Марио написа:Незнам за вас ама мен лично мненията на some_spirit ме кефят

Никаква агресия или злоба - просто майтап и смях, нима е лошо ?
Виж сега Марио това дето го пиша изобщо не е за майтап и смях. Просто искам да ви изкарам от заблудата в която сте относно тези заклинания, рутуали и изобщо това дето го наричате магия. Знам че много трудно ще стане понеже онези от ритуалите дето ги призовавате са постоянно в главите ви. И положението е такова че каквото и да ви напиша те веднага ще ви пуснат мисъл, усещане че не съм прав и то ще изглежда че все едно вие си мислите по въпроса.
Примерно да започна с заклинанията. Нали казваме заклинанието и се обръщаме към някакъв бог да ни предпази от друг такъв. И сега вие изобщо замисляте ли се този бог как чува вашите заклинания ако изобщо ги чуе и след това защо изпълнява вашето желание. Или ще кажете че има една магическа същност и вие като кажете секретните думички и то нещото само си става, както се казва работата трябва да се свърши от някого ама от нищото не може сама.
И така сега внимателно четете. Този бог към когото се обръщате може да изпълни заклинанието ви и без да го казвате стига той да поиска. Това един вид манипулиране да се казва заклинанието и само тогава те да правят нещо. И въпроса е защо те искат да се казват тези заклинания ами не го правят направо.
И накрая защо са измислени тези заклинания и ритуали от боговете ами за да ни държат настрана от това което може да се прави с мисълта на човека, по точно с енергията на човека, защото всичките тези неща те боговете ги правят именно с тяхната мисъл а искат нас да ни държат като някакви зомбита.
Специално за Wizard ако беше прочел по-внимателно предния ми пост щеще да види че съм "той".
Предварително знам че много малко от това което съм написал ще достигне до главите ви.
P.S. Мога да ви светна и по един въпрос които ако го разберете правилно веднага ще осъзнаете как нещо в нашия живот не е наред, но понеже знам как е направено в моята глава от ония вашите богове а и в главата на всеки един човек няма да го направя понеже пак няма да има ефект.