Преживявания свързани с Богинята

Лунната магия е една типична магия привличаща повечето жени-вещери, а и не само тях. Тук ще намерите отговорите на въпросите, които Ви интересуват.

Модератор: damnameneus

Мнениеот damnameneus » 28 Юни 2005, 17:58

Тук отварям тема, където да споделяме преживвявания свързани с Богинята - сънища, видения, усещания.....

Нека обогатим опита и съветите които тя дава на всички ни.
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот damnameneus » 28 Юни 2005, 18:16

За да отворя тази тема ще започна с един сън, който никога няма да забравя и който е добре да бъде споделен, за да може всички да знаят.
Преди време, когато все още се занимавах с гледане на карти и приемах и хора /да уточня никога не съм имал такса и не съм вземал пари/ при мен дойде жена, и попита за дъщеря си, на картите излезе смъртта и аз и показах картата - жената каза, че дъщеря и е починала, но интересното беше, причината за смъртта - доста тежка магия, която те намерили и т.н. Момичето е било на 24 години и остави дете на 2 годинки сираче. Жената ми каза, аз не те познавах лично /живеем в едно малко градче/, но сънувах дъщеря си и тя ми каза иди при него и тогава те видях в съня си облечен с една черна роба и още нещо отгоре - а това е ритуалното ми облекло и тя няма как да го е виждала. Когато си тръгна тази жена вечерта се сънувах застанал с лице на запад към залеза и гледах как от облаците се сгъстява нещо като вход, после се озовах в тъмно помещение на колене от двете ми страни колони от мрамор а аз с наведена глава и чух женски глас, който и досега няма да забравя - хриптящ и строг, който каза: Вдигни се какво коленичиш!
Когато погледнах нагоре и се изправих видях страшно красиво и бледо женско лице с големи тъмни очи, отстраните на което се стичаха капки кръв и Тя каза:
Така както си я мислят тази работа няма да стане, всеки ще плати за това което върши и ще има наказание! Виж ги!

В този момент видях три тъмни силуета които тръгнаха нанякъде /според мен това бяха Ериниите - трите богини на отмъщението и олицетволение но угризенията на съвестта/.

Няма да забравя този сън както и други , но за тях ще разкажа друг път.
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот Lunohod » 29 Юни 2005, 08:02

Аз за сега нямам много за разказване, но ми помага и ме кара да се чувствам добре, някак все едно винаги ми е била близка...
Има много успокояващо ,но не приспивно присъствие, като на вода... но там нещата пак са трудно преведими на съзнателния ми.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор
 
Мнения: 401
Регистриран на: 20 Окт 2004, 09:12

Мнениеот damnameneus » 12 Юли 2005, 04:59

Поради няколко запитвания отг посетители на този форум искавм да споделя един мой сън свързан с Богинята. Дано да не подейства на някои като апокалиптично видение, а и сънищата са все пак за да ни предупреждават. Преди няколко години сънувах странно и страшно нещо, в съня си се видях на място около което имаше високи колони и трема старци, доста високи с дълги бели дрехи и бели бради, които ме погледнаха и казаха сърдито - Вие изгубихте уважение на всичко, изплюхте се на лицето на Тази, която ви приюти и се застъпи за вас, но и нейното търпение, когато се изчерпа тя ще ви погълне. Тогава сънувах страшно земетресение и как на места земята даже се отваря, доста ужасно. Тогава тримата старци казаха - Виж го и видях един облечен с черно човек до маса или олтар как мажеше с някаква мас кожа от змия, кожата се напълни и придоби човешки образ и тръгна, тогава старците казаха, че Той тръгва вече.
Честно да ви кажа се събудих ужасен, след този сън си спомням, че бяха земетресенията в Турция...... Спестявам си коментара или по точно го предоставям на вас!

нека Майката ви закриля1
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот Arhimikus_NA » 13 Юли 2005, 00:18

Хм... Той тръгна.... Интересно, но отдавна (преди около 2-3 години) бях чел в едно списание нещо мноого странно което ми се видя пълен абсурд, но доста увлекателна историйка и затова обичм да мисля върху нея от време на време. Та в тази история се разказваше как когато изгубим благословията на Бог, на земята ще настъпи Апокалипсисът. Тогава дяволът щял да ходи по земята и да сее разруха. Тогава ще бъдем унищожени с 4-те елемента, които ни съставят- земята, огъня, водата и въздуха. След 4-ри дни, когато земята се е обляла в порочна кръв ще слезе Дева Мария (защо ли точно тя...?) и ще прибере Избраните, които са останали живи след похода на дяволът.
Интересно ми беше докато я четох, малко странно и ми се стори доста абсурдно... надявам се да няма връзка с твоя сън.....!!!
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 286
Регистриран на: 01 Яну 1970, 00:00

Мнениеот Lunohod » 13 Юли 2005, 15:20

Едно от нещата които си спомних наскоро;бях на около 10г и чух от някъде една песен,която не знам защо много ме впечатли (още ми е в главата)...имаше в нея едно име ,което наскоро разбрах , че е едно от имената на бога,много древно.по същото време много силно взе да ме впечатлява луната и пак по същото време ми се случиха и други интересни и важни за мен неща, дори написах едно стихотворение ,което чак сега си превеждам.Колко е хубаво да се събудиш 8)
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор
 
Мнения: 401
Регистриран на: 20 Окт 2004, 09:12

Мнениеот AryanSun » 12 Сеп 2005, 12:56

Тази вечер направих ритуала за Получаване на
Откровение в сън. Излязох навън, на близкия
кръстопът.Нямаше хора и всичко мина благополучно.

Още от самото начало почувствах Нейната Сила и
енергия. Беше страховита,мощна,видях Богинята
по начина,по който ми се беше явила някога в дет-
ството ми-с черен плащ,жезъл,бледо лице.Това беше
Тъмния Й аспект.

Имаше аури:тъмночервено,синьо,златно.Сякаш беше
обгърна та във някакъв вихър от звезди.

Усетих,че идва да ме подкрепи.Прибрах се вкъщи и
си легнах.Но Откровението не изчака да заспя,а изпад-
нах в някакво особено състояние-подобно на транс.

И се намерих в нещо като огромна зала,палат или замък,
който беше високо горе в космоса,със кристалносини сте-
ни,светли.Тя седеше на трон от бяло злато,беше жена на
възраст,в черна дреха.Говореше сериозно,думите й вдъх-
ваха яснота,спокойствие.Нямаше емоции в това,което гово-
реше,а разум.Просто ми даде фактите ,които трябваше да
зная,не казваше "направи това или онова".Дори не съвет-
ваше.Остави решението на мен.

Постепенно този транс или дълбока медитация премина
в сън и откровенията продължиха,но този път не под
формата на диалог.

Като се събудих,се чувствах тотално изтощен.Причината
беше в извършването на преход от едно ниво към друго,
от едно измерение към друго.

Но знаех това,което беше нужно-поради което ритуалът
смятам,че мина успешно.Получих отговори на моите въп-
роси и разрешение на някои проблеми.

Благословена да е!
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 925
Регистриран на: 10 Юни 2005, 16:50

Мнениеот Arian Star » 12 Сеп 2005, 19:03

Слънчев Ариец, много е интересно и дори малко опасно, струва ми се! Но щом ти е било полезно, се радвам за теб! Ако искаш можеш да разкажеш малко повече, за това какво си научил от този ритуал, за богинята Хеката, ако разбира се не е тайна! icon_flowerface
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 145
Регистриран на: 27 Юли 2005, 16:04
Местоположение: Burgas

Мнениеот AryanSun » 12 Сеп 2005, 19:39

Ralitsa Angelova написа:Слънчев Ариец, много е интересно и дори малко опасно, струва ми се! Но щом ти е било полезно, се радвам за теб! Ако искаш можеш да разкажеш малко повече, за това какво си научил от този ритуал, за богинята Хеката, ако разбира се не е тайна! icon_flowerface


Ами останалото е много лично нещо,за което попитах и не мога
да го постна тук.Важно беше,за останалите колеги,какво е
преживяването от докосването до Богинята.Също така как
действа самия ритуал. :wink: :)
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 925
Регистриран на: 10 Юни 2005, 16:50

Мнениеот Lunohod » 14 Сеп 2005, 09:15

Аз сънувах преди около 2 години един странен сън.Бях в някаква сграда и около мен имаше някви жени . Изведнъж се почувствах зле изпаднах в някaк ми стана много тежко, за момент се събудих и усетих силно главоболие , после пак заспах и бях на същото място(това често ми се случва) и те бяха пак около мен някак враждебни ...Ядосах се и казах ” аз имам защита” ...по коридорите настана суматоха ,някои хора се скриваха, а други пристигнаха от някъде ,някой каза “Идват”.Сред тях вървеше една жена , възрастна, много сериозна и респектна.Влезе в стаята в която бях аз и ми каза че има сигнал за атака.Около мен застанаха разни млади хора, които ме пазеха от някакви други.Тя започна да ме пита разни неща и разбрах че следващото няма да го помня, защото така трябва...На сутринта бях добре, както и понататък.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор
 
Мнения: 401
Регистриран на: 20 Окт 2004, 09:12

Мнениеот Persa » 16 Сеп 2005, 19:09

Преди няколко дни сънувах много странен сън. Една жена ми каза: Честит празник! Замислих се какъв празник може да е днес, и тогава в ума ми изникна мисълта - 15 септември, първи учебен ден! И го казах на глас. Жената не отвърна нищо. Най-странното е, че наистина беше 14-ти срещу 15-ти, но интересното е, че аз отдавна вече го минах този период.
Искам да попитам: има ли друг празник тогава, аз поне не знам?
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 128
Регистриран на: 23 Юни 2005, 07:10

Мнениеот damnameneus » 17 Сеп 2005, 06:02

Относно това какъв празник е честитила Богинята искам да ти кажа, че не е било относно 15 Септември, затова и като си я попитала тя не е казала нищо, с пълнолунието на 17/18 съвпада и началото на Елевзинските мистерии които се изчисляват по лунния календар - разбира се мистериите в Елевзин не се практикавуват от много време, това обаче не означава че единици хора не ги почитат и че Богинята не припомня на някои, че това е свята дата. От 17/18 до равноденствието са свещени дни.

Искам да поздравя всички с настъпването на тези святи дни в които Великата Бримо ражда могъщия Бримос! Ще дам и обред за почитане на Богинята, подходящ за тези дни! Бъдете благословени!
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот Persa » 17 Сеп 2005, 10:27

Сега вече съм щастлива от съня си... такава чест...
Благодаря ти от сърце, Дамнаменеус!
Да, ще ми се да направя подходящ ритуал за случая.
Искам само да добавя, че Тя беше много приветлива и щастлива да ме поздрави с този празник, и много сърдечна също....
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 128
Регистриран на: 23 Юни 2005, 07:10

Мнениеот damnameneus » 17 Сеп 2005, 11:07

Вярвам ти, че е била щастлива и приветлива, това е един от най святите празници, а Елевзинските мистерии са били най почитаните мистерии в древния свят, и да не забравяме и нашата роля, основател на тези мистерии е бил цар Евмолп, който дава началото на Евмолпиадите или потомствени жреци служещи в храма в Елевзин. Тракийското в Гърция е много повече от гръцкото в Тракия, така че не мислете че това са ни чужди обреди, напротив, тези които са били първи по нашите земи - траките - са вдъхновителите на античната елинска култура - да не забравяме и святото име на Орфей.
Аватар
damnameneus
Модератор
 
Мнения: 511
Регистриран на: 03 Апр 2005, 23:47
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот Persa » 17 Сеп 2005, 12:07

Можеш ли да разкажеш нещо повече за Елевзинските мистерии, Дамнаменеус?
Дали пък това не е знак към мен - един вид, да ме подтикне да се задълбоча над това. Ето, аз нищо не знаех по въпроса :roll: .
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 128
Регистриран на: 23 Юни 2005, 07:10

Мнениеот *** » 17 Сеп 2005, 14:57

Сънувала съм ,че се отделям от тялото си.Доста неприятно.
Аватар
***
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 12
Регистриран на: 04 Сеп 2005, 17:16
Местоположение: Някъде там

Мнениеот *** » 17 Сеп 2005, 16:39

Знам,че това ,което казах няма много общо с темата:)))Но се сетих за нещо подобно,което мисля, е по по темата.Ами насън мъжки(не женски) глас ми каза ,че всички сме едно цяло. И нещо друго ,но това си спомням главно.С образ като мъдър дядо:)))
Аватар
***
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 12
Регистриран на: 04 Сеп 2005, 17:16
Местоположение: Някъде там

Мнениеот Arhimikus_NA » 18 Сеп 2005, 01:34

:) *** , овладей това отделяне. Миля че ще имаш голяма полза от него ;)
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 286
Регистриран на: 01 Яну 1970, 00:00

Мнениеот NAT » 18 Сеп 2005, 09:21

И на мен няколко пъти ми се е случвало това с отделянето, само че не е било на сън, а в полубудно състояние (преди да заспя). Но не стигам много далеч, защото видя ли тялото ми да си лежи неподвижно в леглото и се връщам, и при това връщане винаги се стряскам и подскачам в леглото...Много странно...
P.S. Знам че това не е по темата, но... :)
Love the life, respect the death!!!
Аватар
NAT
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 20
Регистриран на: 05 Май 2005, 14:21

Мнениеот *** » 18 Сеп 2005, 10:01

Arhimikus,не съм го искала или предизвиквала.Просто се случи и бях доста уплашена.Дори си помислих ,че си "отивам":)Не знам как да го овладея.
Аватар
***
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 12
Регистриран на: 04 Сеп 2005, 17:16
Местоположение: Някъде там

Следваща

Назад към Лунна магия - Хеката

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта