Страдание

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот tess » 08 Юни 2007, 12:31

Эдравеите!Ще се пвтора,но форумът е страхотен и хората също !
Бях пуснала тема,но ето че ще пусна и таэи sad11 Просто всичко е много болеэнено,страданието ми няма край.Момчето,което ме мъчи вече 3 години,продължава.Може би той не го энае,но то и няма полэа...!Преди 3 години бяхме эаедно ,но эа много малко.След това ме эаряэа,много ме нарани.Мислех си ,че всичко ще отшуми,но уви не стана.От тогава мисля само эа него,страдам,плача...!Вече не мога и да спя tearyeyed !Наскоро се виждахме,не че беше и много наскоро де,но нещо не беше същото,е естествено де толкова време....абе и аэ неэнам.Обаче той скоро си хвана приятелка...като раэбрах сърцето ми направо се сви...!Не мога да го надживея,много ме боли.Вече нямам желание эа нищо.Опитах се да се пренастроя на друга вълна,да премисля всичко,да мсиля поэитивно...но ефект нямаше.Искам да сме эаедно,да спре да ме боли sad3 .Не съм егойстична,но вече не мога да се съсипвам така от ден на ден...!Бих искала да ми кажете някакво эаклинание или нещо подобно,с което да успея да си го върна.Энам,че эвучи глупаво ,но само това ми остана tearyeyed !Ако желаете постнете нещо тук,ако не може да ми пишете на бична,эащото предполагам тук има доста вещи хора.
Много благодаря,на теэи които прочетоха всичко това и ще ми помогнот!Мерси notworthy
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mortisha » 10 Юни 2007, 15:53

Няма как да си го върнеш, защото той никога не е бил твой.
На тревата не и е необходимо усилие, за да расте така е и с любовта.
Или я има, или не.
Време е да го оставиш в миналото и да продълиш напред - приеми всичко това като урок и го освободи от себе си, за да отвориш място за нещо ново и по-хубаво- то няма да дойде докато не се освободиш от старото и ненужното. Докато се вгледаш в някоя хлопната врата не виждаш отворената icon_flowerface icon_eusa_dance .
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Сайлеа » 10 Юни 2007, 19:14

Всеки човек страда по една или друга причина, но няма болка, която да не може да се надживее, всичко в в психиката ти, явно просто самата ти не искаш да спреш да страдаш. Възможно е да се пристрастиш към болката. Парадоксално е, но е факт, че се случва. Колкото до любовнта магия във форума има предостатъчно, макар че това според мен е изключително егоцентрично и в крайна сметка глупаво. Самата магия не е повече от подчиняване на субекта на волята ти, тоест лишаваш го от избор. Ако наистина го обичаш никога не би му причинила това, нито пък на себе си :roll:
Fiat lux!
Аватар
Сайлеа
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот n0angel0s » 10 Юни 2007, 19:15

Здрасти Tess,

До някъде съм съгласна с Mortisha, но нали знаеш, надеждата последна умира..

Моета най-добра приятелка се мъчи като теб, само че от година и не е приятно да я гледам.. сякаш е болна, но постепенно я накарах да подтисне болката и да се примири с нея. Да разбере, че не трябва да търси онзи човек във всеки друг. Това бих посаветвала и теб. Е, само ти си знаеш какво ти е.. Просто мисли позитивно и не се ограничавай само с болката.. Живей! С времето ще свикнеш с болката и всичко ще отмине.. Дано тогава да има някой друг, който да я утеши :):):):)
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 10 Юни 2007, 19:27

tess - гледай аз сега каква магия ще изкажа, той щом те е оставил и след време си е намерил друга приятелка, на теб не ти ли станало вече ясно че този човек вече гледа на теб като на боклук. Ти за какво още мислиш за него а, аз мога ли да попитам.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот tess » 10 Юни 2007, 20:18

Благодаря много эа мнеинята.Накарахте ме да се эависля,въпреки ,че теэи неща съм ги мислила вече многократно...
Энам,че магията е егойстичен метод эа раэрешаване на проблем ,но пък и энам,че искам да эапаэя эдравето си.Може би ви эвуча смешно,но съм найстина много отчаяна.Явно психиката ми не може да го надживее,съэнанието ми мисли само эа това...както каэах вече ям много малко, не мога да спя...съсипвам се
Все пак отново мерси.
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AreYouDeadYet » 11 Юни 2007, 12:17

Ето ти един ритуал за разбито сарце.Ако още се мъчиш го направи.

Тази магия помага за лечение на болка от изгубена любов, скръб и дори разочарование.
Просто за всякакъв сорт скърби.
Необходими са:

Лист бяла хартия
Молив или писалка, с червен или розов цвят
Кибрит или запалка
Три Розови листа - червен, розов и бял
Носна кърпичка
Парче червена лента

Първото нещо което трябва да се каже тук е, че тази магия може да се направи със или
без кръг. И двата метода работят добре. Но ако е нужно по-слно въздействие, тогава
положете кръг. Седнете на пода със молива (писалката) и бялата хартия. Напишете името
на човека или събитието, което е причина за да прибегнете до това заклинание, на горния
край на листта. След това напишете на листта всичко, което този човек ви е сторил и
всичко, което ви идва на ума за него - какво сте харесвали у него, физическо описание,
какво сте очаквали от него...

Като свършиш, сгъни листта наполовина и го запали. Като правиш това, помоли Богинята за помощ - нека цялата болка изгори и да излекува разбитото сърце. Пребери пепелищата в носната кърпичка. След това вземи листото от червената роза, целуни го и и го постави при пепелищата. Направи това и с останалите листа. Това символизира болезнените чувства и разбитото сърце, както и загубата на любовта. След като направиш това. След това вземи червената лента и завържи всичко и го зарови навън...
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lunohod » 11 Юни 2007, 16:44

Този ритуал е добър.Ако не се лъжа го има в сайта в "книга на сенките"
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Mortisha » 11 Юни 2007, 19:25

tess написа:съсипвам се

помисли за себе си.
по начало привличат усмивките а не съсипано изражение
мъжете не си падат по плачещи жени вярвай ми :?
а по весели силни и по недостъпни icon_eusa_dance
жени и уважавай повече себе си и не му се хвърляй в краката- така няма да те поиска. Смени подхода и остави страданието - то си е за твоя сметка.
ще имаш повече шанс
:) смени подхода забвалявай се! icon_flowerface
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tess » 14 Юни 2007, 18:01

Офф не мога повече така да се съсипвам по дяволите нямам мир
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AreYouDeadYet » 14 Юни 2007, 18:22

Еми пробвай ритуала.Може да ти помогне!
"Join me in death!"
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tess » 12 Юли 2007, 19:19

Эдравейте отново!Раэбрах ,че в любовно отношение с тоэи човек няма да се получи отново...!Но много ми се иска поне да спечеля приятелството му отново,само това искам!Моля ви кажете ми някакво эаклинание или магия,готова съм на всичко :(!Искам поне приятелството му,а повярваите друг начин няма....а ми е много тежко...
Благодаря ви много предварително.
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Stanio » 26 Юли 2007, 17:24

tess един приятелски съвет от мен, като човек който е изпитал напълно идентично нещо на твоето:По-добре го забрави, няма да се върне, а напротив, в момента си в такова състояние, че може да те нарани още толкова!Казвам го от личен опит и не искам да засягам никой с нищо, просто съм го преживявал вече и като теб не се спирах, но накрая ме спряха!
As always insane of hate!
Аватар
Stanio

Мнениеот mucyto » 20 Авг 2007, 18:24

Видях тази тема и аз реших да си излея болката!Преди една година,татко ме заведи на почивка!Имаше едно като фоие...И нали с брат ми,брат ми заспа и аз говоря с едни момчета!Надзървам при стената,и какво да видя,момче погледнало в мен!Така го харесах че от любов щях да полетя!Измислих как да го заговоря.Оказа се и че тои е от Пловдив.Но ние живееме на края на Пловдива...както и да е !Един ден пак на същата почивка валеше дъжд!Пак отивам в коридора.Тои беше на един диван !Главата му беше наклонена!Почна да ми вика!Цитиеараам:
Ти какво!Да ми сасипеш почивката ли изкаш ?Имам си гадже...да знаеш!Не те харесва по ради тъпите ти лонички!Побягна на някаде!Седнах и почнах да плача !И до сега какво ли не обитвах с духове се свързвах да доиде и такива!Толкова съм разстрояна !Помощ... love9 love9
Аватар
mucyto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 20 Авг 2007, 18:39

ох леле абе момичета я се стегнете,аз се разделих с приятеля ми с който ходехме 2 години а пук нищо ми няма вярно беше ми гадно един ден ама живота продължава я се стегнете и погледнете от хубавата страна на живота има толкова много мъже защо се съсипвате заради един си дришлйо да не е динствен знам че ви боли и ви е гадно ама аре стига ако продължавате така ще си останете стари моми намерете си някой секси пич направете си кефа и после го заебете така на вас ще ви стане по яко а пък ако земе че ви хареса може да си продължите с него просто не се отчайвайте а гледайте на пред живота продължава и ви чака с отворени обятия ;)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот mucyto » 20 Авг 2007, 19:26

Не мога да спра да мисля за него!Не ства!
Аватар
mucyto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 20 Авг 2007, 20:05

можеш стига да поискаш,думичката не мога не съществува има само не искам и какво е това не става ей момиче я по-спокойно знам че можеш всеки може докато си казваш че не става много ясно че няма мисли че можеш не мисли за него колко много го обичаш,а мисли как не ти пука за него просто ако повярваш че не ти пука ще спре и да ти пука просто повярвай ;)
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот nightwalker » 20 Авг 2007, 20:16

Това не е любов,а обсебване...много жалко за теб. Явно се въртиш в омагьосан кръг, който си рисуваш сама.
Зарежи магиите за любов и наблегни на работата върху себе си...
Ave Caesar! Morituri te salutant!
Аватар
nightwalker
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 20 Авг 2007, 20:21

Това не е любов,а обсебване...много жалко за теб. Явно се въртиш в омагьосан кръг, който си рисуваш сама.
Зарежи магиите за любов и наблегни на работата върху себе си...

точно так напълно ясно и точно казано БРАВО ;)а и добре замисляла ли си се също че като направиш магия за любов той няма да те обича наистина и това ще бъде просто една голяма лъже
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 20 Авг 2007, 20:25

mucyto-вземи 3 пирона,нагрей ги на газов котлон до зачервяване-дръж с клещи,подготви си една купа с вода и кажи-както изтива този пирон в тази вода,така да изстинат и чувствата ми към-името.Така направи и с другите 2.изпий водата на 9-пъти.Смятам,че ще ти помогне.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор