Извънземни

Сънищата - какви са те, можем ли да ги контролираме, в състояние ли сме да правим магия, докато сънуваме. Опишете съня си и открийте неговото тълкуване.

Модератор: Raya

Назад към Сънища

Мнениеот petroslav » 25 Окт 2011, 08:47

Постояно следя новите клипчета на извън земни в ютуб и редовно сънувам извънземни. Или гледам летящи чинии и осещането е зловещо или спокойно се разхождам и телепортирам с извънземни по точно грейове, дали значат тези сънища нещо или просто съм маняк на тема извънземни?
Аватар
petroslav
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 21
Регистриран на: 03 Мар 2009, 14:23

Мнениеот eXPerience » 25 Окт 2011, 18:56

През 2009 дотолкова се бях вманиачил в играта Warcraft 3, че започнах да сънувам как я играя (тази игра е най-голямата краста, особено Дотата, не я играйте). :D Така че е нормално. Едно от нещата, които прави съня, е да отразява това, което мислиш и правиш, докато си буден.
Аватар
eXPerience
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 189
Регистриран на: 03 Юни 2010, 16:27

Мнениеот petroslav » 25 Окт 2011, 19:59

При мене е абсолютно същото и с играта ЛоЛ тя е пак като дотата и също санувам как играя.
Аватар
petroslav
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 21
Регистриран на: 03 Мар 2009, 14:23

Мнениеот Lustre4108 » 04 Апр 2015, 19:55

Аз пък не се интересувам от темата за извънземните - освен от психологическа гледна точка. Например теорията за отвличанията си има чисто психологическо и дори неврофизиологическо обяснение, но това е друга тема. Сънища, видения, разни "духовни" преживявания с извънземни си имат своята архетипна база.

А някой тук знае ли какво са всъщност грейовете? Това, което вие познавате като грейове е всъщност образа на майката, който се отпечатва в незрелия взор на новороденото. След време човек пораства и забравя какво е виждал като малък, но подсъзнанието му помни. И разни кукумицини като Дейвид Айк твърдят, че "сивите" са зло, какво става? Стават две неща - внушават презрение към майката, което води както до разруха в семействата, а също така и до поява на неврози, бум на хомосексуализма и пр. Но също така, тия "вярвания" разкъсват и връзката с архетипа на Майката(ако щете Богинята майка) което е още по-сериозно но да не задълбавам.

Иначе и аз съм сънувал извънземни, в повечето случаи са готини и даже има някакъв приказен елемент в цялата история. Само един път беше кофти това, което сънувах, но пък беше интересно...
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 190
Регистриран на: 08 Ное 2014, 18:16

Мнениеот bodnostrokulum » 05 Апр 2015, 09:19

Интересно ми е да прочета повече мнения по тази тема. Лятото на 2013 имах среща с НЛО край един язовир до Слънчев бряг. Случилото се ме разтърси като нищо преди това... до ден днешен се чудя какво беше това "чудо".
Признавам, че се изплашихме доста, не беше хич забавно или да го наречем интересно за наблюдаване.
Доста умаловажашащ истиността на цялата история е факта, че цялата случка се развива на място на което нямаше един тавряс наоколо или иначе казано 90 % бяха на ЛСД + още квото се сетите. Занимавам се с психиделици от 1999/2000, превъртял съм ги по-всякакви възможни начини и много добре разбирам същността на така наречените "халюцинации". Това което се появи над главите ни не беше халюцинация ! Обекта направи три обиколки най-спокойно на доста ниска височина над целия панайр (абсолютно безшумно... дрон ???), като от него хвърчаха искри и огън ( шибаната огнена колесница на св илия ?) и за капак тръгна да каца накрая, при което почти припаднах от шока. Реално може би съм и загубил съзнание за секунди, дори сега докато пиша, пак ми става тегаво confused2
агентът който беше с мен каза, че в момента на "кацането" е успял да го разгледа и му е напомнил на нещо като архангел, светлината от него се пръскаше във всички посоки и се процеждаше между дърветата. Аз си спомням , че като взе да каца на около 50 метра от нас, краката ми омекнаха буквално, не знаех на къде да хвана, някви хора се развикаха наоколо уфо уфо, примесено чух и някой да казва, да не се шашкат, било еди кво си (дрон или не знам и аз) ...
Теории какво точно се случи ги дъвчем и до ден днешен. Малко от назад напред ще поясня всъщност какво правихме там. Това са едни нелегални сбирки на хора от цял свят, които пътуват с камиони из различни държави, намират си места за лагер, вадят се едни генератори и тонове колони и започва нелегалния рейв една седмица нонстоп. Определят се като анархисти, антиглобалисти, дискордианисти ( цифрата 23 им е официалният символ)
съвременни шамани, вещери и вещици които като се съберат на едно място стават доста откачени неща ...
Аватар
bodnostrokulum
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 17 Ное 2014, 07:58

Мнениеот eXPerience » 05 Апр 2015, 21:41

Този шок от силен страх ли беше или просто вътрешно разтърсване от самото присъствие на НЛО-то - все едно нещо ти "бърка в душата"? Не знам как точно да го опиша. Всъщност то е ясно, че страхът е имал въздействие, но имаше ли го и това второто чувство?
Аватар
eXPerience
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 189
Регистриран на: 03 Юни 2010, 16:27

Мнениеот bodnostrokulum » 06 Апр 2015, 11:53

eXPerience написа:
Този шок от силен страх ли беше или просто вътрешно разтърсване от самото присъствие на НЛО-то - все едно нещо ти "бърка в душата"? Не знам как точно да го опиша. Всъщност то е ясно, че страхът е имал въздействие, но имаше ли го и това второто чувство?


Имаше го ! Трудно е за обяснение но ''бъркане в душата" е добър израз ...
Единия от мойте хора каза, че го е усетил в слънчевия си сплит като стягане. Вибрацията която приех от цялата ситуация бе, че това е военна технология, не знам от къде ми дойде, но това нещо не беше просто наблюдател, то ни влияеше ... и не идваха с мир !


Друг е въпроса, че тия изтрещелите там, много добре знаеха какво е това, а се правеха, че нищо не е станало.
Една жена както минаваше покрай мен ме подмина и както я гледам в гръб, краката и продължаваха напред. а торса се усука през кръста на 360 градуса към мен и ме погледна ... wtf.
Двама пък бяха се слели в едно същество, като от Зов за завръщане, супер фрийк confused2
Едни други излязоха от под земята ...
Една мацка паднала на земята се кривеше като обсебена, а няколко други я държаха, краката и ръцете неестествено назад като от азиатски хорор ...
От гората зад нас тръгнаха едни светлини, които не можех да разбера какво са точно, но бяха от машини, може ми от много гледане на sci-fi , но реших, че са триподи като ot War of Worlds, само че по-ниски някъде 3-4 метра.
Моя приятел каза, че видял една от тия машини как е закачила едноот зомбитата рейвъри за гръбначния стълб и го разнсяше като марионетка ...
Много откачена нощ която няма да забравим, мога да пиша още доста, но ме мързи, ще завърша с финала на сутринта.
Пред очите ни ( и на тримата от нашето крю) се появи (манифестира по-точно) Нибиру !!!
Имаше луна, слънцето и то започваше да изгрява, а какво беше това третото небесно тяло ? Съмна се, оцеляхме от целия този шок през цялата нощ и вече бяхме в колата тръгвайки си, а това "третото" си беше там, само се беше изместило...
Аватар
bodnostrokulum
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 17 Ное 2014, 07:58

Мнениеот eXPerience » 06 Апр 2015, 19:05

Твоята история е чудесен пример за проявите на Неорганичните същества. Тази "вибрация", която създава впечатление за свръхнапреднала технология, е тяхната енергия, както вече написах в друга тема - така си я интерпретира твоето възприятие. Същото се отнася и за външния вид - летящи чинии, роботи и т.н. Тези гадости, които описваш, например извъртане на 360 градуса, ми звучат просто като е*авки от страна на Неорганичните. Да речем, че така си играят. А тази "планета" не мога да кажа какво точно е, но пак е свързана с цялата тази работа - вероятно пак е същество.

Вие сте си виновни за това, което се е случило - вашата банда, която се е събрала там. Няма да е преувеличено, ако кажа, че е можело някой да умре. Когато се движиш през необитаеми от хора места, трябва да се движиш внимателно - съчки не трябва да пукат под краката ти, особено през нощта, освен ако не целиш да извикаш такива същества и да взаимодействаш с тях. Има достатъчно много истории в различни митологии за опасни същества в горите. А вие сте надули музика, сигурно се е чувала през цели хълмове. Без да се сърдиш, но нямам думи да опиша каква глупост сте направили. Ако вдигаш шум, се разкриваш. Още повече, че сред вас е имало магьосници. Чел съм на места, че голяма част от Магията става чрез Неорганични същества. Но бих казал, че те са началото на всяка Магия - дори и на прости ритуали, които на пръв поглед нямат нищо общо с тях. (А ако не те, то Демоните.) Затова и се навъртат около магьосници. Малко са тези, които могат напълно самостоятелно да влияят на света около себе си чрез Магия. Ти сам си видял какво значи Магия и можеш да си направиш сметката. Но вместо това все още се оправдаваш вътрешно с факта, че си бил надрусан.
Но недей да ми вярваш безрезервно. Вместо това, ако и друг път има такова събиране (особено ако е на същото място), иди трезвен и с акъла си. Така умът ти няма да има оправдания. А може и сам да идеш. Може да успееш, а може и да не успееш. Но трябва да си сигурен в себе си, иначе може да не се върнеш.
Аватар
eXPerience
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 189
Регистриран на: 03 Юни 2010, 16:27

Мнениеот bodnostrokulum » 07 Апр 2015, 09:16

Съгласен съм с тебе за повечето неща, само искам да направя малки уточнения.
Моята банда сме само посетители на това място, организаторите са чужденци http://sp23.org/ .
Посещаваме го всяко лято от 2004 насам, мястото се съобщава в последния момент по телефон и повечето случаи не е особенно лесно за намиране, абсолютно нелегално е и редовно имат сблъсъци с полицията във всяка държава през която минават тези номади. Смърни случаи е имало ... Хора са скачали от скали, едно момче го пребиха до смърт, а друг българин падна през някаква дупка в пода на някаква изоставена сграда и също почина ...

Изобщо не се оправдавам вътрешно, че съм бил надрусан ! Магия или каквото и да е било, то си беше факт, не беше плод на подсъзнанието ми. Тоя целия катун е пълен с магьосници 100 %, това ми стана ясно много отдавна, то изобщо да не разбираш от тая материя, само като ги видиш и ти светва лампата. Видът им е такъв, музиката им, танцуването им, всичко ... Естествено е край такива "хора" да се навъртат неорганични същности, каква е връзката с "извънземни/технология/уфо" малко не ми е ясна напълно, но те много добре знаят и не ми казват. Свързах се с водача на основното племе който идват по нашия край Monkey family (Франция), писах му, разказах какво се случи и той се направи все едно за пръв път чува за такива аномалии, ама как така летящи чинии, успя ли да ги снимаш дай да видя .... Той обикаля с тея изроди от 20 години и не бил виждал никога, хайде бе, не на мен тия ...
Аватар
bodnostrokulum
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 17 Ное 2014, 07:58

Мнениеот eXPerience » 12 Апр 2015, 19:50

Явно ти и твоите приятели не сте много близки с организаторите, или пък с другите участници в тези събирания. Освен скрита информация, въпросният организатор има и скрити цели.

bodnostrokulum написа:каква е връзката с "извънземни/технология/уфо" малко не ми е ясна напълно, но те много добре знаят и не ми казват


Енергията на Неорганичните същества е... неорганична. Затова създава впечатление на нещо изкуствено. Техниката също е нещо изкуствено и затова възниква обща асоциация. Звучи тъпо, но това е така, защото все едно обяснявам каква е връзката между "червено" и "горещо". Няма как да бъде обяснено рационално.

А относно смъртните случаи, аз имах предвид смъртни заради срещата с Неорганичните. Това, че например някой не е гледал къде ходи и е паднал в дупка, няма общо със случая.
Аватар
eXPerience
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 189
Регистриран на: 03 Юни 2010, 16:27

Мнениеот bodnostrokulum » 13 Апр 2015, 06:31

Изобщо не мога да съм близък с такива нечистоплътни прошляци, ходя там защото музиката е уникална и много ми харесва.

А за смъртните случаи, не съм съгласен, имат доста общо с "неорганичните". Както вече описах, вечерите на този "фестивал" са доста... как да кажа ...дарк :roll: всички се превръщат на нещо друго ...
Аватар
bodnostrokulum
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 17 Ное 2014, 07:58


Назад към Сънища

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 0 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта