй като разделът "Скандинавска магия" и руните там, изключват близостта си с тези на папата.
Преди да представя каквато и да е информация за руните на Папа Хонорий, Хонориус или наричани често “Руните на вещиците” ми се ще да напиша нещичко и за самият него. Моля, ако някой има информация относно тази тема да я допълни или обогати, а пък всеки да си отсява това, което счита за важно.
Хонорий смесва елементи от други гримоари, като ключът на Соломон и “GRIMORIUM VERUM”, с свещенически ритуал на католицизма. Резултатът е истински странен. Живял е в рамките на 625 – 638 година. Най-интересно е това, което е оставил освен буквите за които по-нататък ще стане дума – Заклетата книга или “Тайният гримоар на хонорий”. В нея изрично се упоменава неколкократно, че никой невежа или дръзнал да работи с буквите няма да има възможността да разпространи писанието без клетва. Разрешението е дадено по такъв начин за да кара едно написано на ръка копие за лична употреба, да обвърже неговите изпълнители до силна клетва (JURAMENTUM, 13век) да го заровят със себе си в гроба. В текстовете на папат се споменава това, че който преписва без клетвата този “свещен текст без разрешение ще бъде проклет”.
LIBER JURATUS е един от най-старите и най влиятелни текстове на средновековната магия. Естествено книгата има и фалшификации, а също така е осъждана в редица творби на други автори като например Елифас Леви. Единственият опит на английски да бъде публикувана някаква достоверна записка на Хонорий, бе направен от Даниъл Драйскъл – именно най-доброто, заклетата книга на магьосникът Хонориус.
Трябва да отбележа, че най-големи грешки в преводи след 13 век е неправилното тълкуване и най-вече погрешно поставени ангелски имена и молитви. Това е от изключителна важност за магията на хонорий. Аз не мога да твърдя до каква степен в наши дни са се запазили звуковата стойност на древната писменост. Някои от откритите страници на ръкописи днес се пазят в британския музей /част от книгата “Sworne”, от епархията на Хонорий /. Много от писанията на Хонорий са открити и в творбите на Агрипа, с почти еднакъв смисъл. Много критици биха определили Хонорий като селектор на черната магия, но всъщност той се е занимавал с невероятно различни неща едно от друго напълно изключващи и отблъскващи се….
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот EliKarim » 13 Окт 2004, 21:47

Не бих искала да давам съвети за които не съм сигурна , че биха подействали. Това за всеки е индивидуално. Аз поне използвам за тези неща различни писма (писмености), които са или везани на плат или рисувани върху восък. За късмет, успехи и т.н бих препоръчала няколко...но не за всички знам ритуалите, така че те биха били непълноценни.
Единият поне съм го изпитала. Трябва ти обаче азбуката на "хонориус" или така наречената "руните на папа хонориус".
Значи пишеш си името с тази азбука, всяка буква има приблизително звучене на нашите букви само дето се пише от дясно на ляво. Под името си трябва да напишеш една буква, която отговаря на сбора от рождената ти дата. Всяка буква има и своята цифрова стойност. Ако ще трябва това да е везано на плат има значение точно с каква цел се прави и от там да се търси подходящ цвят конец. Ако е на восък пък, малката кръгла восъчна монета на която се изписват буквите трябва да се направи по определено време, но тук не бих давала съвети, защото още опитвам да науча фазите на Луната а те са важни.
Няма как обаче тук да ти напиша буквите. Можеш да ги търсиш и като Theban. Общо са 24 букви, но срещнах и вариянт на азбуката с 25 символа. Ако намериш въпросните букви ще ти напиша и какво се прави след това...или поне каквото аз съм опитвала.
Успех!
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот Wizard » 14 Окт 2004, 09:32

Ето за такова нещо ти говорех Eli-), знам че си имаш своите си методи на работа за постигането на желаната цел. Не ме питай само как сам го разбрал...-) и затова е хубаво да се говори за различните практики в магията, защото така се научават нови неща, а стария ти ритуал се дообогатява с нов елемент в ритуала.
Това много ми харесва с руните на папата. Аз малко си падам фен на Хонорий и ще се опитам да си ги намеря тези руни, но ако имаш целание мойе да ми ги пратиш и да ми спестиш ровенето насам-натам.

Относно това как аз си постигам целта (за каквото и да е), постигам я чрез ментална магия - всичко е в главата ми. Достатъчно е само да го поискам - независимо какво... Но разбира се това се постига с много практика и ред други неща, за както Бойко или Zovuya вече спомена във форума.


P.S. За около 5мин. намерих това, което ми трябва (разбира се и Eli даде малък жокер-) thanks за което. Сега от това, което видях се спирам (лично мнение) на този font на Руните на папа Хонорий. В крайна сметка вие си преценявате кои точно букви да ползвате.

Изображение
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот EliKarim » 14 Окт 2004, 16:35

Ами да! Точно за тази азбука говорех. Wizard браво на теб!!!
Чудя се от къде ли знаеш за моите методи...въпреки, че не искаш да те питам ;) Дали не сме се виждали :? Или не????
Та за азбуката...аз от години се интересувам от древните писмености. точно това си е "Азбуката на Папа хонориус". Само дето при произношението буквите U V W звучат почти по един и същ начин, затова и съответната буква за тях е една и съща. Звученето им е приблизително като нашето "вю" или по-скоро "фю". Тази буква накрая, която е отбелязана с точка е като при нашата финална точка за изричение, но често се поставя и зад имена на мъже или имена на ангели, архангели, демони и други. Тук самата аз съм се изненадвала, защо след имената на жени не се поставя, но така си е било....Има и още един символ, който не е отбелязан и незнам как да го нарисувам. Той се използва вместо съюз или дори междуметие (в тексоте, където се обяснява за гняв, възбуда, удивление). Най-много се употребява като "и" (както англ. "and").
За цифровата стойност на буквителллтя е както в Кабала, но точката и този символ за който споменах, че го няма нямат цифрова стойност. Стойността на буква Q обаче е нула. С нея са се обозначавали и други неща. Цвета на конеца, с който трябва да бъде везано името и всички допълнителнибукви трябва да съответства на желанието...т.е за какво се прави. Предполагам, че символиката на цветовете лесно всеки може да открие в интернет.
Относно ритуала...аз не използвам кръг...за мен е важно какъв ден от седмицата е, каква дата и още някои неща в зависимост точно какво ще ми трябва. Важно е докато се работи с иглата този, който шие да не говори и да не се смее...но пак искам да подчертая, това за всеки е индивидуално. Както казва Wizard всичко е в мисълта, в мен и аз знам какво очаквам. това естествено не е целият ритуал.
Не препоръчвам на никой да чертае буквите и да опитва да ги рисува насам-натам.
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот fly^spirit » 15 Окт 2004, 07:24

Браво Ели!Стархотен материал.Тези руни са доста интересни.Предполагам че по скоро се ползват като амулети,талисмани??Или греша?Но според мен е напълно възможно защо не?Права си че трябва да се внимава стакава древна писменост.Много бих искала да ни кажеш целия ритуал,но от друга страна както Wizard спомена всеки си има своите методи.Но има ли някои особенности които трябва да знаем за тези руни?Както казваш не е добре да се чертаят кадето свариш :smile: Може би Wizard или ти ще ни разясните нещата,защото не съм ползвала тази писменост.Използвала сам стандартните руни,староеврейската писменост,дори имам еноховите знаци(не съм ги използвала,защото имам респект от тази магия)използвала съм и сигли,но за тази писменост не знам много.Ще ви бъда много задължена ако още малко разясните нещата.Благодаря ви!
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 168
Регистриран на: 12 Авг 2004, 10:45
Местоположение: pomorie

Мнениеот Wizard » 15 Окт 2004, 16:09

Eli написа:Ами да! Точно за тази азбука говорех. Wizard браво на теб!!!
Чудя се от къде ли знаеш за моите методи...въпреки, че не искаш да те питам ;) Дали не сме се виждали :? Или не????


Е, малко ли неща сам прихванал от тук-от там-), така че мога да "видя" неща и без да сме се срещали...-)
Относно руните на папа Хонорий, не съм много запознат. По точно мога да кажа неща за скандинавските руни, но мисля си, че тук нещата са малко по иначе. Надявам се Eli да ни поосветли малко в ползването на този вид руни.
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот Shadow Mage » 16 Окт 2004, 15:02

Ами специално за късмета си имам един лунен ритуал, който ми е помагал. Само че изисква подновяване на всеки лунен месец започвайки от пълнолуние. Аз заставам с лице към луната и произнасям следното:

"Господарке на късмета, излез от своя скрит път. Благословенна твоята светлина падаща върху мен, както светлината на луната падаща отгоре, и в светлината на късмета нека да буда благословен, до следващата пълна луна."

Това сам го ползвал и знам че има ефект, само че ефекта изчезва доста бързо ако не се поднови следващия месец ... и това може да доведе до неприятни изненади понякога...

Имам и една търсачка за окултни неща в Internet: www.avatarsearch.com
Shadow Mage
 

Мнениеот MornMeril » 20 Окт 2004, 18:42

Ели това ли е символа, за който говориш?
(Малко некадърно наросуван от мен на Пеинт...но прилича)
Изображение
И ако не е "и" какво е?
Това е една красива азбука... Много хора я наричат и Азбуката на Вещиците. Знам обаче само как се пише на нея... общо взето това което каза ти до сега го знам, но незнам как точно се произнасят буквите.
Можеш ли да уточниш?
И има още един символ, на който бях попаднала и незнам за какво е.
Ще го резна от някаде и се надявам да можеш да ни кажеш.
Благодаря предварително.
The lips of wisdom are closed except to the ears of understanding...
Аватар
MornMeril
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 16
Регистриран на: 28 Авг 2004, 10:54
Местоположение: Under the Moon ...

Мнениеот EliKarim » 20 Окт 2004, 22:43

Точно това е въпросната буква, само дето както казах по-горе, тя се използва по-различен начин в речта, в писмени текстове ... както и за различни чувства или усещания. С този знак може да се обясни например ако се усеща болка от изгаряне или например възклицание и почуда от някаква природна стихия. Може да съществува и без най-високият знак, но в редки случаи.
Ами бих написала звученето на буквите и тяхната цифрова стойност. Аз не съм забравила, но все не намирам време :roll:
Всъщност звученето е доста интересно, но аз знам само звученето на буквата както се чете, а не названието на буквата като отделен знак ( както например в еврит "алеф" е названието на буквата, а звученето е между "а" и "е").
Тези букви са най-много разпространени (в практическата работа) след тази на Futhark и по-същият начин допускат да бъдат управлявани или не допускат адепта, който дръзва да пише с тях.
В практиката си съм се научила да се страхувам от тях...те са като живи ;)
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот fly^spirit » 24 Окт 2004, 20:24

Изображение


Здравейте!Като стана въпрос за магичните азбуки реших да се поразровя.Това е малахим.Повечето сигурно знаят.Бих помолила някой от по запознатите да ни даде повече инфо за използването на тази азбука.Аз имам малахим,но забелязах че съответсвията на буквите се разминават.Така че ако може някой да ми каже дали този вариант е правилният.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 168
Регистриран на: 12 Авг 2004, 10:45
Местоположение: pomorie

Мнениеот EliKarim » 24 Окт 2004, 21:39

Поставила съм цифровата стойност на буквите, но тя е
разбъркана тъй като тук те са наредени според англ. букви.
Звученето на всеки знак е много специфичен и труден да бъде
обяснен само с наши букви. Пише се отдясно наляво и отгоре
надолу. Тъй като ще говоря само за един ритуал съм
поставила значенията само на тези букви, които биха ми
трябвали. Преди да продължа трябва да отбележа, че е от
голяма важност цвета, денят от седмицата и датата. Ще
отбележа накратко за цветовете, които биха могли да
послужат в този случай:
Червен - любов, страст, сила….магнетизъм и др.
Сребрист - премахва негативизмът, и засилва психич.
Способности
Морав – успехи във властта, финансови….и др.
Червен + Виолетов – успехи за здравето
Зелен – успех, пари, късмет, хармония…..и др.

Задължително конците се пришиват върху черен плат.

Ден от седмицата:
Няма да се впускам в подробности за дните от седмицата, но
те са важни за изпълнението на ритуала, тъй като всеки ден
има различен заряд. Т.е за тази цел бих избрала вторник,
сряда или четвъртък. Ако щеше да се прави ритуал например
за успешна операция подходящ би бил неделя, или за
интимности например петък.

За този ритуал е важна и датата. Обхващам числата от 1 до 9
защото за този тип операция цифрите се сумират. Тоест ако е
например 25 септемри, то ще събера 25+9 което ще ми даде
16. Това число съще трябва да се сумира докато не се получи
единично. Получава се 7. В такъв случай бих отложила
ритуала защото в такъв ден силата ще бъде, по-мощна ( силна
за тази операция). В такъв ден успехи имат както “добрите”
така и “злите” ритуали.
1 – положителен за тази цел
2 – не е сигурен дали би бил полезен за този ритуал
3 – силно число, би помогнало на мъж, ако жена прави ритуала
е нужна повече медитация
4 – идеално за тази цел, възможни са нарушения на нервната
система по-време на ритуала, както и конфликти след него
5 – подходящо число
6 – най-щастливото число ако с тази азбука се изготвя ритуал
за успех
7 – много мощно (препоръчвам да се използва само ако човек е
сигурен в действията си)
8 – не е подходящо, проенливо в случая, може да умножи
силата и рязко да я съкрати
9 – добро число за ритуала

РИТУАЛА
Оператора предварително е приготвил свещи, които трябва да
са толкова на брой колкото е цифрата на деня , а цвета им
такива какъвто е конеца. Трябва да отбележа, че бялата свещ
може да замени останалите цветове, но само в този случай и
още няколко…Иглата с която ще бъдат пришити буквите трябва
една нощ преди началото на ритуала да бъде поставена в съд
с дъждовна вода, в която е пусната щипка сол. Този съд се
оставя под луната, дори тя да не се вижда или независимо от
фазата (докато при други операции лунните фази са от
значение), с иглата вътре. На сутринта иглата се вади, но с
нея не трябва да се шие нищо друго преди или след ритуала.
Избира се подходящ цвят конец, като в случая бих
препоръчала ярко червен или зелен. След като иглата и
конецът са готови се палят свещите и оператора започва да
пришива буквите. От този момент той не трябва да говори, и
в никакъв случай не трябва да се смее.
Първо се пише името на личността за, която се прави
ритуалът. Започва се от дясно на ляво. Под името се пише
буква, която изразява цифрова стойност равна на сбора от
всяка една буква, която присъства в името.
Например ако името е Мария то ще се съберат числата
40+1+200+10+70=321
В други ритуали цифрата би могла да се запази като 321, но в
случая се събират и тези числа, така че крайната цифра е 6,
а буквата, която ще бъде извезана под името ще бъде “вю”.
Ако се пише името на мъж в края на буквите трябва да се
постави и първата буква, която в случая е точка. Звученето
на това име ще е нещо подобно като “мареай” а за писмото на
Хонорий е не само важно звученето, но и най малките
геометрични и цифрови стойности. (така е и при печатите му
и всички други пентакли и таблици, с който е практикувал).

След това отдолу се пришива буква или букви в зависимост
за какво се прави ритуалът. Трябва да се гледа обаче всяка
следваща буква на нов ред да не бъде измествана по в дясно
от първата, а да бъде под нея. В случая отдолу може да се
пришият буквите К, H и G, които събрани заедно са за успех
на работа или в училище, както и успехи в обичта между
хората (да бъдеш обичан, но не интимна любов). Ако се прави
за мъж най-отдолу се поставя точката, която понякога стои
веднага след името на мъжа, тоест не е грешно.
Когато всичко бъде пришито към дрехата, която естествено
трябва да се носи от човека за когото се прави иглата и
конецът не се раздяват. Буквите естествено не трябва да са
на показ, а да бъдат прикрипини от вътрешната страна на
дрехата. Единственото нещо което може да се произнесе след
като приключи везането и свещите горят, то е :
“Червеният цвят ще ти дам, дар от мен
и дар от Земята,
дава ми сила и сила ще бъда
Държи всичко зло надалече,
Ден към нощта и нощ до деня.
До зазоряването от светлината,
до светлина от тъмнината.
Ще бъда аз…..(името)
Такава, каквато желая
Силна от ноща и силна от деня
Чуй ме и не ме отпращай
Дай ми сила и сила ще бъда.”

След това свещите се угасят, а иглата и конеца трябва да
бъдат заровени в пръст.
Трябва да предупредя обаче, че буквите не винаги допускат да
бъдат управлявани и често могат да нанесат последици. Тоест
ако човек не е научил добре буквите, ако те не го допуснат
до оперативна работа не са изключени неприятности,
болести….негативизъм. Но когато в процес на работата тази
азбука се усвои, нещата стават по-лесни и достъпни. Те
самите биха дали път за изучаването на употребата им.
В много от ритуалите се споменават имена на ангели,
архангели, демони и различни имена. Важното тук е те да
бъдат изричани по начина с който звучат тези букви.
Както е известно обаче, в магията всичко е индивидуално и
тези слова предполагам могат да бъдат променяни. Това е
начинът по-който аз самата съм практикувала. Ако естествено
адепта или оператора е грък…то вероятно това, което ще
изрече ще звучи на гръцки. Важно е името да се произнася по
начина на истинското звучене на буквите Theban.

Пропуснах да напиша, че преди да се започне със везането,
върху черният плат може да се надраскат внимателно
контурите на буквите. Ако след това надраскване не се случи
нищо неприятно като главоболие или световъртеж
продължавайте спокойно и уверено.
Успех!
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот Wizard » 28 Окт 2004, 11:19

Руните на папа Хонорий, които Еli, така любезно ни предостави.




Руните на Папа Хонорий

Изображение

Английски Език: A
Цифрова стойност: 1
Звучене: между а, е (само в началото на дума, в края е точка)
Значение на буквата: Преданост

Изображение

Английски Език: B
Цифрова стойност: 2
Звучене: между б, п

Изображение

Английски Език: C
Цифрова стойност: 90
Звучене: се , си

Изображение

Английски Език: D
Цифрова стойност: 4
Звучене: дъ, дъй

Изображение

Английски Език: E
Цифрова стойност: 5
Звучене: като придихание е

Изображение

Английски Език: F
Цифрова стойност: 80
Звучене: фей

Изображение

Английски Език: G
Цифрова стойност: 3
Звучене: гъ, гай
Значение на буквата: Любов

Изображение

Английски Език: H
Цифрова стойност: 8
Звучене: ха, хъ, хе ( почти като придиханията в арабския ез.)
Значение на буквата: Силно желание

Изображение

Английски Език: I ; J
Цифрова стойност: 10
Звучене: йе, йо

Изображение

Английски Език: K
Цифрова стойност: 20
Звучене: кя
Значение на буквата: финасови или правни успехи

Изображение

Английски Език: L
Цифрова стойност: 30
Звучене: ля

Изображение

Английски Език: M
Цифрова стойност: 40
Звучене: носова M

Изображение

Английски Език: N
Цифрова стойност: 50
Звучене: носова ну

Изображение

Английски Език: O
Цифрова стойност: 100
Звучене: O

Изображение

Английски Език: P
Цифрова стойност: 400
Звучене: пф, пх

Изображение

Английски Език: Q
Цифрова стойност: 0
Звучене: кю

Изображение

Английски Език: R
Цифрова стойност: 200
Звучене: ръ, ре

Изображение

Английски Език: S
Цифрова стойност: 300
Звучене: ший

Изображение

Английски Език: T
Цифрова стойност: 9, 900
Звучене: те, тю

Изображение

Английски Език: U, V, W
Цифрова стойност: 6, 60, 600
Звучене: вю, фю ако думата е по-дълга се използват две букви

Изображение

Английски Език: X
Цифрова стойност: 800
Звучене: чай, джай

Изображение

Английски Език: Y
Цифрова стойност: 70
Звучене: ай (вм.” Я”)

Изображение

Английски Език: Z
Цифрова стойност: 7, 700
Звучене: жей, джей (няма обособен звук “з”)

Изображение

Английски Език: AND
Цифрова стойност: -
Звучене: и (съюз, междуметие, възклицание)
Последна промяна Wizard на 12 Окт 2005, 16:47, променена общо 4 пъти
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот Black cat » 18 Ное 2004, 16:41

Искам да ви попитам Wizard и Eli може ли с тези букви да направя нещо за да задържа един мъж до мен? Той ме харесва, но не толкова колкото аз него. Аз съм луда по него. Той си има жена и не може да се реши да я зареже. Какво трябва да направя за да остане при мен?
Black cat
 

Мнениеот Гост » 18 Ное 2004, 18:11

Black cat написа:Искам да ви попитам Wizard и Eli може ли с тези букви да направя нещо за да задържа един мъж до мен? Той ме харесва, но ......


Стига сте разбивали семейства бе хора. Ако мъжът прецени че иска да се махне да го направи. Ми ако на теб ти го направят въщото когато си с него примерно ? някоя т*** гъска реши че тя го заслужава повече и ти се намеси на теб ? мислете малко с тея глави, не са само за красота
Гост
 

Мнениеот EliKarim » 19 Ное 2004, 19:51

Какви са тези нагли желания дето всеки изминат ден постъпват във форума?!!!! съжалявам за израза си но това си е истината. съгласна съм с Мортимус.
Скъпа Black cat, естествено, че с буквите може да се постигне такава магия. Аз искам да те питам обаче, дали е нужно да разбиваш това семейство?! Ако имаш този мъж с магия, то ти ще имаш него но не и Него. Схващаш ли?! Това е като да имаш птиче в клетка, което ще е твое но няма да е свободно.
Не бих ти казала за ритуала за любов. Мисля, че трябва да потърсиш помощ някъде другаде.
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот Piper_Halliwell » 19 Ное 2004, 22:10

Защо няма еквивалент и на българската азбука? Само тая латиница. И ако може да дадете подробности за писането с тях. icon_color
On ne voit que son propre desir dans les yeux des autres. On voit sa peur comme la force des autres. Et on oublie de comprendre soi-meme avant de juger les autres.
Аватар
Piper_Halliwell
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 17
Регистриран на: 10 Сеп 2004, 13:54
Местоположение: някъде...там...

Мнениеот EliKarim » 20 Ное 2004, 00:20

Би било по-лесно да се работи ако имаше еквивалент и на български, но както знаем езиците не си приличат един с друг. Такива са прасалавянският и романските езици например. Английският също не прилича на този на Папа Хонорий, но повечето разработки са точно на английски, а всички други преводи от него. Трудно е да се открие азбука, която да е най-близка до тази на тази азбука. Всяка писменост има своя фонация (това е озвучаването на издишната въздушна струя в гръкляна, под действието на гласилките) и артикулация. Затова звуковата стойност и реда, подредбата на буквите е разбъркана, но това не пречи да се работи с нея. В този случай на теб не ти трябва точният ред на азбуката както са английските букви.

Подробности за писането? С тези букви не можеш да напишеш писмо. Не ти препоръчвам дори да опитваш да ги рисуваш безмислено и безцелно. Както споменах те се изписват отдясно наляво, и отгоре надолу както в арабското писмо.
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот Poison » 29 Яну 2005, 15:24

Има ли български вариянт на книгата на Хонорий?
Има ли ритуал за здравето с тези букви? Искам да помогна на мой близък, страда от масиран косопад. Почти няма коса на главата си вече.
Какво трябва да направя?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 558
Регистриран на: 29 Яну 2005, 15:01

Мнениеот EliKarim » 30 Яну 2005, 19:03

Poison написа:Има ли български вариянт на книгата на Хонорий?
Има ли ритуал за здравето с тези букви? Искам да помогна на мой близък, страда от масиран косопад. Почти няма коса на главата си вече.
Какво трябва да направя?


Не съм срещала български вариянт. Поне не и издаден такъв. Аз съм ги откривалa в преводи и естествено от испански, италиански и английски.
Има много ритуали за здравето. Буквите могат да помагат за доброто здраве, могат и да го влошават. По-късно ще пусна ритуал за проблема, за който си писала. Кажи ми твоят близък на каква възраст е и дали е мъж или жена?
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот Poison » 12 Фев 2005, 13:28

Мъж е. Около 40-те е. Ама аз ли трябва да правя ритуала или той ще си го прави?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 558
Регистриран на: 29 Яну 2005, 15:01

Следваща

Назад към Скандинавска магия - Руни

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта