• Опознайте природните стихии - земята, водата, огъня, въздуха и магическата квинтесенция.
 • Небето - активната, творческа сила, източник на влагата, топлината и живота.
 • Магията не е чиста наука, а изкуство както поезията, живописта и музиката...
 • В Стария свят религията, винаги е била в тясна връзка с теорията и практиката на висша магия.
 • Магията - трансформация, постигната по окултен път.
 • Магът извлича от подсъзнанието си сили и енергии недостъпни за простосмъртните.
 • Практическата магия представлява изкуството да се въздейства чрез волята...

Откриване на минали прераждания

Staring Contest1Ангелите ще ви помогнат да разкриете преживявания от минали животи, които могат да ви бъдат полезни в тази инкарнация. Ще следвате същата процедура, както при хармонизирането. Това означава, че ще ви трябва място, където няма да ви обезпокояват, и партньор (на когото имате пълно доверие) или касетофон. Запомнете, ако ползвате касетофон, упражнете сеанса няколко пъти, докато не се почувствате готови да го запишете.

Започнете сеанса с релаксация, пречистване на чакрите и задълбочаването, описани в хармонизиращата медитация. Стигате до ангелския храм, в залата на ангелите. Продължете както следва.

Сега ще ви говоря и докато ви говоря, вие ще се отпускате по-дълбоко. Ще ви помоля да си представите определени сцени. Това ще ви отпусне още по-дълбоко и по-дълбоко. Ще се чувствате в безопасност и сигур­ност. Усещате пълна хармония в залата на ангелите. Това е безопасно и сигурно място. Ще можете да наблздавате всички сцени, които визуализирате, по един неемоциоален и дистанциран начин, сякаш гледате филм. И ще запомните всичко, което виждате.

Представете си, че се намирате на върха на златно стълбище. Облечени сте във въздушните одежди на ангел.  Ръката ви е върху блестящите перила и докато се подготвяте да слезете, можете да почувствате любовта на ангелите навсякъде около вас. Докато се спускате по тези стълби застлани със син килим, ще можете да излезете извън себе си и да видите нови страни на вашето същество. Започваме от пет сега. Започвате да се спускате полека по стълбите и всяка крачка ще ви отпуска все по-дълбоко и по-дълбоко. Удивени сте колко прекрасно ще се чувствате. Сега е четири и вие с всяка стъпка ставате по-хармонични с Вселената; килимът прилича на меки, пухени облаци. Надолу, надолу, надолу, до три; поглеждате към краката си и те дори не докосват стьпалата, толкова сте отпуснати, носите се надолу, отпускате се все по-дълбоко, по-дълбоко и по-дълбоко. На две можете да видите края на стълбите под вас и се спускате плавно към него, надолу, надолу, отпускате се в усещане за спокойствие, свободни от гравитация и сега стъпалата ви едва докосват земята. Вече сте напълно отпуснати и хармонични във всеки аспект на вашето същество. (Изчакайте петнайсет секунди.)

 

Вижте се как стоите в голям кръгъл вътрешен двор. Прилича на голям белведер с красиви бели колони най-различни прекрасни растения, които го ограждат отстрани. В центъра на вътрешния двор има кръгъл байсен. Плочките на басейна са в дълбоко, спокойно синьо. Нищо не нарушава покоя на водата в басейна. Приближете се до него; почувствайте колко леки са стъпките ви. Разгледайте отражението си. Удивени сте от красотата си, когато сте толкова отпуснати. Докато се взирате в басейна, водните кръгове раздвижват образа ви и виждате отражение на себе си отпреди пет години; спомняте си какво сте правили тогава. Образът е толкова ясен, че се опитвате да го докоснете, но когато го правите, водата се раздвижва, той се променя и изчезва. (Пауза.)

 

Появява се друг образ и виждате себе си отпреди  десет (или петнайсет) години. Разгледайте косата си. Спомнете си какво сте правили тогава. (Пауза.)

 

Отново докосвате водата и образът се превръща във вас, каквито сте били в гимназията (или в основното училище, ако още сте в гимназията). Отново обърнете внимание на дрехите. На лицето. На обувките. На коата. Какви спомени се появяват в басейна? (Пауза.)

 

Спомените ви отпускат още повече отпреди. Докосвате водата отново и образът се променя и преобразува, а вие знаете, че басейнът ви позволява да видите събитията, които са оформили живота ви и съществото ви такива, каквито са сега. Образът отново се разминава и се появявате вие на първия учебен ден. С какво сте облечени? Как се чувствате? (Пауза.)

GothicCross

Отново докосвате водата и образът се променя. Дишайте дълбоко. Толкова отпуснати, в безопастност и сигурност. Тези образи ви помагат да се отпуснете; сега басейнът е пълен с меки, въртящи се цветове и оформя друг образ. Докосвате водата. Образът идва много, много далеч. Не е от настоящия ви живот. Наблюдавате образа, докато вълните утихват все повече и повече. Наблюдавате как това ново лице  се избистря в басейна. Докосвате носа си; същото прави и отражението, но това сте вие от друг живот. Лицето може да не е същото. Ще запомните всичко, което видите в басейна, и всички впечатления, които добивате. (Постарайте се да отделите достатъчно време, за да отговорите на всеки един от следващите въпроси.)

Отражението ви на мъж или на жена е?
Какви дрехи виждате? Щастлив или тъжен изглежда човекът?
Има ли нещо смущаващо в образа?
От какъв период от време е образът според вас?
Какво беше най-значимото житейско събитие в този живот?
Какво беше най-голямото постижение?
Най-голямата катастрофа?
Какво остана неразрешено в този живот, което се пренася в настоящия?
Какви таланти имахте в това прераждане, които можете да постигнете сега?

Протегнете ръка и изтеглете тези умения към себе си. Докато гледате образа, ще бъдете напълно отпуснати. Има ли някой в онзи живот, който сега е с вас в настоящия? Ако е така, кой е този човек и какво е неговото или нейното място в уроците ви сега? Докато гледате образите, които сега играят в басейна, осъзнавате, че през следващите няколко дни пред вас ще се разкрият и други значими неща. Ще откриете, че продължавате да сте отпуснати, в безопасност и сигурност. Протегнете ръка и докоснете водата. Образът се замъглява и отново виждате себе си, гледате отражението си от настоящата инкарнация. Дишайте дълбоко отпуснете се; чувствате се удобно, в безопасност и сигурност. (Пауза.)

 

Сега виждате мястото, където сте били между отделните животи; всъщност точно преди настоящия. Точно преди да влезете в майка си. Върху какви уроци планирахте да работите в този живот? Какви постижения трябваше да се опитате да осъществите? Какъв е сигналът за вас да започнете тези дела? Спомняте ли си сигнала, даден ви за следващия непознат, който ще бъде от голямо значение в тази инкарнация? Има ли нещо, което сте забравили и трябва да си спомините? (Пауза.)

 

Сега ще напуснем басейна на спомените. Ще се  върнем към стъпалата и в залата на ангелите. Усмихваме се на ангелите и им пожелаваме всичко хубаво. Тръгвате през полето с вашия ангел хранител. Спрете за няколко минути и се отпуснете. Отпуснете се и се понесете. Ще запомните всичко, което преживяхте, и ще получите още прозрения за тази и за предишните инкарнации в следващите няколко дни. Ще се чувствате по-здрави и по-щастливи, в хармония с Вселената.

Завършете медитацията с процедурата за завръщане/изплуване, дадена по-горе. Както при хармонизацията с ангелите, можете да изпиете чаша чай, да си починете и да хапнете една-две сладки. Запишете преживяванията си във вашия ангелски дневник. Ако сте работили с приятел, можете да поговорите за преживяванията си с него.                                                                                

(©Silver Raven Wolf)

 

Магия и Ритуали

Муска за силна любов.

image

Познат като талисмана на Белия Крал на джиновете той се използва за обвързване на волята на даден човек, така че да не поглежда друг освен извършителя.

Срещу депресия.

image

Понеже някои от потребителите на форума на Magicgatebg изразяваха интерес за лекуването на депресивни състояния, този моджо талисман може да ви е полезен.

Ритуал за щастие и късмет

image

Този ритуал е предназначен за тези, на които патологично не им върви в живота. С негова помощ пред тях може да се отвори пътя на парите и властта.

Амулет за прогонване на зли духове.

image

Това е арабски амулет за прогонване на зли духове, както се вижда тове е хептаграма, в която са вписани седемте печата на Соломон...

За привличане на пари.

image

Вземете зърна от пшеница (от сорт за покълване) и няколко нови монети с различна стойност. Посадете пшеницата в нова саксия заедно с монетите...

Търсачка

Гадаене с Карти и Руни

image Гаданието с руните на Один се състои в получаването на отговор от бога, силата, изразено чрез рунически знак.
 
image Използвайте картите Таро, за да разберете какво ви предстои или какво да очаквате от настоящатата си съдба.
 
image Дракона е гигантско влечугоподобно митично създание, притежаващо магическа сила, чийто люспи го защитават от магии.
 

Важни Статии

 • Невролингвистично програмиране НЛП +

  Невролингвистичното програмиране е основано на идеите на антрополога Грегори Бейтсон, които били развити през 70-те години от Ричард Бендлер и Джон Гриндер. Read More
 • Използване на кристалите +

  Кристалите и скъпоценните камъни могат да се пречистват и с помощта на различни билки. Билките се ползват в изсушен вид или се изгарят като благовоние. Read More
 • Преживявания близо до смъртта +

  Милиони хора се докосват до смъртта, а след това се връщат в света на живите. Те твърдят, че са напуснали физическото си тяло и са посетили други светове и реалности. Read More
 • За учителя Беинса Дуно +

  Малцина българи знаят истината за Петър Дънов. За повече от един век и половина не успяхме да оценим напълно делото и мисията му. Read More
 • 1

Важно Инфо

07.09.2015г

Този сайт е все още в процес на изграждате и тестване.

Моля да бъдете търпеливи и толерантни, ако забележите, че има сривове или някои от връзките не работят коректно.

Кой е Онлайн

В момента има 34  гости и няма потребители и в сайта