Драконите-мистични или реални?

Една от най-силните магии - магията на Дракона. Всичко свързано с драконите и Драконовата магия.

Модератор: EliKarim

Вярвате ли в силата на драконовата магия?

Анкетата свършва на 20 Авг 2004, 10:55

да,тази магия е една от наи-силните
4
100%
не,мисля че това са детски приказки
0
Няма гласували
 
Общо гласове : 4

Мнениеот fly^spirit » 13 Авг 2004, 10:55

Драконите – мистични или реални?


Едно от най-вълшебните същества в легендите и митовете по света е дракона. Тези горди и величествени създания се срещат в писмените източници по целия свят, от Япония и Китай, та до Скандинавия и Америка.


Описанието им в митологийте е различно, като особено резки промени се наблюдават в характера им и външния облик. Така например в китайските митове те са два вида, люспести и гладки. Огнедишащите от земята на Конфуций са предимно водни и обитават езерата. Били почитани, като символ на плодородието, богатството, успеха и императора. Символът, свързван с драконите, бил перлата и се смятало, че перлите са избълвани или намерени от драконите. В Китай, драконите се деляли на девет подвида, като например- Дракони на духа на дъжда, на скритите съкровища, небесни дракони и др.


В Японските митове тези величествени същества също били на почит. Така например, един от боговете на дъжда е бога-дракон Рюджин, почитан по време на суша. Според легендите, той живее в морето и езерата, и поражда тъмните облаци. Освен добрите дракони, и в Япония, както и в другите страни, има легенди за дракони, носещи наводнения, такъв е примера с дракона Ямата-но ороти.


Освен в традиционните си образи, тези митични създания са почитани и под други, така например в Индия съществува култ към змиевидните същества Нага. Интересно е да се отбележи, че в преводите на китайски, техния предводител Нагараджа в китайската литература се нарича-цар на драконите.



В земите между Тигър и Ефрат също са останали легенди за силата им. В една вавилонска легенда се споменава за змея Мородай. Легенди за змеьове и дракони съществуват в почти всички митологий. В Древна Елада за дракони се споменава в малко по-различна форма-един от източниците е мита за похищението на Европа от бог Зевс и търсенето й от нейните братя. В цикъла за Аргонафтите, златното руно е пазено от змей. За разлика от другите митични образи, драконите изглеждат далечни, като че ли не са от този свят, а от друга Вселена.



Както е известно, във всяка легенда има частица истина, изхождайки от това, не е изключено да съществуват и дракони, вероятно те не изглеждат по описания митичен начин и най-вероятно това се случва в свят, паралелен на нашия. Тези, които са прочели статията за хрономагията –знаят, че съществуват безброй светове така, че кой знае, може да съществуват и дракони някъде.



Едно е сигурно, от знанията на древните народи научаваме, че дракона-това е самата същност на магията. А ако желаете подробно да изучите тази магия и да я направите част от ежедневието си, заедно с цялата пищност на тези забулени в тайни и мистика същества, моля свържете с автора, Бойко Ценков – експерт в Училище Маг.

www.MagicAura.com
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 168
Регистриран на: 12 Авг 2004, 10:45
Местоположение: pomorie

Мнениеот Wizard » 14 Авг 2004, 01:08

можеш ли Бойко да ни разкажеш нещо по-подробно за магията на Дракона, а не да ни пишеш общи приказки, които си ги знаем от обща култура.
Може много да ме впечатлиш и да пожелая да направя тази магия част от ежедневието си...!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот fly^spirit » 14 Авг 2004, 05:18

Здравей,Wizard!Не казвам никъде,че съм спец по темата,но някой трябваше да даде начало на раздела.Проверих в един от форумите в които се дава съгласие да цитираме други сайтове.Написала съм и от къде съм взела информацията.В интерес на истината незнам много за драконовата магия.С това че открих темата,не съм искала да се "изхвърлям "с каквото и да било.Но така определено ще науча повече .И не само аз.Но съм сигурна,че ти определено можеш да кажеш нещо повече.Така,че очаквам да споделиш знанията си ако искаш с останалите.С най-добри пожелания и поздрави.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 168
Регистриран на: 12 Авг 2004, 10:45
Местоположение: pomorie

Мнениеот Wizard » 15 Авг 2004, 22:58

;) добре тогава, защото така както беше написала онези неща по-горе, изглеждаха доста постно и като че ли правиш нечия реклама. Следващия път е достатъчно да споменеш, че си използвала материалите от еди къде си и това е.
Относно магията на Дракона ще пусна следващия път един речник с основните наименования в драконовия език. И евентуално и нещо друго...-)
Мерси за пожеланията.
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот ZUVUYA » 11 Окт 2004, 13:45

Благодаря на fly^spirit за това, че публикува моя статия тук

ЗА ДРАКОНИТЕ

Въпросната статия има за цел да представи на най-елементарно ниво, съществуването на подобни същности, като проследява и синтезира техните най различни проявления в митологийте на различни народи. Това което разбираме под дракони, съвременната квантова физика и математика описва като "функция", т.е събирателен образ и модел на определена енергоинформационна структура. Щом имаме налице критерий които обединява единицата в цяло, то съвсем логично става възможно да се въздейства върху(чрез) тази функция за да се постигне определена цел. Например "Звездния дракон" представлява компилираната същност на всички звезди, идеята за звезда. "Дракона на движението" следва да се разглежда като събирателен образ на всяко проявено и непроявено движение, във всяка негова вариация. Тъй като движението е абстрактно понятие и съществува още преди Големия Взрив, то този дракон ще бъде нещо изключително първично и всепропиващо. Следователно той не може да съществува в това измерение в което съществуваме ние(не говорим за абстрактните измерения от книгите за духовно усъвършенстване, а за реална измерност на пространството, определена от реални физични параметри).
"Дракона на пътя" например е функция на всички варианти на съдбата на даден човек и същевременно е точно този вариант който човек живее. Научавайки се, да боравим с този дракон, пред нас се отваря относителна възможност да влияем на "пътя"на човека.

Сами се сещате, че овладяването на тази ментална магия НЕ става с прочитането на една книжка. Изисква се човек да се е научил да концентрира силно мисълта си и да работи изцяло на ментално ниво.

Заниманията започват с това, че кандидат магът трябва да"си хване" дракон, да се пребори с него и да му се докаже, че става за негов партнъор. Тогава с негова помощ той започва постепенно да изучава Вселената и нейната същност.

Успешен улов icon_color
Бойко Ценков
Аватар
ZUVUYA
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 24
Регистриран на: 11 Окт 2004, 12:22
Местоположение: Училище Маг бул. Пиротски бл.127-Б (блока преди кино Арена)

Мнениеот Гост » 11 Окт 2004, 20:41

ZUVUYA написа:Благодаря на fly^spirit за това, че публикува моя статия тук

ЗА ДРАКОНИТЕ

Въпросната статия има за цел да представи на най-елементарно ниво, съществуването на подобни същности, като проследява и синтезира техните най различни проявления в митологийте на различни народи. Това което разбираме под дракони, съвременната квантова физика и математика описва като "функция", т.е събирателен образ и модел на определена енергоинформационна структура.
...... Тогава с негова помощ той започва постепенно да изучава Вселената и нейната същност.

Успешен улов icon_color
Бойко Ценков


Готино е като четеш постинг на интелигентен човек :mrgreen:
Името ти, ми е познато - не си ли от училището по магия в София ? - не че е важно, просто да направя някаква връзка.

За драконите казваш че трябва да се "пребориш" и т.н. , а какво мислиш - ако си го направя сам ? ( лично мисля че не са нужни единствено за учебна цел и най вече за игра)

На ментално ниво се работи само ? - не се ли бориш там най-вече със самия себе си, отколкото с каквото и да било друго (ако разделяме нещата на аз и другите).
Гост
 

Мнениеот fly^spirit » 12 Окт 2004, 07:18

Здравейте на всички. До колкото знам Mortimus наистина Бойко Ценков е един от феномените на училището за професионални магове в София. До колкото знам основател е Елена Вакуленко. Прочетох "Енциклопедия Магика" на един дъх. В раздела за драконовата магия тя разказва доста подробно за драконите и за борбата с персоналния дракон на ментално ниво. Спечелиш ли го веднъж, той е твой помощник завинаги. Разказва и за различните нива на драконите. При тях също има йерархия. Останах впечатлена от драконите на Времето. Когато водиш решаващата битка с бъдещия персонален дракон ми направи впечатление това че в самата битка могат да бъдат доста внушителни, но спечелиш ли стават меки като памук и имат леко детски нрав. Искам да помоля Бойко Цанков да ни разкаже повече за драконите в дълбок смисъл. Много съм впечатлена от тази магия и ми се ще да науча всичко за нея и защо не от практикуващ я маг?
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 168
Регистриран на: 12 Авг 2004, 10:45
Местоположение: pomorie

Мнениеот ZUVUYA » 12 Окт 2004, 11:02

Mortimus драконите за които говорим, не забравяй, са реално съществуващи енергоинформационни структури във Вселената(нарекохме ги функции). Те са от един идеен свят, те са есенция, те са същност. Следва да се прави разлика между тези реалносъществуващи структури и онези мисло-форми които сами създаваме. На теория една такава мисло-форма може да се превърне в дракон(функция), само че това изисква безкрайно концентриране на информацията.
Розовите дракони например, са дракони на мечтите. Такъв подобен дракон всеки от нас може да си направи като мисло-форма, въпроса е да го го реализира като дракон и да го накара да работи реално, а не във въображението ни. (тоест да концентрира максимално идеята, същността на мечтата, ето защо говорим само за ментална магия, където мага достига определено ниво на съзнанието, което му позволява да извършва подобен енергоинформационен обмен)
Виждате, че поставям разлика между едни и други дракони и това е защото те са различни класове и всеки от тях представлява различна степен на концентрация на информацията. Един звезден дракон на възраст равна на тази на Вселената, не може да бъде създаден( НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ТОВА Е НАУКА. БОРАВИМ С РЕАЛНИ ФИЗИЧНИ И МАТЕМАТИЧЕСКИ КАТЕГОРИИ, НЕ ГОВОРИМ ЗА МИТОЛОГИЗИРАНИ ПРИКАЗНИ СЪЩЕСТВА). Този дракон обаче може да стане наш партньор, след като сме се доказали пред него(тоест преведено на езика на енергоинформатиката това означава че двете енергоинформационни структури човек и дракон следва да са в хармоничен резонанс и нито една да доминира над другата. )
Трбва да правим и друга разлика.
Всеки може да си създаде мисло-форма и да каже че тя е дракон, но тя няма да бъде в действителност.

Що се отнася до "преборването" следва отново да направим разграничение.
Психолога Карл Юнг вкарва митичните същества от приказките в подсъзнанието и ги превръща в архетипи.(подсъзнанието има асоциативен режим на работа и комуникира със съзнанието посредством символи, така за един човек сънувал дракон това може да означава смелост, за друг проблем , за трети страх)
Драконите за които говорим не са архетипни модели, те са реално съществуващи енергоинформационни структури във Вселената.
Те са "съзнанието" на механизмите по които работи вселената.
За да разберем правилно драконите и да работим успешно с тях, за да постигаме реални резултати е необходимо да скъсаме с някои стериотипни заблуди от приказките. :grin:

Що се отнася до техники за работа с дракони, то по-голямата част са описани в книгата на Елена Вакуленко- Магика 2, така че всеки който иска може да се запознае, въпреки че познаването на техниките не ни дава практическия опит необходим за работа с тях. Преди да се "метнеш" на дракон :grin: е хубаво да си овладял менталната магия........иначе само ще си фантазираш дракони, без реални резултати, а самите дракони няма да ти обръщат внимание.
Но това е магия която си заслужава да се поизпотиш над нея.......все пак ни дава един от ключовете за Вселената

Успех на всички, аз ще помагам колкото мога icon_color
Аватар
ZUVUYA
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 24
Регистриран на: 11 Окт 2004, 12:22
Местоположение: Училище Маг бул. Пиротски бл.127-Б (блока преди кино Арена)

Мнениеот Гост » 12 Окт 2004, 18:59

ZUVUYA, мога да се съглася до някъде с теб, но само до някъде по простата причина че нямам опит с реални дракони - ако наистина съществуват както ти казваш. Не съм видял-не се съгласявам. Работил съм с мисло-форма на дракон и доста по задълбочено от само форма - с всичките му работи : материален носител, име, сигил, ритуал и т.н. и съм съгласен че такъв дракон има черти на обикновен "сервитор" нищо повече. Все пак го израждаме от собствената си жизнена енеригя. Употребявам "израждане" съвсем целенасочено :)

Към Е.Вакуленко нямам впечатления кои знае колко добри. За мен тя е жена която се "храни" от тези които я "подкрепят" това си е лично мое мнение. Енциклопедия магика е нещо като "казана на вещицата" тук в този форум. Демек всичко което може да те накара да я купиш се намира вътре - за всекиго по нещо, но в крайна сметка само параван и отзад нищо съществено....

Имам въпрос които самия аз съм си го задавал и остана без отговор - Тези дракони които всъщност се движат по легендите от миналото насам, живяли ли са на земята. Според мен те са голямата и развита форма на семейство "влечугови" (ако има такова семейство точно :) ) Според мен ако не на тази планета, то те са пърхали на някоя друга подобна и всичките легенди са останали от това време....
Тези "звездни" дракони не са ли нещо като съзнанието на вече изчезнала от физическото измерение "цивилизация" населявана от дракони ?

Това са много въпроси без отговор поне за мен - ще се радвам просто на мнение
Гост
 

Мнениеот EliKarim » 12 Окт 2004, 21:57

Браво fly^spirit!
Добра тема си захванала... Само дето ми е тежичка за разбиране.
Бих искала да помоля ZUVUYA да разкаже повече за всичко това. Освен многото въпроси, които е отправил Mortimus и към които и аз се придържам искам да задам още:
Значи за да се работи с дракони трябва да се овладее "менталната магия"...как става това....на ментално ниво не е ли всичко хаос или аз не правя каквото трябва? За мисло-формите също не разбрах, а и как трябва да се концентрира идеята за да се визуализират точно тези дракони? Какво ще рече "звезден дракон на възраст равна на тази на вселената"?
ZUVUYA пише за "енергоинформационни структури, които трябва да са в хармония". Ами ако може малко повече и за това...как трябва да се приложат нещата на практика и от къде да знам какъв дракон трябва да търся (те нали са различни и има строга йерархия)?
И последно...това възможно ли е да е опасно?
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот Гост » 13 Окт 2004, 08:30

Eli , :? без да искам да защитавам , който и да било от авторите, ще се обърна с молба да помислиш дали сериозно искаш да се занимаваш с тази материя, защото по това изказване си личи че май е по скоро любопитство и др. неща (а любопитството и котката са ни ясни). Изв, че го казвам но и малко обидно към повечето които пишат тук -всеки се учи по различен начин , но обикновено е свързано с доста труд и време...Почни от а, б (ако толкова сериозно се интересуваш ) , пък после задавай неуместни въпроси icon_badgrin :mrgreen:
Гост
 

Мнениеот ZUVUYA » 13 Окт 2004, 11:02

За Елена Вакуленко, няма да коментирам. Ще кажа че в контакта си с нея съм открил прекрасен професионалист и човек. Всеки е свободен да прави избори и това ни отличава от животните. Бих помолил ако е възможно да споделите впечатления, които имате от контакта си с Вакуленко. Ако нямате такива то най-малкото мисля е некоректно да се препредават чужди мнения. Знаем във Вселената няма добро и лошо, всичко е едно- в случая говорим за професионализъм.

Без да се превръщам в адвокат на Вакуленко, идеята за книгата е тя да се използва като учебник, а не да се дава практическа информация. Както самата тя казва от прочитането на един учебник по анатомия, човек не се превръща в хирург. icon_color

А СЕГА ЗА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ- ДРАКОНИТЕ

Смятам, че драконите(такива от легендите) не са живяли никога на Земята в нашата реалност. Съществували са и съществуват тук, но в друга реалност. Обикновенно митовете, легендите и приказките са писани от хора с обострени сетива, които са виждали въпросните дракони в тази друга реалност- да я наречем драконов свят. Нещата са аналогияни и с елфите например, затова имаме и елфическа магия.
Нека припомня отново, че говорим за наука. Няма практическа възможност такива "големи" гущери да са съществували например в средновековна Европа. Знаем динозаврите са изчезнали преди повече от 65 милиона години(така казват палеонтолозите и метода на въглеродния анализ на динозавровите скелети го доказва). Дори във филмчета, като "Динотопия" те съществуват, но в ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ.

ЗА звездните дракони.
Знаем всичко във вселената е енергия и информация. Съвсем логично е всичко което е съществувало да оставя свои информационен отпечатък. Но драконите не са "отпечатък". Те са същност, функция, идея( това го пиша за трети път, нека не го пиша повече icon_color . Далеч съм от мисълта че с три статии в един форум може да се предаде информация и опитност, която съм събирал в продължение на 10 години.Опитвам се да дам само основна насока и никои не може да компенсира работата която всеки един трябва сам да извърши)


Как се овладява ментална магия?

Крило от прилеп, крак от чучулига...... icon_color

Не мога, няма рецепта която да е общовалидна. Знам със сигурност, че не може човек до вчера да е редил ТАРО и да е чел заклинания и хоп прочитайки нещо за менталната магия, или за хаос магията....да започне да я прилага. Разбира се може да го направи, но нали все пак целим постигането на РЕАЛНИ резултати. Менталната магия изискава практика. И в хода на практическите занимания в един момент постепенно съзнанието ще достигне онези честоти( които му позволяват да извършва енергоинформационни въздействия), при които започва да отпада необходимостта от сигли, ключове, ритуали и прочие чисто физически помагала. Единствен инструмент на Мага е самия маг, неговото съзнание и енергоинформационно поле. ЕНЕРГИЯТА СЛЕДВА МИСЪЛТА

Менталната магия.
На ментално ниво всичко е хаос.........дали? Май всичко зависи от гледната точка. Вселената е хаотична, обаче......ако ей така леко примижим с едно око......ще открием колко стройна и подредена е. Същото е и с менталната магия. Работим на енергия и информация. А какво приемаме за информация........определени "неща", подредени по определен начин, подчинени на определен закон.........и всичко изведнъж се подрежда icon_color

Звезден дракон на възрастта на Вселената- icon_color - ще рече, че въпросния дракон ( идея, висша форма на съзнание на определена функция) е започнал да съществува заедно с Вселената.

Откъде да знам какъв дракон да използвам icon_color
Ами тук нищо не може да замени практическата работа....Дори да опиша техниките от тях няма да има практическа полза за вас. Ами ако ви опиша как се прави атомна бомба? icon_color Тук ще трябва да се съглася с "Гост"- изисква се време и много работа, като за работата си има и подходи. Наистина се минава през А и Б.
Мага е изследовател заедно със всичко друго, това е един от показателите за достигане на нивото на висшата магия-когато САМ "сваляш" информация от Вселената и я прилагаш с практически резултати.

И последно- Да Ели, Възможно е да е опасно и точно за това няма да давам конкретни техники, за да не опита някой лаик. Ще разяснявам с удоволствие принципните положения, но това което искаш е учебна програма която се преподава практически. И отново се започва от А и Б.......сигурно е отегчаващо и изискващо доста време и енергия, но за човек който иска да има един от ключовете за Вселената- времето и усилията си заслужават. icon_color
Аватар
ZUVUYA
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 24
Регистриран на: 11 Окт 2004, 12:22
Местоположение: Училище Маг бул. Пиротски бл.127-Б (блока преди кино Арена)

Мнениеот EliKarim » 13 Окт 2004, 22:00

Дааа, разбирам за каква сложност става въпрос.
Благодаря за изчерпателния ти отговор ZUVUYA! Така си е, трябва да се започне от А и Б. Мисля, че имам какво да науча преди да искам да достигна до Драконите, но това, което си написал ме заинтригува.
Възнамерявам добре да се запозная с трудовете на Е. Вакуленко и тогава със сигурност бих те потърсила отново.
Но, че искам да науча всичко изведнъж...да ..така си е....бързам.
А по отношение на Гост, не бих се засегнала от сравнения като "любопитството и котката". Дори напротив, звучи ми приятно, малко закачливо и дори ми харесва.
И не мисля, че има неуместни въпроси. В окултен форум такива въпроси не са неуместни!!!
Желая и на двама ви успехи!
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот fly^spirit » 14 Окт 2004, 07:36

Те са вечността.Как да разбереш кой Дракон ти трябва?Както Бойко Ценков каза -иска се практика,но не просто практика върху драконовата магия.Започни от "А" за да стигнеш до"Д"В процеса на практика сетивата вече са на друго ниво.А и когато знаеш кои дракони за какво отговарят -няма да е трудно.Ето на пример Драконите на Времето отговарят за промяната на много сериозни събития.Не можеш да решиш просто да промениш нещо в света нали?Ами така е защото идва закона за причината и следствието.Магът носи огромна отговорност.Персоналният дракон помага,но магът е този който трябва да осъзнава.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 168
Регистриран на: 12 Авг 2004, 10:45
Местоположение: pomorie

Мнениеот ZUVUYA » 15 Окт 2004, 14:01

В подкрепа на горния мой постинг, ще се опитам да систематизирам в програма, по нива, различни видове от по-известните магически системи, според степента на подготвеност на Мага да борави с определени енергоинформационни структури. Нивата са във възходящ ред.
Системите изложени във всяко отделно ниво, не са подредени според степента им на трудност, става въпрос за чисто механично изброяване. И още едно уточнение- не е необходимо да се овладеят всички системи от дадено ниво, преди да се премине към следващото


Първо ниво
-съвременна магия
-ритуална магия
-зелена(природна)магия
-келтска магия
-славянска магия

Второ ниво
-Лунна магия на Хеката
-Магия на Изида
-Маянска магия
-магия на ягуара

Трето ниво
-Хрономагия
-Зувуя магия
-Атлантска магия
-магия на нинджите
-магия на Кибела
-Вуудуу
-магия на Отвъдното
-Магия на образите
-Океанска магия


Четвърто ниво
-Превъплащения
-Демонология
-Магия на Драконите
-Елфическа магия
-магия на стихиите
-магия на духовете
-магия на Орфей

Пето ниво
-Магия на етруските
-магия на пустинята

Шесто ниво
-магия на същности
-магия на реалността
-магия на философския камък
-магия на баланса
-магия на кармата
-магия на истинските имена

Седмо ниво
-нетехнологично равнище на вселената
-Техника на демиурзите
-Звездна магия
-Философия на магията
Аватар
ZUVUYA
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 24
Регистриран на: 11 Окт 2004, 12:22
Местоположение: Училище Маг бул. Пиротски бл.127-Б (блока преди кино Арена)

Мнениеот Shadow Mage » 16 Окт 2004, 18:41

Изчетох внимателно писаното от теб и другите за Драконите. Интересно ми е къде слагаш Дракона на Смъртта в клацията. До колкото знам него не го обичат даже собствените му събратя.
А колкото до заяжданията на Мортимус за Вакуленко - защо не си направи труда да отиде при нея, да поговори с нея и тогава да си съставя и изразява мнение за нея. Ако се има за такъв chaos мъж какъвто се описва сте може ако не да се защити то поне да усети евентуално влияние и въздействие от нейна страна [хипотетично]. Нека не повтаря прочетени мнения по други сайтове и да си прави заключенията на базата на тях.
А колкото до този Неон дето поства и тука бих го запитал от кога се отказа от форума в dir.бг и дойде тука да "марси" този, който е сто пъти по свестен и по-добре поддържан за разлика от о нзи в dir.бг

Имам още един въпрос към Зувуя :). Колко струва един начален курс по magic? И колко време продължава обучението? Вакуленко ми беше казала нещо по въпроса, но то беше доста отдавна и не знам колко са актуални тези неща. :) Thanks
P.С. Зувуя не се ли превежда като Жрец на времето :)?
(maja magic)
Shadow Mage
 

Мнениеот Гост » 16 Окт 2004, 20:02

A kolkoto do zaqjdaniqta na Mortimus za Vakulenko - zasto ne si naprawi truda da otide pri neq, da pogowori s neq i togawa da si sastawq i izrazqwa mnenie za neq.


Кой първо си ти че да ми държиш сметка аз колко се заяждам с каквото и било и с когото и да било ?

Аз съм ВЕЛИК ХАОС МАГ ? това в този този живот само ти го твърдиш - никой друг.И като твое твърдение го остави само в твойта болна глава да се върти.

Не говори че Неон или някой друг ,че идва да "мърси" тук - защото не съм видял до сега нищо чисто от теб!!

Това че не разбираш природата на хаоса, не ти дава право да ме определяш като хаос маг. Това което не разбираш се помъчи да разбереш, не е срамно да попиташ и евентуално ако пак не разбереш да попиташ някого тук.

Видях че в дир.бг не ви обръщат внимание - тука едва ли ще се получи нещо по-добро....

Успех с великите начинания :
Imam oste edin vapros kam Zuvuia :). Kolko struwa edin na4alen kurs po magic? I kolko wreme
Гост
 

Мнениеот Shadow Mage » 17 Окт 2004, 16:03

Мортимус, ако прочетеш малко по-внимателно това което по-горе сам писал няма да срещнеш Великия Chaos Мъже - никъде не споменавам такова нещо. Само казвам че щом си се занимавал от дълго време си придобил чувствителност към подобни енергийни въздействия. Колкото до това че не разбирам природата на chaos-а - не съм се занимавал с chaos магицк досега, ще се радвам ако ми препоръчаш някой свестен сайт да се понауча :)) /поне информативно/
Колкото до dir.бг - не съм пускал нищо там - само прочетох доста от техния magic-форум. Направи си ако искаш труда да прочетеш мненията на НеоН там и тогава си кажи мнението за него. Според мен той пише доста глупости там, а не бих се учудил и тук ако почне ....

колкото до въпроса нъм Зувуя - имам инфо но е старо и е от Вакуленко, затова питам, защото доста вода изтече оттогава :)))
Shadow Mage
 

Мнениеот NeoN » 17 Окт 2004, 17:30

loooool
mommie, mommie there is a stream of Divine Love into the sky -- the poor hu-mans on earth
icon_color icon_color icon_color
а аз се чудех защо ми е толкова антипатична темата... пък то било заради последователите. визирам теб. не държа на форумите :lol: нито на другия, нито на този. въпреки че за някои те изчерпват целия им живот. сети се кого имам впредвид. не сте отлепили нито на йота от собствената си психика и наричате пътешествията там магия. макар че се чудя ти какво интересно намираш в твоята купчина боклук. както и да е, не искам да си губя времето с глупости, влязох тук само за да проверя с какво точно искате да ме занимавате.
а са силни думи за замърсяване от някои обявил най-изпадналия сатанист в бургас за свои духовен учител. но всеки трябва да се стреми към някакъв връх (а върховете се измерват само от собственото положение)
NeoN
 

Мнениеот Гост » 17 Окт 2004, 18:52

Shadow Mage - Погледни по далеч от носът си и тогава чак се опитай да правиш някакви коментари.

Никога несъм казвал кадето и да бил че съм хаос маг или там разни такива интерпретации и още от каде разбра от колко време се занимавам с каквото и да е че го отреди като "за толкова дълго време". На неон съм чел постовете и продължавам да ги чета тук таме - в случая м/у теб и него, казваш незнам си какъв бил - виж първо себе си какви глупости пишеш, и след това вярвай ми ще се откажеш да коментираш неон или някой друг......
Гост
 

Следваща

Назад към Дракони магия

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 0 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта