Магия с менструална кръв?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот emanuela » 02 Ное 2005, 11:46

Знае ли някой наистина какъв е ритуала за разваляне на тази магия?
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 02 Ное 2005, 12:54

Ха сега де, всички велики магове да се помъчат. Ще умра от смях, хора ко става сега от толкова висши магии май няма да можем да развалим една магия с мензис. Нека сега да ви обясня малко за самата магия с мензис та да не правите глупости. Наистина мензисът се дава или с нещо сладко - бучка захар или бонбон, или с месо, има магия при която жената си поставя парче месо м/у краката, на месото се бае и се сготвя на мъжа, изискването е да се опече и се бае и при печенето. Така, още нещо, захранването със сперма което се прави пък от мъжката част, не става като си сложиш спермата в пиенето или яденето на девойката, та да е същото като консумирана свирка, извинете за израза. Тогава се ползва мъх от определен брой дървета, счуква се със спермата, бае се, суши се, пак се бае, и се посипва в топло питие.

Сега за развалянето на тези магии - Захранка се разваля само със захранка. Не може захранен с нещо човек да бъде изчистен с друг тип обред. Това означава че е необходима субстанция - вода, захар, сол или каквото искате там, според зависи от начина на разваляне, което ще бъде консумирано от човека и то да изчисти магията. Преди да дам няколко рецепти ще се обърна към всички вас които се интересувате от подобни неща, да предложите ваши обреди, не размисли и препоръки и медитации.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот heress » 02 Ное 2005, 15:53

ДРУГ МЕТОД ЗА РАЗВАЛЯНЕ!!!
Инжекция мъжки хормони в бонбона с ктъвта. (може и в друго ядстие, но това ядстие трябва да бъде поднесено от жената чиято кръв е консумил) или по-добре семенна течност (сперма демек :)) но хора ай да не бъдем толко гадни (все пак човека ще го яде тва нали).

Мисля че тва е достатъчнп леснен метод за начинаещи. не се изискват никакви маг познания за прилагането му.

--.> BON APPETY на всички:mrgreen:!!!!!
Последна промяна heress на 04 Ное 2005, 09:54, променена общо 1 път
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот shamisen » 02 Ное 2005, 19:43

Изплашихте ме с всички тези магии.Не предплагах,че на някой би му хрунала подобна идея. Та в тази връзка - има ли начини за защтита от магии?
Аватар
shamisen

Мнениеот Lunohod » 02 Ное 2005, 20:04

--.> BON APPETY на всички!!!!!

Нали sad3 .
Представям си за каква "любов" става въпрос като се използва такъв метод...
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Druida » 02 Ное 2005, 22:36

Абе каква ти "любов":))) Това е "любов" от тип - искам да те изям:)

Въобще това са разни човешки консуматорски отношения плод на низшия астрал...

... не си заслужава, като че ли, дори да се коментират
Аватар
Druida
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 03 Ное 2005, 08:21

*клати глава*
Ох... От какво започнахме, а докъде стигнахме...
Хора и други, я заебете тая тема или я прехвърлете където й е мястото- във форум любовна магия, а?
Така или иначе никой не казва почти нищо ново и/или полезно. До сега само констатирахме, че е удивително опасна и мощна магия и няколко начина за изпълнението й. Както и (може би) начин за развалянето й. ЕДИН такъв. А трябваше да са няколко.
Признавам си- не знам как да разваля тази магия. Можеби защото са ми я правили, но тогава я развалих като просто проявих огромни дози воля, инат и зрав разум. Дамата беше потресена, като видя, че не ми действа... И чак тогава се изпусна, че е направила подобно нещо...

Но, МОЛЯ ВИ, или кажете нещо СМИСЛЕНО И ПО ТЕМАТА, КОЕТО ДА НЕ ПОВТАРЯ СТАРОТО КАТО РАЗВАЛЕНА ГРАМОФОННА ПЛОЧА, или теглете една майна.
И пратете темата в правилното място във форумите. Все пак има още каквода се разисква... Но вече не като молба за помощ, а като разучаване, анализиране и обмяна на опит.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 03 Ное 2005, 17:13

Хм..ами в повечето случаи за развалянето на такава магия е нужно отново кръв. Зависи естествено как е правена и т.н...говоря само за един от начините. Нужно е яйце, кибрит, нужна е и светена вода.
Ритуалът за разваляне може да е бърз, може и да е доста бавен и да се прави в поредица на няколко дни.
Понякога подобни ритуали в които има кръв, независимо каква е тя и от къде е източвана, са нужни и органични вещества като: сълзи, мляко, кожа (може и животинска), течност от потните жлези и т.н.
Аз лично използвам букви и различни символи, но само при условие че съм наясно какво трябва да разваля. Не се прилага навсякъде.
А това, че употребата на менструална кръв от дадена жертва ще доведе до резултат на влюбване въобще не е сигурно. Има и напълно обратен ефект.
Хаос го каза най-добре - "Хора и други, я заебете тая тема"!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот emanuela » 05 Ное 2005, 18:04

В крайна сметка има ли конкретен начин за развалянето на тази магия, който да може да се приложи?
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот heress » 05 Ное 2005, 19:00

emanuela написа:В крайна сметка има ли конкретен начин за развалянето на тази магия, който да може да се приложи?

Да има но той зависи от вида на магията. има камара различни типа магия които могат да се направят с мензис и всеки от тях си има съответните особености. както и особености при развалянето му. В крайна сметка това че ползваш мензис обикновенна кръв или ...ябълки за определена магия не я прави по-силна. Реално погледнато ти не черпиш енергия от мензиза а от себе си или от околен източник (поправете ме ако греша но до сега не съм чул някой мензис сам да си напраи магия). магията се прави от Ум и "дух" съзнание и т.н....не от предмети. Именно за това и не се става маг с четене на съмнителни книжки и следване на готови рецепти... Предметите се използват само за отключване на истинските ти магически "оръдия" ако мога така да се изразя. реално ако на теб ти е по лесно да използваш мензис за "отключване" а на мен.. да кажем кости ние можем да направим една и съща (като тип) магия с различни методи. така че не мога просто да ти дам готова рецепта за разваляна на всички магии с мензис..... ОК

ПП: незнам дали няма да те объркам още толкова но илюзията че магиите с мензис са по силни сама посебеси засилва този метод. Съдава се как да го кажа: нещо като "енергор на мензиза :)" колкото и нелепо да звучи, но обикновенно когато много магове или немагове вярвят в едно нещо то става по-силно......
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 05 Ное 2005, 21:59

Точно казано! icon_eusa_clap
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот ChaoS » 07 Ное 2005, 08:25

Наистина, точно казано. Браво. icon_eusa_clap
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот AZA » 07 Ное 2005, 13:12

Както се пееше в една песничка на Machine Head :
It's all in your head
It's in your head
Sad but it's true
It's inside you
Keep wallowing in your misery
It's all in your head
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот emanuela » 07 Ное 2005, 17:42

Доколкото разбирам важна е вярата с коятого правиш, а не самия предмет?
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 08 Ное 2005, 09:43

:) Вяра, вяра, ама се сещам за една поговорка: "Лозето не ще молитва, а мотика". Затова, вярата е важен елемент, но все пак трябва да си подготвена и да развалиш магията. Аз не зная начини за разваляне на такава магия, нека по-вещите от мен постнат нещо, все пак да ти помогнат.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 08 Ное 2005, 12:04

Arhimikus написа: Аз не зная начини за разваляне на такава магия, нека по-вещите от мен постнат нещо, все пак да ти помогнат.

Извинявайте че ще се повторя, но.....
--.>Все пак ще ми дадете ли, по-дяволите, нещо конкретно А?
Любовна магия, магия за смърт, за плодородие, за болест, Хрономагия
КВО?!
не като метод а като вид plz :mrgreen:
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nac » 08 Ное 2005, 12:14

Въх,че сте гадни с тия мъжки и женски течности...чак ми се отщя да ям сладко :)
Иначе има ритуали за разваляне на "любовни" магии (но за всеки случаи доста по малко от направата на подобни) ...между другото оказва се,че тези с баенето са наистина много добри,за което се извинявам на damnameneus и си връщам думите назад относно ефективността на подобни техники.
Някъде ми се намираше един арабско-турски ритул за разваляне на любовни ритуали,използва се пак метода на наричането с заклинания-мантри върху вода,която се дава да се изпие от жертвата на магията.Специално за захранването в нашата традиция съм срещал интересни неща...но честно казано,дано не се стига до там.
Кой би направил нещо подобно да захранва някой по такъв начин,ако наистина е влюбен?Подобно деиствие никога няма да е проява на любов,а на безумни и необуздани егоистични страсти...и всичко ще се гради само върху това.А това определено няма да е чиста любов,която стои в основата на една добра и здрава връзка,скрепена по взаимно привличане.
Последна промяна Nac на 08 Ное 2005, 12:17, променена общо 1 път
Животът е гаден и после умираш!
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus_NA » 08 Ное 2005, 12:17

Херес, какво означава вид според теб и какво метод? Първо се учтони и после искай.
А това, което написах по-горе трябва да подчертая "НЕ ЗНАЯ", и затова моля "ПО-ВЕЩИТЕ" да сложат нещо полезно, защото както виждам из постовете никой не слага НИЩО конкретно, а всеки си прави игра на думи и постове. Е хайде, моля, дайте МАГИЯ за разваляне, а не разни там философии. ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ФИЛОСОФСТВА, МАЛКО МОГАТ ДА КАЖАТ НЕЩО КАЧЕСТВЕНО, А ОЩЕ ПО-МАЛКО ДА ПРИЛОЖАТ НАУЧЕНОТО.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nac » 08 Ное 2005, 12:21

Аз лично не бих се наел да поствам каквито и да било ритуали от моята практика...може би съм егоист.
А от тези които се предлагат на широката публика по книги и интернет не мисля че има смисъл да се повтарят до втръсване.
А който търси,намира.
Животът е гаден и после умираш!
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus_NA » 08 Ное 2005, 12:31

А има ли тогава нужда да ни занимаваш с твоето виждане относно магиите и живота като цяло? Ако можеш - помогни. Но аз не мисля, че "Животът е гаден и после умираш". Извинявай че ти го казвам.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор