Ами при мен как стана.. баща ми се занимава от дълго време и съм изранала с това

С брат ми сме стояли по цели нощи и сме си говорили с него за всичко което две лапета могат да измислят и попитат .. Но тогава приемах отговорите просто като красиви приказки
По-насериозно започнах да приемам нещата след една случка която дста разклати живота ми.., тогава не виждах смисъл да се живее, постоянно плачех , отделях се от всичките ми приятели и познати , не спях и запълвах времето си с какви ли не глупости, и един ден, тоест нощ ( беше 2 през ноща ) попаднах на един филм за вещици - 'Вещи в занаята' и ми стана интересно.. после започнах да разпитвам дали наистина съществуват вещици и нататък е ясно .. A странното беше че месец преди това изтеглих късметче на което пишеше 'учение'
В последствие останах удивена колко много хора в България се занимават с окултизъм и май не само тук де!
Засега не се придържам към нито една религия.. взимам от всички това което ми харесва , но мисля че за момента Wicca ми допада най-много.
Ами това е