Модератор: Nemezius
Sol niger * написа:сте най-добри? В смисъл, кое е вашето поприще където получавате най-добри резултати и където работите с желание ?![]()
Sol niger * написа:....А иначе най-добри резултати имам с визулизацията и развитието на пси .сили, но по отношение на магическите ритуали нямам голям успех. Може би нямам достатачно опит и знания?
Eli написа:Любима система...любим ритуал....любима книга....тук доста може да се сподели. Само дето мисля, че един магьосник не би направил това - да откровеничи за силата си. Поне така мисля аз. А тя, силата може да бъде концентрирана на различни места. При мен е на две места.
Ще ми да отворя нова тема, но ще постна въпроса си тук...![]()
Постенето преди ритуал и кой за колко време го предпочита? Предполагам не са малко тези които по време на изпълняване на ритуали вегетарианстват.
Eli написа:"Друсането" може да бъде разбрано по различни начини. Това си е така. Тук съм...хм...почти съгласна с теб. Казвам почти защото понякога е нужно да си с трезвакъл както се казва. Пък и различните опиати, за различна работа.![]()
Sol niger * написа:Ако един ритуал не стане от първия път, трябва ли да бъде повторен или да се тарси нов за същото ?
Wizard написа:Освен това хубаво е да се търсят и други ритуали, не само този, който е бил използван, защото понякога е по-добре, когато повече неща са "забъркани" в казана.
Eli написа:Любима система...любим ритуал....любима книга....тук доста може да се сподели. Само дето мисля, че един магьосник не би направил това - да откровеничи за силата си. Поне така мисля аз. А тя, силата може да бъде концентрирана на различни места. При мен е на две места.
In_darkness написа::wink: уффффффф, естестествено че не са достатъчни. това нищо не значи, само какво предпочиташ: да кажем чисто хипотетично ти си падаш по вудо- тва не значи че можеш и използваш само него, тва даже не значи и че можеш да го ползваш като хората.В този смисъл няма смисъл да се говори "истинският магьосник" квво би и кво не би, като те питам ква храна предпочиташ не значи че ти искам откровения за личния живот, метаболизма и тн.; то не значи и че ядеш само такава храна. А друг е въпросът дали искаш да отговориш и все пак с оглед на добрия тон едва ли би ми казала нещо от типа "истинският познавач на ястията не би направил това - да откровеничи за вкуса си"...... извинявай ако звучи малко грубо, ама в момента не мога да си формулирам ясно тезата по друг начин. Все пак това си е мое мнение.