Запитване(ритуал с кокоши крак)

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Назад към Магия

Мнениеот LadyMorgana » 07 Май 2018, 20:01

Привет, имам едно запитване по повод ритуал с кокоши крак. Преди време мой познат ми каза,че роднина на негов приятел го е направил преди години. Става дума за заравяне на един или два кокоши крака в близост на търговски обект, който е бил свързан с негов бизнес. Въпросният ритуал се правел за успехи в бизнеса и богатство, но в последствие семейството му доста се изпокарало и си развалили отношенията за дълго време. Възможно е това да е вид отплата за финансовия им успех, но не е задължително двете неща да са свързани. Въпроса ми е някой чувал ли за подобен ритуал и дали това е пълната му форма или има допълнително заклинание към него, съображения с ден, час фаза на луната и тн. Казаха ми,че ритуала е прабългарски, но не успях да открия за него никаква информация. Единствения ритуал с кокоши крак, с който съм наясно е публикуван тук, във форума но е по-различен.
Нямам намерение на този етап да пробвам въпросната магия, но се интересувам от нейната достоверност и ефективност чисто теоритично. Ще се радвам някой да знае нещо повече по въпроса! Благодаря предварително.
Аватар
LadyMorgana
 
Мнения: 9
Регистриран на: 23 Юни 2015, 11:03

Мнениеот Daniel » 13 Май 2018, 22:14

Ами по принцип всяка магия си има ефект на бумеранга, за това може да са се изпокарали, но например лично аз не се сещам за подобно заклинание!
П.С. Ако знаеш някоя хубава магия за любов от разстояние сподели ми я, че е спешно!Моля! icon_compress
Аватар
Daniel
 
Мнения: 3
Регистриран на: 20 Фев 2018, 01:39

Мнениеот LadyMorgana » 20 Май 2018, 11:03

Във форума има раздел " Любовна магия", но е добре преди да направиш нещо подобно да си наясно,че тези ритуали не предизвикват истинска любов в буквалния смисъл, а по-скоро харесване, зависимост и подчинение. Освен това, при начинаещи шанса да проработи такава магия е доста по-малък, а ако все пак има ефект, обикновено се плаща по-късно, ако ме разбираш. Но всеки прави сам своя избор. Поздрави и умната!
Аватар
LadyMorgana
 
Мнения: 9
Регистриран на: 23 Юни 2015, 11:03


Назад към Магия

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 5 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 5 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта