въпрос????????

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Cynthia » 14 Дек 2005, 20:24

Трис - подготвен както винаги!
zaek - чети - има смисъл - знанието е сила. Но не забравяй практиката. Това е начина да научиш реално как стават нещата... :wink:
Магията е нещо, което си ти!
Аватар
Cynthia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 14 Дек 2005, 22:06

Ами как няма да съм потготвен,като един месец вече карам само на препечени филии и форум. :) :) :)
Вече се храня с книги и информация-хахахаха!!!
Ти си учи уроците,да не кажа на майка ти с какво се занимаваш-хахахах.
Магеснически работи-а пердах де.
Е няма нали знаеш майтапя се.И аз искам да се поразмърдам от СЗ.Ама сега пак няма да мога.

ZAEK-Защо си си измислила такъв ник.Ми като станеш веща ще трябва да го сменяш. :)
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот zaek » 15 Дек 2005, 07:10

То това с книгите е добре ама гледаи да разнообразиш пеканите филиики че иначе лошо.Но какво ли се учудвам като има такива като мен дето само питат :) добре че има такива като тебе Трис...иначе какво щв правим ние ха ха ха.Колкото до уроците ми малко сам големичка да уча вече а стига толкова.хе.Не,сериозно Трис...нещата които си ми казал до сега наистина са ми били от страхотна полза.И мрадни от СЗ при първа вазможност много го харесвам този град ама нали знаеш...да не живееш непрекъснато там :) Колкото до ника ми...еми като ме гледаш къкви въпрси задавам не мислиш ли че съм си точно заек, пък като стана веща...хмммм ще видим да стигнем до там.Както каваш само напред и никакво отчаяние и отказване.И Рим не е бил построен за един ден нали?.Мерси отново. :)
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор