хора, спрете се бе

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот werewolf » 01 Авг 2006, 15:41

отдавна не бях влизал във форумчето и гледам нови и нови любовни магии са се появили на хоризонта - с ножове, карфици, кървища и т.н. На мене за съжаление ми беше правена такава магия от една девойка, която решила, че е за мое добро да сме заедно и т.н. Бяхме се разделили за малко време (не скъсали), та тя решила че е дошъл края на света и решила да ме омагиосва. Намерила си някакво книжле и какво е правила не знам,но си спомням само, че тогава ме болеше корема и повърнах (та после ми каза датата и часът, та я разваляхме), та мисълта ми е, че аз се върнаь 2 дни при нея преди да ми направи магията, но след като разбрах, повече не съм я погледнал.

мили дами, имайте предвид, че магиите се връщат. Затова ви моля не се намесваите в личното пространство на хората, оставете водата да си тече, съдбата си знае работата, не се опитваите да я променяте, защото не можете. Ако ви е писано да сте щастливи с някои, ще бъдете, ако ви е писано да страдате - сещате се сами. Аз лично прощавам всичко, но просто момичето вече ми е безразлично. И понеже знам че колкото и да си пиша никой няма да ме чуе, но все пак ще ви дам ч савет - ако държите на някой и го обичате, просто му го кажете, но ако тои не ви обича, има ли смисъл да обичате зомби, марионетка? Ако мислите че има смисъл, то тогава вие наистина имате проблем, а не човекът срещу вас.

мили момченца. Ако харесвате някое момиче, защо просто не му го кажете, а не да палите свещи и да ласкате бастуна. Хари Потър няма да ви помогне. Извратени сте ако искате да затворите един човек в къщата си и да му мислите доброто по този начин. Та вместо да палите свещи защо не пробвате с букет цветя и една вечеря. При мен си работи, пробваите и вие.

Та това исках да ви кажа. Айде със здраве и помнете - кирилица и нот деад, ще се съхраним като нация:))))
Аватар
werewolf
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 13
Регистриран на: 04 Сеп 2004, 11:55

Мнениеот EXARP » 01 Авг 2006, 15:59

Добро исказване и те подкрепям в казаното, който и да си!
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 252
Регистриран на: 18 Сеп 2005, 08:18
Местоположение: NIBIRU

Мнениеот Wizard » 01 Авг 2006, 17:47

По принцип си прав werewolf, но какво би казал, ако разбереш, че НЕ СИ СЕ върнал при приятелката си, ПРЕДИ да направи тя магическия ритуал, а си се върнал защото ТЯ ВЕЧЕ ГО Е БИЛА НАПРАВИЛА - със силата на мисълта си.... Тя много се е очаровала от това, което е станало е теб (е всеки начинаещ магьосник е така в началото...) и в състояние на екзалтираност е РЕШИЛА ДА ти сподели това, което е била намислила..., е това е била ГРЕШКАТА и...


ЗНАЙ,СМЕЙ, ИСКАЙ, ПРАВИ И МЪЛЧИ!!!




Druido
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот werewolf » 01 Авг 2006, 18:39

ще ти кажа админ - тя нищо не ми е казала, аз сам разбрах от нейна приятелка. Ще ти кажа още нещо - познавам сиалата на магията и трябва да ти кажа,че тази енергия трудно се управлява, да не кажа ваобще. И друго ще ти кажа - аз не съм опитно зайче (мразя опитите с животни) че тя да си пробва силата на мисълта върху мене. В едно мнение четох - цитирам по памет " какво ли ще стане ако приложим няколко магии върху един човек" еи от такива хора ме е страх, разни магесници дето просто пробват да видят какво ли ще стане. Аз ще ви кажа какво ще стане - рано или късно човечецът върху който си експериментирате ще му се отрови живота, но ще си спаси душата, защото тои няма да е виновен за нищо, но магията ще се върне върху създателя й, а тогава спасение няма. Повярваи ми знам за хора които са откачили така и духовете са ги обсебили. Освен това не ми говори за силата на мисълта (която е най силна) защото бас хващам че много хора не знаят какво правят, ползват заместители на съставки (а една магия не се прави като готварска рецепта че да заместиш канелата с ванилия), и накрая става непоправимата грешка. Затова ти говоря. Никога не съм се съмнявал в силата на мисълта, защото аз самият я прилагам като медитация, но никога не съм я използвал, за да вляза в енергииното поле на друг. Това исках да ти кажа и живи и здрави - това е най-важното.
Аватар
werewolf
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 13
Регистриран на: 04 Сеп 2004, 11:55

Мнениеот Wizard » 01 Авг 2006, 19:12

Прав си, но не е нужно да обръщаш чак толкова внимание на такива, които са: "магесници дето просто пробват да видят какво ли ще стане", както сам казваш... Те не са опасни, според мен е по-лошо, когато това се прави от хора, които са доста навътре с теорията и практиката в магията.

А относно твоята приятелка - това, че си разбрал, дали тя ти е казала или не, няма значение, по-важното е, че тя е проговорила пред някой, а с това ВЕЧЕ е нарушила правилото за мълчание, за това, което правим (магическите ритуали).
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор
 
Мнения: 1263
Регистриран на: 09 Юни 2005, 21:47
Местоположение: Stonehange

Мнениеот Mr.Wynn » 01 Авг 2006, 20:33

т.е. единствената й грешка е, че е казала? Иначе всичко друго е ок?
Аватар
Mr.Wynn
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 57
Регистриран на: 21 Юли 2006, 10:59
Местоположение: в себе си

Мнениеот sesil » 02 Авг 2006, 06:45

Не мисля, че Wizard коментираше дали е грешна или правилна постъпката й, а доколко коректно е направила магията си дамата. Затова каза, че е допуснала грешка казвайки на някого какво е свършила. Мълчанието е злато са казали хората, а в магията това е основен принцип.

Пък и в крайна сметка - кой каквото прави на себе си го прави. Така и за нея са си всички последствия като най-малкото е загубата на този, който е искала да задържи. От човешка гледна точка това, което е направила може да е погрешно, лошо и прочие, но излизайки от рамките на човешките си представи за добро и зло? Какво се получава? Това е въпросът.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 181
Регистриран на: 31 Окт 2005, 10:24

Мнениеот werewolf » 02 Авг 2006, 07:17

Wizard аз пак ще ти кажа че въобще не подценявам магията и силата на мисълта именно затова пиша в този форум, не мислиш ли. И друго ще ти кажа - в армията имаме един принцип - няма опасни оръжия, има опасни хора, надявам се разбираш за какво говоря. Не искам да обидя никой от форума или да му поставям уменията под въпрос. Аз ти казах какво усетиь след това - стомашни болки и повърнах. Просто казвам, че дори и от невинната тинейджърска прищявка може да се забърка голяма каша. Ние малко на чат го обърнахме, но със здраве:))
Аватар
werewolf
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 13
Регистриран на: 04 Сеп 2004, 11:55

Мнениеот nick » 02 Авг 2006, 10:50

НЯМА СПИРАНЕ ХОРА,
ТОВА НАПРАВО МЕ РАЗБИ ОТ ВСЯКЪДЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Angelina Jolie Used Black Magic to Lure Brad Pitt


By James Wray
Monsters and Critics

Hollywood diva Angelina Jolie has reportedly given actor Brad Pitt a vial of gray powder to ward off accidents. According to the New York Daily times, it was discovered in the glove compartment of Pitt’s car by a close friend. Pitt later revealed to his friend that the vial contained the remnants of a bat.

Is Jolie working voodoo on Brad?

Doktor Snake, whose “Voodoo Spellbook” is a cult best-seller in the U.S. and out recently in the U.K., thinks so.

“That vial sounds suspiciously like a voodoo ‘mojo hand’, or magical charm,” says Snake.

He is skeptical, however, that the charm is for warding off accidents, saying that voodoo spells using ingredients from bats are usually used in workings of black magic.

“One dark voodoo spell uses Bat’s Heart Incense which is burnt to break up a love affair or marriage - very ominous in the light of Brad Pitt and Jennifer Aniston’s split,” says Snake.

The good doctor goes on to predict that we should expect a marriage announcement from Pitt and Jolie during 2005 - and an announcement that the couple will be having twins.

“These things are written in the tides of fate, if you know how to interpret them,” says Snake. “And it’s a happy ending - after all, Brad has always wanted kids and Aniston wasn’t coming through for him.”

А сега кажете нещо :mrgreen:
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 306
Регистриран на: 30 Мар 2006, 17:41

Мнениеот Mr.Wynn » 02 Авг 2006, 12:54

не може да се каже нищо, защото всеки размива темата през собствените си понятия. а това горното май е хоакс.
Аватар
Mr.Wynn
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 57
Регистриран на: 21 Юли 2006, 10:59
Местоположение: в себе си

Мнениеот EliKarim » 02 Авг 2006, 13:16

werewolf написа:....няма опасни оръжия, има опасни хора....


И в магията е така. Дори и да има опасни магии, то те са такива направени само от "опасен маг" , с "опасни цели" или окачествени така от потърпевш... Нещата са относителни, но по принцип съгласна съм с теб.
Със силите на магията, силите на мисълтта и енергията,( които са самата магия) винаги ще се прекалява, спекулира, манипулира и търгува. Така е било в миналото, така и ще бъде за напред. А дали се връща....дори да е така, всеки сам си сърба попарата!
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот Mr.Wynn » 03 Авг 2006, 09:57

Опасно за кого, мое стабилно мнение е, че най-голямата опасност е за този, който налучква и пробва каквото му хрумне или попадне пред очите. И опасността е, че си изгражда неистински представи и състояния за самия себе си.
Аватар
Mr.Wynn
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 57
Регистриран на: 21 Юли 2006, 10:59
Местоположение: в себе си

Мнениеот kriziq » 03 Авг 2006, 11:47

добре де човече,аз също не съм много съгласна с тези любовни магийки,но нали точно затова са измислени,за да се прилагат...нали трябва да има разнообразие в тоя живвот,не може всичко да става от самосебеси...чаткаш ли?
ВяРвАй СаМо И ЕдИнсТвЕнО в СеБе СИ !!!
Аватар
kriziq
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 15
Регистриран на: 02 Авг 2006, 13:53

Мнениеот Nemezius » 03 Авг 2006, 12:24

Да, щом ти се иска да си имаш емоционално зомби до себе си- прилагай ги... когато искаш нещо по-естествено( например Любов), ще оставиш нещата да се развиват сами. Все пак какво по-интересно и разнообразно да има в живота?! или всички почти всички забравяте една старо сравнения на Любовта( да де, нали все пак за това ги правите) е като роза- върви си в комплект с бодли(болка, разочарование и пр.). Махнем ли бодлите-това вече няма да е роза, респективно Любов, а някакво нейно жалко подобие
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор
 
Мнения: 941
Регистриран на: 18 Юни 2006, 20:32
Местоположение: Templi Ad Noctum

Мнениеот werewolf » 03 Авг 2006, 15:33

EliKarim i nemeziuus, съгласен съм с вас. Не отворих тази тема, за да подразня някого, или да поставя под въпрос уменията му, но просто да се замислят тези, които разнообразяват ежедневието си с "магиики". Защото ще направя магийка ми звучи като "бременна съм, ама малко". Аз лично изучавам сам за себе си теорията на магията, а не конкретни ритуали и въобще не ме интересуват между другото. В любовта а и в други житейски премеждия съм използвал само гадателство ( с успех ) и талисмани, които засега си вършат работата. А друго което искам да ви помоля - постнете няколко статиики за това, как магията действа отрицателно върху хората (дори "бялата"), не че някой ще се замисли, но на мен ще ми е интересно да ги прочета. Аз самията мога да дам примери, но сега ме марзи да пиша. Може и да е личен опит. Само да са на кирилица ... ако обичте:) е ами това ми беше засега насърце и бъдете живи и здрави, това е най - важното според мен. За другото съдбата си знае работата:)
Аватар
werewolf
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 13
Регистриран на: 04 Сеп 2004, 11:55

Мнениеот Nemezius » 08 Авг 2006, 23:57

Werewolf, за постването на статии относно обратните ефекти от магията мисля че няма нужда- такива са писани толкова много, толкова пъти е казвано че "всичко се връща"(което е и един от основните закон във Вещерството), че няма да излезе "нище ново под слънцето" от това. Личният опит... тези, които ме познават лично, знаят до какво могат да доведат някои "експерименти", но това вече е друга тема. ПО темата за любовните магии е ясно- получаваш едно "емоционално зомби" и толкова- ако някой иска това за себе си- да го прави, за останалите, както и ти самия каза, букет цветя и вечеря вършат работа в повечето слуваи, поне в началото
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор
 
Мнения: 941
Регистриран на: 18 Юни 2006, 20:32
Местоположение: Templi Ad Noctum

Мнениеот thewitch_from_bulgaria » 18 Авг 2006, 12:18

аз съм против любовните магий няма истинска любов ако е чрез магия
този които е измислял любовни заклинания не е бил добре ако ти наистина обича човека никога не би направил любовна магия защото когато двама се обичат трети ще го боли love8
thewitch_from_bulgaria
 

Мнениеот emanuela » 15 Сеп 2006, 13:11

Преди известно време писах по повод на една любовна магия, какви отрицателно последствия имаше след време за мен. Посъветвах тези които се интересуват от нея да не я правят. Но защо никой не ме чува и не се опитва да извлече поука от грешката ми.Не разбирам ,нима всеки иска сам да изпита проблемите за да се убеди че ги има.Хора, оставете нещата да следват собствения си ход за да не съжалявате след време-тогава вече ще късно!
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 29
Регистриран на: 23 Сеп 2005, 13:40

Мнениеот AryanSun » 15 Сеп 2006, 14:09

Наистина не мога да разбера хората,които държат да оплетат
някого с любовна магия.Срещал съм ги всякакви такива.За
лошо разбирам,че това са несериозни хора, без цели в живота,
с огромна вътрешна празнота и пустота,чийто единствен идеал
е да оцеляват.А като прибягват до любовни магийки,тогава тяхно
то оцеляване се отъждествява с паразитизъм.Животът на такива
хора е смес от чалга и сапунена опера.И ще си останат на дъното
на еволюцията дотогава,докато не се вземат в ръце и не променят
живота си.А тогава и другите ще започнат да проявяват интерес
към тях.

А до тогава...докато тровят живота на другите,може би най-
доброто лекарство за тях ще са 30 дряновици на гол ***.
Или някой да ги накара да бачкат принудително от сутрин
до вечер и тогава всякакви щуротии,любови и магии ще им
излетят от главата.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 925
Регистриран на: 10 Юни 2005, 16:50

Мнениеот hekata_ehnaton » 15 Сеп 2006, 16:33

Ариецо, не си ли твърде строг спрямо хората. и аз споделям мнението ви, че това с любовните магии е пълна глупост, но не изкукалите тийнейджъри, които си мислят, че една ерекция е любов или един влажен поглед е покорство до края на Вселената, това не може да им бъде ясно...
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 189
Регистриран на: 29 Мар 2006, 17:36

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 10 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 10 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 25 Апр 2024, 19:08 е имало общо 565 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта