За силикона?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот heress » 02 Ное 2005, 15:41

ChaoS написа:То и аз искам да е червена, ама за сега само изрусява. А докато разработя правилния метод ще мине време...

ПРАВИЛЕН МЕТОД!!!!!
--.>БЛАЖНА БОЯ :)
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 02 Ное 2005, 18:36

ХАХАХАХАХАХА!!!!!!!

Все пак искам да е КОСА, а не Каска, Хересс!

Но... И твоето е метод! :P
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот EXARP » 02 Ное 2005, 19:49

уахахахха...страшна темичка подхванахте
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Агнес » 02 Ное 2005, 20:31

debika написа:Магията изисква и извесно физическо натоварване.

хаха, това ми напомня надписът с малки букви на опаковките на хапчетата за слабеене, че действат само: "в съчетание с диета и спорт" :mrgreen:
Аватар
Агнес

Мнениеот ChaoS » 03 Ное 2005, 08:03

Мдам...
Или както се казвваше в една реклама на антидепресанти:"ВНИМАНИЕ! Може да причини(...), главоболие, ДЕПРЕСИЯ,(...)"
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот debika » 03 Ное 2005, 18:24

ееееееее голямо обсъждане,"извесно физическо натоварване" не значи активен спорт , а и колкото и да е активен едва ли може да даде резултати за един месец!и не сам го писала аз в крайна сметка!
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот Lunohod » 03 Ное 2005, 20:26

В премерените дози физическо натоварване няма нищо лошо, напротив.Дори ако става въпрос за друг ефект( не физически), пак е препоръчително да не се пренебрегва физиката, някак спортните занимания оказват много добър ефект върху психичното състояние и са подсилващи.Спорта помога много на волята ( и не само, но не ми се навлиза в подробности)..., а и мисля че е ясно че дух и тяло са си взаимосвързани...
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот EXARP » 03 Ное 2005, 20:51

Къде бяхме...и докаде стигна темата violent1
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 07 Ное 2005, 08:29

Не сте ли забелязали, че повечето теми тук ги сполетява отклонението?
Просто винаги мислим за много аспекти едновременно.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 07 Ное 2005, 08:47

Слънчев Ариец написа:
Колкото до мен...гледам се от време на време в огледалото и
не виждам някаква драстична промяна-все още.Макар че в пери
ферията на ириса ми се наблюдава малка сиво-синкава зона.Така
или иначе видях,че не е толкова невъзможно да промениш някои
свои физически характеристики.Важно условие е да ИМАТЕ ГЕНЕТИЧ
НАТА БАЗА ЗА ТОВА.Останалото го пише в учебниците и книгите
по генетика.Добре е да си припомните биологията,преди да пристъ
пите към подобни действия.

хахха сега съм точно на генетика по биология ще взема да си изследвам родителите и ще взема да си направя очичките зелени(баща ми е с пъстри би трябвало в рода да има нещо злено...дядоми май е със зелени) и след това ще ми се наложи само да си боядисм косата червена,поне няма да ми се налага да си купувам лещи :P но можеш ли подробно да я дадеш тая маия как става...тва за инвокирането ми е пълна мъгла попадала съм на стати из нета за такива неща но не и на книги тая на константинос мн се споменава ама...тя не е ли малко сложничка веднъж откгоре отгоре я огледах...и тия инвокации винаги ли стават..от първият път...и по точно като говорите за енергия...какво представяте си светъл кръг около вас ли или не трябва да се плзва въображение а действиетлно да се види нещо?Ако е второто как се развива подобна способност...опа ама аз май започнах мн въпроси да задавам :oops:
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот weballergy » 01 Сеп 2006, 20:52

debika написа:ето нещо от книгата на Скот Кънингам"Земната сила"-прави се с пръст,наскоро събрана от вас и почистена от камъчета ,клечици и всякакви примеси въобще.тази пръст се разпределя в голяма чиния така че да е с дълбочина около 2 см.това е платно ,върху което ще рисувате образа с клонче или подострен молив.ако пръстта е много суха може да се добави и малко вода.правите очертание на фигурата ,която искате.направете я перфектна във всяко едно отношение.може да е и в профил за изпипване на детайлите.сега,около идеалния образ нарисуваите формата на сегашното си тяло.оставете рисунката на сигурно място,докато дойде пълнолунието.през ноща на пълнолунието извадете рисунката и с ръка изгладете част от външното очертание.повтаряйте процедурата 14 дни докато луната намалява.на 14 ден ваншното очертание трябва изцяло да се заличи и да остане само идеалният образ.Магията изисква и извесно физическо натоварване.ако заклинанието не се задейства бързо го повторете при следващото пълнолуние.

аз лично не съм го пробвала
Wow, мерси, ще го пробвам Досега си мислех, че тия неща не могат да станат, спромяната на външността де, или наи-малкото че е ужасно трудно. Но това, което описвате вие, е постижимо за мен icon_eusa_dance
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот weballergy » 01 Сеп 2006, 20:55

ChaoS написа:Хм... Луничка е права. Има си черти, които е трудно да променим, ако не са ни заложени. (А станете ми ВИЕ с червени очи. Аз не успях преди години, няма да успея сега)
ChaoS, на мен от време на време ми се случва очите ми да станат оранжеви... Това предпоставка ли е да ги направя такива за постоянно? В смисъл, така по-възможно ли е от твоя случай??
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор