Необходима помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Лини » 26 Окт 2004, 17:03

Здравейте! Аз съм поредният човек, който се обръща към Вас с молба за помощ и съвет.
От около 4 месеца съм разделена с мъжа, когото истински обичам. Връзката ни е (бе) от повече от 6 години - на приливи и отливи, с някои прекъсвания.
Сега нещата изглежда да са окончателни. Но дали е така? Въобще мога ли да се надявам на отговор на чувствата ми?
Към кого да се обърна за съвет?
Вътре в себе си съм убедена, че този човек е моят човек.
Или просто нагласата ми е такава, защото толкова много ми се иска да бъде така.

Ще се радвам, ако откликнете но молбата ми!
Лини

Мнениеот Uonko » 27 Окт 2004, 06:31

Има естествено огромно количество любовни жаклинания които могат да се приложат в твоя случай. Може да се обърнеш към най-популярната гледачка в района където живееш и тя може да те насочи (ако може да и се има доверие разбира се). Моя личен съвет е първо да ти гледат с цел да разбереш дали не се самозалъгваш като мислиш че това е най-подходящия човек за теб - нали знаеш любовта много често е сляпа ;) пък и да провериш какво е евентуалното му отношение към теб и чак после ако си абсолютно убедена в начиннието си може да се направи една любовна магия. Ето и другата страна на монетата - най-добре би било да получиш съгласието му за ритуала и още по-добре би било ако той лично присъства в него. Има ритуали които могат да свържат две души във вечноста което си е страшно много време - помисли дали би било добре ако стане каквато стане без неговото съгласие! Има естествено и такива които само ще привлекат неговото внимание обратно към теб - нещо като 2-ри шанс - там вече ако стане нещата по нататък ще зависят от теб, инъче пак ще стигнеш до изходяща позиция, в която си сега. Успех!

P.С. На теория е горе долу така. Напрактика трябва да се положат доста усилия да потръгнат нещата ;)
Аватар
Uonko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Лини » 27 Окт 2004, 12:33

Благодаря, Йонко! Действително съм мислила и по въпроса да отида да ми "гледат", но не зная човек в София, на чиято професионалност бих могла да се доверя за подобно нещо и при когото бих могла да отида.
Ти или някой от посетителите тук може би знае такъв човек?
Лини

Мнениеот Uonko » 27 Окт 2004, 13:47

Kato na4alo ne sym ot sofija i nemoga da te naso4a kym profesionalisti i posle Uonko se pishe s U ne sys J :grin:
Аватар
Uonko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lini » 28 Окт 2004, 11:42

Благодаря ти, BlackSun! Непременно ще го направя.
И все пак да търся ли някой по-специално?
Lini

Мнениеот Wizard » 28 Окт 2004, 12:00

Има лични бележки за това, нека не превръщаме форума в чат!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Гост » 28 Окт 2004, 12:20

Lini написа:Благодаря ти, BlackSun! Непременно ще го направя.
И все пак да търся ли някой по-специално?

Zdraveie otnovo Lini, kolegata e prav pratete mi lichna belejka ili po-dobre se opitaite da mipratite e-mail:
contacts@cer-bg.tk
Ochakvam Vi!
Гост

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор