Някой знае ли защо е всичко това?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Lustre4108 » 28 Мар 2016, 06:32

Чудно ми е едно нещо -не знам има ли други, на които да се случва? Искам нещо силно, влагам всичко от себе си да се случи, то не се случва. Отказвам се от него, много често го правя тържествено, с магически ритуал. След това то започва да ме преследва и да се опитва да ме върне там, откъдето съм си тръгнал. Това стана с бившия ми бизнес(сега нон-стоп ме търсят по няколко пъти на ден). Така стана и с моите "човешки" отношения- за мен приятелството беше религия, когато се отказах от него(с не един ритуал, а цяла серия), хората започнаха да ми показват колко държат на мен и настояват да се виждаме, да сме близки и пр.Но по една или друг причина, не мога да създавам такива отношения повече -отчасти заради ритуалите, които правих и с които изградих доста силна стена между мен и хората като цяло. През различни етапи от живота си човек се променя, аз също не правя изключение.Работата е там, че неща(като ценности, духовни и материални, хора и пр) от предишните ми етапи продължават да ме преследват в следващия.

Мнозина са ми казвали, че това е нормално, аз лично не го намирам за такова. Трябва ли да се отрече човек от всичко, за да ...ок, хайде да не получи всичко, но това, което има значение за него?
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 190
Регистриран на: 08 Ное 2014, 18:16

Мнениеот DarkMagicMaster » 01 Апр 2016, 02:09

Няма нищо специално в това което ти се случва има такъв механизъм , без значение дали правиш ритуали или каквото и да е щом се откажеш от нещо (забравиш) то ще се манифестира под някаква форма, защото първоналчно си насочвал/а към него намерението си искал си го. Такъв е номера искаш нещо преследваш го и като се откажеш от него (забравиш) то се появявва. Просто приеми, че това е така не е само при теб, това се случва на всички хора дали го съзнават или не е все тая, няма да обяснявам целия механизъм не действие и защо нещата се случват точно така защото не ми се пишат романи, но ако впрегнеш това което си забелязал/а всичко в живота ти ще се случва толкова лесно и хубаво, че ще се чудиш изобщо какво си правил/а до сега... А и ритуалите са за ума ти, можеш да ги пропуснеш в един момент като се научиш да се пренастройваш...
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 88
Регистриран на: 10 Юли 2007, 17:31

Мнениеот Lustre4108 » 03 Апр 2016, 09:47

Да, мислил съм си го това за синхроничностите на Юнг. Но няма ли начин нещата да се случват тогава, когато ти искаш?При мен няма точно забравяне, а просто промяна на нагласата към нещото- не го забравям, а сменям отношението си към него(от просто отхвърляне до цинизъм и низвергване). И тогава гледай шоу. То е...като при стария закон за привличането на противоположностите, дори Елифас Леви говори за подобни неща.

Иначе обикновено след като ползвам ритуал ил инякаква психологическа техника от типа на НЛП, обикновено забравям, просто се впускам в други занимания. Но резултата идва едва след като намразя това, което съм искал преди...
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 190
Регистриран на: 08 Ное 2014, 18:16

Мнениеот kriviq » 09 Яну 2019, 13:18

Хаха,както се казва човек трябва да внимава какво си пожелава....Съвета ми е живей си живота щом са дошли наслаждавай им се все пак,сам го каза всичко това си го искал преди.И аз веднаж роптах когато ми се сбъдна желанието да обичам,(а не да ме обичат) но с времето се научих да оценявам подаръка на живота и познай когато спрях да искам друго и друго, осъзнах че точно това ми е трябвало и в момента в който спрях да се сърдя че желанието ми е било различно,станах щастлив а и се сбъдна и другото,макарче пак не точно както си го представях но вече знам как да оценявам подаръците на съдбата.За това пробвай и ти,старите мечти не винаги хапят стига да спреш да се луташ в бъдещето :)
Аватар
kriviq
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 22
Регистриран на: 13 Авг 2010, 13:55


Назад към Въпроси

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 6 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 6 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта