MagicGateBg Не.Сме.Като.Другите.

Разваляне на любовна магия

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Moderator: venus

Postby Rose_redd » 17 Dec 2007, 20:15

Така..значи това е една магия измислена от мен - като съм съчетала няколко неща(до голяма степен са взаимствани от уика).Оригиналната магия(не съм сигурна но май я имаше и тук в някоя от темите) има целта да развали направена любовна магия-но изисква определена лунна фаза и се изпълнява няколко дни-та моят вариянт може да се използва, за да притъпи ефекта на различни видове любовна магия.. ако например за премахващия ритуал трябва да се чака 3 седмици-тази би трябвало буквално "да закрепи работата" ..като ако направената магия е слаба може и да я премахне напълно.Ще са ви необходими:парче бял плат и парче черен плат (размер..например 10Х10 см);игла;бял и 4ерен конец;черна свещ; 1 сурово яйце.Аз го направих върху една приятелка - но принципно може и сам човек да го изпълни.
Отвяря се кръга,призовават се посоките(между другото може да работите и с триъгълници-един, или 2-образуващи хексаграма); засегнатият от магията ляга в средата на кръга като държи яйцето и медитира-насочвайки всички мисли и чувства свързани с магията и енергията й и ги затваря в яйцето.Другият(или самият засегнат от магията-след като приключи медитацията)запалва черната свещ и започва да бродира (с черния конец в/у белия плат и с белия в/у черния) името на засегнатия(на бял плат) и на направилия магията (ако не знаете кой е изпишете някаква дума която да го определя)след това с 1 черен и 1 бял конец се свързват парчетата плат (между тях да има 10тина сантимерта нишка) като докато бродира си напява монотонно(сега тук е най добре да ползвате свои думи) но насоката е-прекъсване на ефекта, отдалечаване на дадения човек от вас и т.н. след това визуализирате как магията е развалена и поднасяте конеца над пламъка на свещта( докато прогори нишката и раздели пар4етата).И на края трябва да закопаете платовете(или да ги изгорите ако има къде) и да счупите яйцето- но не трябва да остават в дома ви.Не забравйте да затворите кръга и посоките.По желание може да се призове и някое божество но не е задължително.
ПП.магията е изпробвана лично и действа. angel12.gif
EyeS oN Me - MinD On YoU
User avatar
Rose_redd
MagicGateBg Наблюдател
 
Posts: 18
Joined: 18 Oct 2007, 19:04
Location: София

Postby Mandragora~Scream » 14 Sep 2008, 12:59

А има ли някакъв ритуал, който можем да направим, за да разделим двама души, свързани чрез магия?

Става въпрос за една девойка, която много обича да прави любовни магии, когато си хареса някое момче (поръчва ги, а не лично)...сигурно защото по друг начин не може да ги "спечели". Както и да е, проблемът е там, че обектът на магията не иска и да чуе, че е под такова влияние.

Мисълта ми е дали има нещо подходящо без участието на засегнатия и да може да се изпълни от разстояние?
True Love Is Forever
User avatar
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател
 
Posts: 58
Joined: 03 May 2008, 11:32

Postby Shadow Mage » 15 Sep 2008, 13:21

Ами ако познаваш девойката обясни и как стоят нещата, да си прецени какво губи и печели. Има достатъчно неща, които могат да се направят и от разстояние, ама докато мацката не си седне на д.-то и не осъзнае какво иска и как го иска нещата няма да се променят кой знае колко.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
User avatar
Shadow Mage
MagicGateBg Фен
 
Posts: 327
Joined: 19 Feb 2005, 15:17
Location: Sliven

Postby Mandragora~Scream » 15 Sep 2008, 18:09

Shadow Mage, това което предлагаш донякъде е решение, но в този случай няма полза, защото аз не искам да я спирам да се занимава и един вид да й "осуетявам плановете"...Искам да разваля конкретно тази магия...за мен е важно да го направя, защото стана прекалено лично вече. Дано да успея...ако дадете ритуал, ако не, пак ще успея, но ще ми отнеме време да намеря подходящ. icon_flowerface
True Love Is Forever
User avatar
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател
 
Posts: 58
Joined: 03 May 2008, 11:32


Return to Любовна магия. Психология на отношенията. Разрешаване на проблеми.

  • View new posts
  • View unanswered posts
  • Who is online
  • In total there are 0 users online :: 0 registered, 0 hidden and 0 guests (based on users active over the past 2 minutes)
  • Most users ever online was 130 on 01 Jun 2011, 17:35
  • Users browsing this forum: No registered users and 0 guests