За силикона?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Poison » 06 Окт 2005, 14:41

Абе ще ми кажете ли мнението си за вредата и ползата от силиконовите "украшения". Имам предвид тези в бюста и устните, защото от години аз и мои приятелки мислим за нещо такова ама след години де....
Има ли начин да променя вида си без оперативна намеса и как става това? Билки, ритуали, внушение?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

...

Мнениеот megalodon » 06 Окт 2005, 18:28

Мисля, че знам къде е отговорът...
Но не съм сигурен дали ти сама ще можеш да постигнеш това, което искаш...
"Евокиране на духове.Изкуството на магическата евокация." - Константинос.

Там се споменава за дух, който може да те нучи как да промениш тялото си...

Но за тази цел ти трябват години...
Аватар
megalodon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EXARP » 06 Окт 2005, 19:23

Това е петият дух МАРБАС. Той е велик президент и се появява отначалото като голям лъв, но после по искане на магьосника приема човешка форма. Той дава верни отговори за скрити и тайни неща. Причинява болести и ги лекува. Дава голяма мъдрост и познание в техническите искуства и може да променя хората в други форми. Управлява 36 легиона духове
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 07 Окт 2005, 06:12

Хех!
Има и друг начин.
Като за начало трябва да заложиш в съзнанието си образа на това, което искаш да постигнеш.
После имаш два пътя:
1) Да отделяш всеки ден определено количество енергия, което да зарежда желанието ти, да го активира и да му позволява да действа. След това да препращаш енергия, в която си закодирала желание за точно определена част от тялото си в дадената такава.
2) Да заложиш от теб всеки ден да се отделя енергия, която да го изпълни на авто пилот. Само с този метод внимавай- познавам хора, които станаха кльощави, защото не знаеха кога да спрат. Единият даже започна да го избива на анорексия(да, ммислеха, че са прекалено пълни). Гледай да не станеш "точилка с цици".

ма и други начини, но за тях ще говоря, когато съм се наспал и мога да ги формулирам правилно.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

...

Мнениеот megalodon » 07 Окт 2005, 10:34

Това е еквивалентно на Гърнето на желанията на Улиям Хюит...
( Развиване на психичиските сили )
Аватар
megalodon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 07 Окт 2005, 11:00

Като пиша това си слагам таралеж в гащите,но...

Преди време ми хрумна подобна луда идея.Използвах мер-ка-ба.
Та бях се навил -това не знам как ще ви прозвучи-да имам руса
коса и сини очи.И рекох да задам такава програма в Мер-ка-ба.

Известно ми е,че в рода ми има хора с тези "арийски"белези,а и
като малък съм имал златноруса коса,но постепенно е потъмняла.
И рекох,че е добре да активирам тези гени с мер-ка-ба програма.

И както се вика:внимавай какво си пожелаваш,защото ще го полу
чиш.Защото моят духовен водач,Луцифер ми беше казал,че ще стане
но по-бавно и най-напред това ще се прояви при родителите ми,защо
то не могат да се променят моите гени без да се повлияе на тези на
другите.

Мина време-помня ли колко беше точно,но един ден баща ми се
гледа в огледалото и беше направил такава физиономия,от която
ми е смешно и до днес.Вика ми :"я ме виж ,какво е станало с очите
ми,защо са станали сини"Гледам аз и какво да видя-имаше очи с
един чудесен аквамаринен оттенък,а бяха сивокафяви.Доста се
изкефих,но някава вътрешна пречка ме спря да му кажа каква е
работата.А после и майка ми го видя и й призля.А след две седми
ци и нейните очи промениха цвета си и при констатацията двамата
отново изпаднаха в хистерия.Аз се кефех на това,но така или ина
че дори това не послужи като някакво доказателство за съществу
ването на магиите и окултните неща.Въпреки че от медицинска
гледна точка това изглежда леко неприемливо-при такъв отрязък
от време.Говоря и за промяната на очите на майка ми.

Колкото до мен...гледам се от време на време в огледалото и
не виждам някаква драстична промяна-все още.Макар че в пери
ферията на ириса ми се наблюдава малка сиво-синкава зона.Така
или иначе видях,че не е толкова невъзможно да промениш някои
свои физически характеристики.Важно условие е да ИМАТЕ ГЕНЕТИЧ
НАТА БАЗА ЗА ТОВА.Останалото го пише в учебниците и книгите
по генетика.Добре е да си припомните биологията,преди да пристъ
пите към подобни действия.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

...

Мнениеот megalodon » 07 Окт 2005, 16:26

Интересна история...само, че не разбрах защо си слагаш таралеж в гащите???
Аватар
megalodon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 07 Окт 2005, 17:13

Истина е че този, който владее силата умее да влияе на външността си. Винаги съм вярвала в това още преди да започна да правя опити и със самата себе си. Смея да твърдя, че "добрият магьосник" ще е успял да моделира до някаква степен външния си облик.
Пойзън, не те съветвам в никакъв случай да прибягваш до опаретивна намеса.
Мисля че внушението върши голяма работа.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Druida » 08 Окт 2005, 10:02

Външния вид е функция на Духовните енергии протичащи през човека. Или както се казва Лицето е огледало на Душата:)
Аватар
Druida
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EXARP » 08 Окт 2005, 14:03

Не съм съгласен с друида от собствен опит знам че не лицето е огледало на душата, не мога да обоснова коментара си защото просто не знам как да го направя
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Sol niger * » 08 Окт 2005, 16:52

По-точно очите са огледалото на душата. И това ме кара да се замисля върху желанието на хората, все по- често да носят слънчеви очила макар и да няма слънце .

А и чрез очите ние виждаме собствения си образ .
Следователно всичко зависи от гледната точка на човека и от върешното му състояние. Дали е в хармония със себеси или не ,и тази дисхармония дали поражда външни проявления .
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Persa » 29 Окт 2005, 12:21

Темата е доста интересна, и смятам, че всеки от нас си е задавал въпроса за външността си поне веднъж в живота си.
Ще бъде хубаво все пак, ако някой знае конкретен ритуал, да го сподели с другите.
А и...... Хаос, би ли описал по-подробно твоите техники?

Съгласна съм, че напредналият маг е способен да влияе на външността си, и може би ти, Ели, имаш повече информация по въпроса - спомена, че си пробвала.
Мен лично тази тема ме вълнува отдавна - как става, на какво ниво. И ако за другите не представлява интерес, ще се радвам и на ЛС
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Stalik » 29 Окт 2005, 12:39

ChaoS написа:Хех!
Има и друг начин.
Като за начало трябва да заложиш в съзнанието си образа на това, което искаш да постигнеш.
После имаш два пътя:
1) Да отделяш всеки ден определено количество енергия, което да зарежда желанието ти, да го активира и да му позволява да действа. След това да препращаш енергия, в която си закодирала желание за точно определена част от тялото си в дадената такава.
2) Да заложиш от теб всеки ден да се отделя енергия, която да го изпълни на авто пилот. Само с този метод внимавай- познавам хора, които станаха кльощави, защото не знаеха кога да спрат. Единият даже започна да го избива на анорексия(да, ммислеха, че са прекалено пълни). Гледай да не станеш "точилка с цици".

ма и други начини, но за тях ще говоря, когато съм се наспал и мога да ги формулирам правилно.

Съгласен съм с Persa - малко абстрактно звучат обясненията. Дай по-подробно. :)
Аватар
Stalik
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 30 Окт 2005, 13:03

Ами... Как да ви кажа... По-подробно обяснение нямам. Това е което правя. В частност използвам втория метод (и в момента без каквито и да било друго усилие успявам да посддържам точно теглото, което съм си харесал).
Но за да ви стане по-ясно, има и трети метод, който е нещо от комбинация м/у другите два. Третия е чисто и просто да използвате сигил. А за тези, които не знаят що е сигил- да намерят.
Това е по въпроса- всичко се крие в енергийната манипулация и това каква енергия, къде, как и колко.
А... Имам и още една причина да нямам подробно обяснение... Тъй като съм създавал този метод сам за себе си, подобно не ми трябва. Но има хора, които са успявали да постигнат видими резултати и само чрез това обяснение, което вече дадох.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот debika » 30 Окт 2005, 18:18

ето нещо от книгата на Скот Кънингам"Земната сила"-прави се с пръст,наскоро събрана от вас и почистена от камъчета ,клечици и всякакви примеси въобще.тази пръст се разпределя в голяма чиния така че да е с дълбочина около 2 см.това е платно ,върху което ще рисувате образа с клонче или подострен молив.ако пръстта е много суха може да се добави и малко вода.правите очертание на фигурата ,която искате.направете я перфектна във всяко едно отношение.може да е и в профил за изпипване на детайлите.сега,около идеалния образ нарисуваите формата на сегашното си тяло.оставете рисунката на сигурно място,докато дойде пълнолунието.през ноща на пълнолунието извадете рисунката и с ръка изгладете част от външното очертание.повтаряйте процедурата 14 дни докато луната намалява.на 14 ден ваншното очертание трябва изцяло да се заличи и да остане само идеалният образ.Магията изисква и извесно физическо натоварване.ако заклинанието не се задейства бързо го повторете при следващото пълнолуние.

аз лично не съм го пробвала
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот J\yHu4ka » 30 Окт 2005, 19:28

Интересна тема :roll:
С "известни физически натоварвания" може да се постигне ефект и без ритуали.. :)
Променянето на външния вид мисля че може да стане само до някаква степен.. все пак на всеки са му заложени генетично някои черти които колкото и да искаме не можем да променим ! можем да ги направим идеални за типа телосложение ( ако става въпрос за тялото ) но не и да ги променим напълно :roll: ЗА ритуали и билки не знам , но внушението помага , но се иска да си доста време..
Мисля че външния вид си зависи и от темперамента на самия човек - това е по-скоро за чертите на лицето . А някой да знае нещо за наука подобна на хиромантията , но за лицето ? Чувала сум че по лицата на хората може да се разчете цятото им минало и да се научи изобщо за живота им , че всяка извивка или бръчка издава нещо за човека..
Регулирането на енергиите също помага.. не знам как точно да го обясня .. ако протичат нормално едва ли ще има повод да се оплаквате icon_flowerface
Аватар
J\yHu4ka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 31 Окт 2005, 06:29

Хм... Луничка е права. Има си черти, които е трудно да променим, ако не са ни заложени. (А станете ми ВИЕ с червени очи. Аз не успях преди години, няма да успея сега)
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Druida » 31 Окт 2005, 07:42

Тялото ни е отражение на нашите качества, способности и наследености от минали животи.
Ако се работи за развиване на съответни духовни качества, то неминуемо физическия облик се изменя, но не и отведнъж, а постепенно.
Все пак тялото ни е във функция на духовните енергии протичащи през него :wink:
Аватар
Druida
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 01 Ное 2005, 11:51

абе..........искам да попитам за една приятелка....Нейните родители не й дават да се боядиса косата, а тя иска да е черна. Нещо конкретно да знаете по въпроса???То и аз искам да е бяла, ама... :mrgreen:
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 02 Ное 2005, 07:12

То и аз искам да е червена, ама за сега само изрусява. А докато разработя правилния метод ще мине време...
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор