не съм съвсем съгласна, ако получиш часовника, който искаш... просто вече ще искаш друг... нещо като проектиране на реалност върху евентуална възможност и обратното
Е да де
Модератор: venus
не съм съвсем съгласна, ако получиш часовника, който искаш... просто вече ще искаш друг... нещо като проектиране на реалност върху евентуална възможност и обратното
WandaBlenda написа:не съм съвсем съгласна, ако получиш часовника, който искаш... просто вече ще искаш друг... нещо като проектиране на реалност върху евентуална възможност и обратното
Е да деТочно това имам предвид.Какъв е смисъла да получиш изцяло някой чрез магия?Истинската любов е именно в копнежа когато си с някой,в болката от страха че ще го загубиш,в споделянето на привличането и същевременно в ужаса от от евентуално отблъскване.В смисъл ако получиш тотално някой ти ще престанеш да се страхуваш,да страдаш,да копнееш.Това унищожава любовта.Любовта не е часовника.Любовта е мечтата за него.
Хората не са разменни монети,не са вещи,че да ги "даваме"
и "получаваме".
Любовта не е часовника.Любовта е мечтата за него.
-Цитат от поста на Ralitsa Angelovaне ви напуска до гроба
що не помислите как да помогнете магически на момичето,вместо да и говорите дифинирани глупости от писани от скопени мистични идеалисти
Аз на нейно място щях да ви пратя отдавна на супер си си,докато искам магическа помощ за любовна магия,а вие ми обяснявате колко е безсмилслена и как това не било истинска любофффффф,има си любов и любов,коя е истинска и коя не понадлежи на морални определения!И не е определено невъзможно голямата ти любов да е постигната с любовна магия.Противното идва от съзнанието,че магията е нещо мръсно и че "нарушавала чуждата воля".И к`во от това?Погледнато от друга точка,когато правиш любовна магия на някой,ти променяш себе си.Променяш се така,че се харесваш на мишената си.
(Вече не и нарушаваш волята,ако гледаш по този начин-грима,дрехите,парфюмите играят същата роля).
Ако наистина желаеш някой защо да не го направиш?Ами ако подсъзнателната ти цел
е точно тази промяна?Всяко появило се желание съответства на подсъзнателна нужда.WandaBlenda написа:.....незнам защо хората смятат че основно магията се занимава с това да влюбва някой си в някой друг.Най-малко през ден се намира по едно съсипано девойче и пуска тема от сорта-heeeelp обичам го.Има 1100 подобни теми и съответно 1100, че и повече отговора с най-ралични магеснически варианти за това как и по какъв начин да изпием мозъка на някой и да го направим роб до гробЩо не четат тия хора преди да пускат отчаяни постове на живот и смърт ......,