Проклятие

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Woodman » 28 Окт 2007, 14:39

преди време ме ограбиха искам да им хварля некое гадно проклятие(засега сам у4ил ангелска магия и малко елементи на уика).
Ни6то което засега сам правил не е било срешту човек, та ви питам да знаете не6то???

P.S. не си искам откраднатото искам на "Вуте" да му е зле.
Аватар
Woodman

Мнениеот DRONE » 28 Окт 2007, 19:06

Мислиш ли че няма да му е зле и без това?

Един съвет - не искай злото на никой. Искай доброто на всички и ще получиш много добро :wink:

"Злото прави зло, доброто прави добро" Това че са те ограбили си го привлекал сам към себе си. Мисли си за хубави неща. Прави хубави неща и ще ти се случват хубави неща. Чуствай се добре!!
Аватар
DRONE
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Woodman » 28 Окт 2007, 19:18

добре де ама скапаха настроението на майка ми и баща ми(кражбата беше извършена на рожденния ден на майка ми).за къв хубавец ми е магията, ако се примирявам с живота и всичко в него???

П.П. ще ти хареше ли на рожденния ти ден да ти откраднат (освен на теб и на семейството ти) 4 GSM-a и бижутерия???
Аватар
Woodman

Мнениеот DRONE » 28 Окт 2007, 19:24

На никой не би му харесало . На майка ми са и откраднали 2 GSM апарата и един часовник. Принципно човек причлича тея неща като си мисли за тях или за нещо лошо. Но така или иначе се случват.. Ако мислиш за тях ще имаш още от тях . Не ги мисли. Знам че и е гадно на майка ти и може да и дадеш и на нея един съвет да си мисли само за хубави неща и най-вече да не мисли за това което не иска. Ако направиш на някой зло няма да компенсираш загубата, а ще дадеш сила на източника на злото, което може дори да предизвика още по-голямо зло.Което разбира се води пак до зло и да разруха и нищо добро. Злото разрушава. Доброто сътворява.
Аватар
DRONE
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Enforcer » 28 Окт 2007, 19:27

Woodman написа:преди време ме ограбиха искам да им хварля некое гадно проклятие(засега сам у4ил ангелска магия и малко елементи на уика).
Ни6то което засега сам правил не е било срешту човек, та ви питам да знаете не6то???

P.S. не си искам откраднатото искам на "Вуте" да му е зле.

Е .. По-добре от проклятие е да ги хванат полицаите. Те принципно много обичат кокошкарите .. icon_eusa_dance
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 28 Окт 2007, 19:28

Злато откраднато ли е ???
Ако е открадно се откажи от магия защото :"Които злато краде ,като него пожълтява..."
П.п. Разбирам яда ти ,о вярвай наистина става така
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ExalTeD_0ne » 28 Окт 2007, 19:31

Подкрепям Enforcer.Полицията за това я има и освен че ще се мине без проклятие може и да си върнеш откраднатите вещи...
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 28 Окт 2007, 21:21

Woodman-а знаеш ли кой е извършителя как изглежда , имаш ли негов предмет или нещо такова.Ако имаш някое от изброените неща , работата много се улеснява....Проклятия колкото искаш.":)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот ExalTeD_0ne » 28 Окт 2007, 21:33

Да има колкото искаш но забравяш че всичко лошо се връща с утроена сила към извършителя му :wink:
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот MrFaust » 29 Окт 2007, 00:23

Забравете прословутия троен закон , тъй като действа само когато вярваш в него ... Защо квалифицирате отмъщението , като нещо лошо - точно напротив - това е способ , своеобразен фестивал на справедливостта ...

Предлагам ти да не си играеш с магийки от типа " за да бъде заловен злосторника " , а да минеш към това което мислиш че заслужава ... Първо да попитам, имаш ли някакъв ДНК носител - косми , нокти и прочие , нещо до което се е докосвал ... Ако имаш - на лична ще ти опиша ритуала , ако не ще измислим какво да му се направи , че да изпита в размери много повече от по 3 , това което е причинявал ...
Старите хора са казали : "Бог забавя , но не забравя." както и : " Човешко е да се греши - божествено да се прощава . " Но ние сме хора , а не богове , и като такива не сме способни на истинска прошка , тя е неприсъща на самата ни природа , като хора искаме възмеждие не по-малко от нанесената вреда , без забавяне , без отлагане , сега ... Точно тук се намесват и проклятията , така че нищо нередно или низко има в отмъщението , то е неотменно , то е наложително , защо да чакаме някаква висша сила да накаже злодеянието в период на време граничещ с вековечието , когато може да вземем нещата в собствените си ръце ...

Това за златото е истина , което се каза , но вместо да очакваш да го застигнат последствията от неговите действия , по добре подкрепи , подсили ефекта с проклятие ... Какво точно , това ще кажеш ти в зависимост от това какво очакваш и желаеш да му се случи или не ...

с уважение: MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DRONE » 29 Окт 2007, 08:19

Да, хора сме. Но забравяш че сме направени по подобие на БОГ. Няма безгрешен. Това е факт, както и че хората трудно контролират гнева си. Дори и Бог може да се гневи. НО аз казвам че ако нямаме гняв към някой, омраза, лоши чуства, без значение дали този човек ни е причинил зло или не то тогава ще сме много повече от богове. Ще сме част от правилния алгоритъм на вселената към нещо по-добро и нищо лошо не ще ни се случи. То и за това съществува Луцифер, защото съществува и зла сила, не само добра. Но нали знаете че злата сила може само да руши? Войните, злините, нещата които правим на хора, като забравяме че всички хора сме свързани душевно..като забравяме че може да сме на тяхно място, като забравяме че злото прави зло, а не обратното.Не ти е нужно зло! Света е създаден от добро!
Аватар
DRONE
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот MrFaust » 29 Окт 2007, 17:05

Drone , странно виждане за правилния алгоритъм на вселената имаш ... Типично повлиян от вековно налаганата и втълпявана и непривична за човека и неговата същност християнска философия ... В отговор само ще кажа - Истината не е нито във чистото зло , нито в чистото добро , тези понятия са субективни и нямат истинност , тъй като зло и добро не съществуват , нещата се свеждат до възприятие на даден човек за нещата , и ако нещо го касае лично зле , то това е лошо , ако го касае добре - то т'ва е добро , оето не винаги се препокрива с виждането пък на другия човек , което само по себе си води до конфликт ...

с уважение: MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DRONE » 29 Окт 2007, 18:08

С нито един от този форум и от който и да е окултен форум, няма да обсъждам християнството! Защото сте по-напред в споровете, макар че мнението ми принципно е доста влияещо... Не става въпрос за конфликт м/у хора, а става дума за чисто добро. Чистото добро е в същността на човека, когато пречупва всеки човек виждането си за дадено нещо то не се пречупва и доброто. Доброто винаги е съществувало и винаги ще съществува. То е първичното. Злото е вторичното. Значи даваш много лош пример (демонски) който не ме кефи много .. Ако всеки започне да мисли като тебе ще трябва да има трета световна война. Злото не е част от човек, конфликта идва -да, само че той трябва да се превъзмогва.. Принципно не ме интересува дали съм прав или не съм ако съм в добрата позиция ( пр: правя и мисля само добро ),защото другото са само формалности, мнението мога да си го отстоявам и без да правя лошо на някой,.. разбираш ли? Ако не вярваш в Исус,поне трябва да вярваш в законите на Уика, ако не вярваш в тях ще вярваш все в нещо, нали? Вярата е хубаво нещо, тя е факт че има по-висши сили от нас, които могат да не научат на нещо на този свят. Ако не вярваш в никакви по-висши сили, което не е никак окултно , изобщо е напълно изключено като виждане за даден човек, то тогава пак ще си зависим от закона на вселената, тва че не вярвам че има полиция не значи че тя няма да ме хване ако направя нещо нередно нали??
Аватар
DRONE
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 29 Окт 2007, 18:11

А ще постигнете ли мир като направиш "проклятие'' - ако е да - то не си наясно със себе си ...
Druido
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот DRONE » 29 Окт 2007, 19:44

FireSun's Viking написа:А ще постигнете ли мир като направиш "проклятие'' - ако е да - то не си наясно със себе си ...
Druido

Да, наистина няма да постигнат мир с никого когато правят зло. Мирът е много важен! По някога не е от голямо значение, но принципно мирът между себеподобните е от голямо значение.
Аватар
DRONE
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Woodman » 04 Ное 2007, 14:15

sorry чак сега се поуспокоих малко несъм зломислещ човек ама тва да ограбят майка ми на рожденния й ден ....
вече се успокоих и немисля за това.
Аватар
Woodman

Мнениеот runner413 » 04 Ное 2007, 14:37

За вас незнам ама на мен не ми изглежда никак миролюбиво да ограбиш някого!А естествено първото нещо което ти идва до акъла е да си отмъстиш.Хората са казали "Каквото почукало , такова се обадило" , следователно щом са те обрали са си заслужили проклятието!!!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот venus » 04 Ное 2007, 19:05

Woodman написа:sorry чак сега се поуспокоих малко несъм зломислещ човек ама тва да ограбят майка ми на рожденния й ден ....
вече се успокоих и немисля за това.

Woodman, аз те поздравявам!

Имам си една любима мисъл - че когато губиш, не знаеш какво печелиш, и когато печелиш - не знаеш какво губиш.

Нещо си загубил ти/семейството ти, но в следващ момент ще поучиш нещо друго, неочаквано и по-ценно. В моя живот винаги е било така и мисля, че за повечето хора, които успеят да не отвърнат на лошото с лошо, е така. Късмет ти желая :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Woodman » 05 Ное 2007, 09:57

знам че човек без причина нема да напарави нещо лошо, ама като се замислиш то в живота злото е предизвикано от доброто.
Аз и семейството ми спадаме към средната класа, това предизвиква завист и подлост у хората в по- долни класи, немога да им се сърдя, че неса успели в живота и искат лесни пари(кой не ги иска).
Аватар
Woodman

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор